perjantai 15. kesäkuuta 2012

Pikapostaus pienistä maailmalta saapuneista paketeista

Pomp de Luxin ja My Cinnamon Girlin paketit saapuivat molemmat tänään. Pompin paketin tuleminen Tanskasta kestikin melkein kaksi viikkoa, mutta MCG:n paketti tuli Briteistä kolmessa päivässä. Molempiin merkkeihin tämä on ensikosketus ja molempiin paketteihin olen vallan tykästynyt. Tein varovaiset ensitilaukset ja itseasiassa Pompin tilausta täydensin määräajan sisällä ja sain tilausvahvistuksenkin, mutta matkaan Tanskasta oli kuitenkin lähtenyt vain alkuperäinen pienen pieni tilaus. Hyvä näinkin. Olen ihan myyty!

Voitteko kuvitella. Maltoin ihan ottaa paketeista kuvan ennen kuin riivin ne jännityksestä tärisevin käsin auki.

Pompit tulivat matkahuollon matkassa lähimpään Siwaan ja MCG postiin.
Tiedän, että näistä Pomp de Luxin vaatteista tulee meillä todella pidettyjä. Sabina tunika vaikuttaa juuri oikean kokoiselta ja tulee heti käyttöön, samoin Delora farkkuleggingsit ja Olivia pitkähihainen paita. Meillä oli näiden lisäksi ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa myös lyhythihainen Olivia paita ja Amalie toppi. Molemmat vaatteet (leggingsejä lukuunottamatta) ovat siis sävyssä dusty rose.

Meidän ihana pieni Pomp de lux -tilaus. Tahtoo näitä lisää!
My Cinnamon Girl -tilaus tuli vähän puun takaa, kun huomasin Kristallin hohtoa -blogissa -35% alekoodin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilasin kokeeksi Claudia mekon ja Daphne hupparin. Tiesin kokojen olevan reiluja, mutta pelasin silti varman päälle. Vaatteet pääsevät vielä vähäksi aikaa kaappiin odottelemaan päälle pääsyä. Eipä tässä mekolle ja hupparille mitään erityistä akuuttia tarvetta onneksi ollutkaan...

Huppari on sävyltään ihanan haalean vaaleanpunainen, myöskään pitsisomisteet eivät näy kuvassa.

Tyttö meni ulos harjoittelemaan potkupyöräilyä, joten sovituskuvat tulevat sitten joskus.

4 kommenttia:

  1. Pinkki kävi repimässä paketit auki, huokaili ja ihasteli, kiskoi yhden mekon päällensä ja meni menojaan... että ehkä niitä sovitteluja tosiaan myöhemmin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi! Mä luulen kans, että me lähdetään tänään kuuntelemaan Hevisaurusta Ideaparkiin Pompit likan päällä :D Ihania! Rakkautta ensi silmäyksellä.

      Poista
  2. Oho! Aikas ihania juttuja, tällä kertaa hempeää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hempeää, lempeää ja ihanaa. Tykkään niin KAIKESTA! :)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...