sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

2,5 päivää sisätiloissa...

...ja seinille hyppiminen ei ole enää mikään pelkkä sanonta. Tytön flunssa alkaa olla siinä pisteessä, ettei kuumetta enää ole, vaikka nokka vuotaa ja tukkoilee tilanteesta riippuen. Tänään energia alkoi sitten jo purkautua sillä ihanalla tavalla, jonka kaikki äiti-ihmiset varmasti tuntevat. Kauniit kiellot, pyynnöt, lahjomisyritykset tai uhkailutkaan eivät enää riittäneet hyvän käytöksen aikaan saamiseksi, joten jotain oli tehtävä. Ensin kauppaan ja sitten pihaan hetkeksi leikkimään rauhallisia pihaleikkejä. Sadekin lakkasi sopivasti.

Kauppareissulle ja ulkoiluun tuli mukaan siis vain kännykkkä surkeine kameroineen. Pahoittelut kuvien laatuun. Keinun sai käsipelillä suht kuivaksi ja tyttö viihtyikin keinussa hyvän tovin. Parin päivän happivejetta on siis saatu kurottua vähän umpeen.

Kauppareissun jälkeen keinumassa kotipihassa. Taustalla valmiiksi tuunattu kota.
Pihan reunassa on pihakeinu, jossa tyttö halusi tulla kainalooni. Osuinpa sohimaan meistä yhteiskuvankin. Varjossa oli todella viileä, joten emmepä kauaa pihakeinussa kiikkuneet.

Samsungilla sohittu yhteiskuva pihakeinussa.
Ulkoilun lomassa tyttö innostui keräämään muutaman kiven. Hän halusi ehdottomasti maalata niistä leppäkerttuja. Innostuimme maalailemaan koko perhe yhdessä. Tyttö maalasi kaksi kerttulaista, isukki yhden ja minä yhden. Arvaatko mikä on kenenkin maalaama?

Tyttö maalasi kaksi kerttulaista, isukki yhden ja äippä yhden, mutta kuka maalasi kenet?
Nyt on muuten sitten isukin vuoro kellahtaa kumolleen flunssan johdosta. Miehet nyt saavat ilmeisesti muutenkin taudit aina kymmenkertaisina... ainakin reppana näyttää ihan raadolta sängyn pohjalla. Hihi!

6 kommenttia:

 1. ihania kerttusia :) paranemista teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! :) Mä oon jo päänsärkyä vaille ihan ok. Eikä tämä onneksi mitään virustautia kummempaa ollut.

   Poista
 2. Kiva yhteiskuva :) Hyvä jos siellä ollaan paranemaan päin! Kertuthan on selkeesti vasemmalta tyttö-äiti-tyttö-isä ;D

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sinne ja mitä pikaisimmat paranemiset! Ihanat leppikset <3
  Meidän sairastelun ansiosta mun pää on niin huttua, etten lähe arpomaan, mikä on kenenkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Meidän sairastelut nyt ainakin tällä erää ovat aika pientä. Isukki kyllä omasta mielestään tekee kuolemaa, mutta... miehet ;) Miima tuossa vetikin jo kertut riviin. Siinä ei kauaa nokka tuhissut.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...