lauantai 2. kesäkuuta 2012

Tyylitajuton tyylimurroksessa

Hitsi vie, että on vaikeaa olla tyylitajuton. "Antaa mennä" -tyyli ei ole enää mikään tyyli, vaan tytön täytyy olla nykyään tarhassakin edes jonkin verran tyylilyyli.

Ennen tykkäsin kovasti hempeistä, lempeistä vaatteista ja tykkään toki vieläkin. Nyt silmää ovat alkaneet kuitenkin miellyttää kovasti myös vahvat värit ja jopa se retrompi tyyli. Huomaan selaavani nettikaupoista kivan värikkäitä vaatteita, hypisteleväni lastenvaateliikkeissä ihan erityylisiä kuvioita kuin ennen ja olen huomannut niitä jopa ostavani. Tyttö tykkää melkein kaikesta, mistä äitikin, mutta toki hän saa itsekin tehdä valintoja. Huomaan kyllä, että tyttö valitsee nettikaupasta antamistani vaihtoehdoista usein sen, minkä itsekin mieluiten valitsisin. Mun muru on kans tyylitajuton!

Tänään jäivät mökkeilyt väliin tytön räkätaudin takia (ei haittaa, kun sääukkokin päätti mököttää), mutta pistimme päälle silti ns. mökkivaatetuksen. Dunsin mansikkamekko pääsi ekaa kertaa päälle ja mekkoa varten hankituista punaisista ja keltaisista legginseistä tyttö valitsi päälleen keltaiset. Vielä kevättalvella, kun Dunsin mekon hankin, se näytti aika... hmmm... ei meidän tyyliseltä, mutta tänään se on maailman hienoin mekko. Tykkään!

"Mä en voi hengittää enkä hymyillä, kun mulla on nenä tukossa." Mekko Duns Sweden ja legginsit Lindex.
"Älä kuvaa enää, Irma-possu ei tykkää." Frank & Fischer Irma possu muutti meille Pikku Mineasta.

Karkkipäivänä saa syödä karkkia. Päydällä oleva kukka on hengissä, vaikka on ollut hoidossani jo kaksi viikkoa!!!

6 kommenttia:

 1. Eihän se ole mitään tyylitajuttomuutta, jos tykkää monesta eri tyylistä! Kyllä mäkin tykkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se olekaan :D Koen itseni yleisestiottaen tyylitajuttomaksi ja nyt sitten en edes enää tiedä, että mistä tykkäisin, kun tykkään näköjään vähän kaikesta. Täytyy varmaan opetella elämään uuden tilanteen kanssa.

   Poista
 2. Sama täällä: tykkään kaikesta. Ja huolisin meillekin tuon ihanaisen dunsin mansikkakuosin t-paitana. Syötävän söpö!
  Ja onko se ny sitten niin vakavaa, lastenvaatteethan on leikin asia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, minkäs sille mahtaa. Jos tykkää kaikesta, niin sitten tykkää. Jotenkin kuitenkin salaa mielessäni haaveillut sellaisesta, että kaikki tytön vaatteet olisivat keskenään samaa tyyliä ja helposti yhdisteltävissä... vaikka eipä toisaalta tämäkään pahasta ole, että kaapissa on useita erilaisia ja erityylisiä asukokonaisuuksia. Leikittelyähän tämä on, vaikkei aina niin helppoa sellaista. Mun pitää nyt ottaa vaan rennosti tän asian kanssa :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on. Mulla on vaan kestänyt tottua ja tykästyä siihen. Tosi paljon lapset kulkevat retroissa ja mun silmään se on näyttänyt näihin päiviin asti enemmänkin oudolta. Töissä näen nyt kuitenkin päivittäin erilaisia retrokuoseja lasten päällä ja blogit on niitä pullollaan, joten kai sitä on vain silmä tottunut ja alkanut jopa tykätä näkemästään.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...