tiistai 10. heinäkuuta 2012

Jaa mullako muka hiki?

Tyttö oli eilen parhaan päiväkotikaverinsa HopLop -synttäreillä. Isukin työt joustavat äidin töitä paremmin iltapäivästä, joten isukki sai kunnian hakea tytön aikaisemmin päiväkodista ja viedä syntymäpäiviä juhlimaan. Koska miehet eivät ole täydellisiä, kamera jäi nököttämään kotiin pöydälle (onneksi on kännykät ja niiden "hienot" kamerat)... Lahjan sentään muistivat mukaan ottaa ja juhlatamineetkin oli muistettu vaihtaa ainakin tytön päälle.

Juhlat alkoivat puoli viideltä ja sain kymmenen minuutin kuluttua riehumisen alkamisesta seuraavanlaisen kuvan isukilta sähköpostiini:

10 minuuttia riittää siihen, että pää on aivan litimärkä hiestä.
Puolen tunnin kuluttua ensimmäisestä kuvasta kolahti sähköpostiini toinen kuva:

Pää on entistä märempi ja mehua kuulemma kului reilusti.
Tytön ja vaatteet sai laittaa pesuun saman tien, kun kaksikko oli kotiutunut. Hikiset olivat synttärit ja kuulemma ihan hirveän kivatkin vielä. 

Mehän päädyimme keväällä pitämään kaverisynttärit ihan omissa kotiympyröissä. Onko teillä kokemusta kaverisynttäreiden ulkoistamisesta?

8 kommenttia:

 1. No on ainakin hilluttu koko rahan edestä :D Ihana!

  Meillä on aina ollut kaverisynttärit kotona, ja saa luvan olla tästä eteenkin päin (ei varmaan esikoinen enää edes pidä moisia). Jonkun kerran on lapset olleet vieraina just Hoplop-synttäreillä, ja joku taisi pitää uimahallisynttärit (siis ihan vaan kävivät uimassa, ei mitään järjestettyä uimahallin puolesta). Kivojahan nuo on, mutta en mä halua sellaisia summia käyttää lapsen kaverisynttäreihin (meiltäkin Hoplopiin siis n. 50km...) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans pohdittiin noita Hoplop -synttäreitä keväällä, mutta ajattelin, että tulevat varmaan aika kalliiksi kotona pidettäviin verrattuna. Toisaalta, onhan siinä ulkoistamisessa puolensakin, jos ei halua ottaa isoa lapsilaumaa kotiinsa ja keksiä ohjelmaa riehuvalle porukalle. Meillä ainakin lapset riekkuivat hiki päässä, vaikkei hoplopin pomppulinnoja ollutkaan :D

   Poista
 2. Meillä on useammankin kerran "ulkoistettu" synttärit juurikin Hoploppiin, mutta tänä keväänä ajattelimme mukamas säästösyistä järjestää syntsyt kotona. Päätin kyllä vakaasti, että seuraavat synttärit vietetään taas Hoplopissa. Oli sen verran eläväistä porukkaa nuo meidän synttärivieraat (ja -sankari)! Suosittelen siis syntymäpäivien ulkoistamista juuri tällaisille laiskoille äideille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Niin, kerranhan se vaan kirpaisee, tyhjä kukkaro kiljaisee :D

   Poista
 3. Eikä, miten mahtava meno tytöää ollut kun noin hikeä pukkaa! :D
  Mulla on hiukka ristiriitainen suhtautuminen ollut syntskien ulkoistamiseen, hinta vs. helppous. Ymmärrän molemmat puolet...Meillä nyt ei mitään tsäänssiä ulkoistukseen ees ole, joten ei tartte miettiä.
  Siitä olen iloinen, ettei tänne ole vielä pesiytynyt tapa antaa lahjoja vieraille. Sitä kun en (vielä ainakaan) tajua tai sulata!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota vieraiden lahjontaa en itsekään ymmärrä, mutta pakkohan sitä on nyt sitten harjoittaa, kun kaikki muutkin niin tekevät täällä päin.

   Poista
 4. Ihana <3 Hyvät synttärit ilmeisemmin.
  Meillä isommat haluaisivat ulkoistaa kaverisynttärit mutta ei olla sitä toteutettu eikä varmaan niin koskaan tehdäkkään (parempi kuitenkin olla vannomatta). Meillä menoa on muutenkin niin mitä muutamat kaveri synttärit muutaman kerran vuodessa siihen päälle ja kuitenkin tykkään tehdä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kans, että ulkoistaminen tulee mieleen helpommin, jos ei halua itse järjestää ja tehdä. Tai jos haluaa säästää kotia riehuovalta lapsikatraalta :) Itse en todellakaan vielä tiedä, kumpaan ratkaisuun päädytään ensi keväänä.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...