perjantai 15. kesäkuuta 2012

Patjojen odottelua ja Noshin PaaPii Bambitunikan sovittelua

Meille odotetaan tänään saapuvaksi uusia patjoja, jotka kävimme alkuviikosta ostamassa Ikeasta. Kuljetuspalvelun ja kierrätyspalvelun takia kyttäämme nyt, koska Kiitolinjan auto pärähtää pihaan. Eipä sitä muuten tarvitsisi kyttäillä, mutta hinta olisi ollut hävytön, jos olisimme halunneet patjat kotiin asti. "Ensimmäisen kynnyksen yli" -palvelu mielestäni kyllä sorsii meitä kerrostaloasukkeja, mutta toisaalta; onhan siinä enemmän hommaa roudata kamat kolmanteen kerrokseen kuin heittää rivariin tai omakotitaloon suoraan ovesta sisään...

Aamupäivä menee siis mukavasti pesukonetta pyörittäessä, Bambitunikaa sovittaessa ja papan synttärikakkua tehdessä.

Meille saapui joku aika sitten ihastuttava Nosh Organics Bambi teeppari, joka on vilahdellut aiemmissa postauksissa. Ihastuimme tytön kanssa bambeihin niin, että samaa kuosia oli ehdottomasti saatava lisää ja tälläkertaa pitkähihaisen tunikan muodossa. Bambikuosi on yksi PaaPiin ja Noshin yhteistyön tuloksista ja iski meihin ihan kympillä. Kaikki Noshin vaatteethan ovat 100% luomupuuvillaa. Vaatteet on valmistettu suomalaisen perheen omistamassa tehtaassa Portugalissa. Korkea laatu on näkynyt siinä, että useampaan kertaan pesun kokenut teeppari ei ole mennyt miksikään eli ei venynyt, kutistunut, haalistunut tai nukkaantunut.

Voiko olla söpömpää kuin Bambit ja puput samassa vaatteessa? Sovituskuvien ottaminen voi muuten joskus mennä kikatteluksi... ja kuvat aivan tärähtäneiksi.
"Anna jo se karkki, jonka lupasit"

4 kommenttia:

 1. Noi Bambit on kyllä niiiiin ihanat!

  Meidän Pompit on nyt muuten Matkahuollossa haettavissa :O Kyllä ne tähän saakka on tuotu kotiin asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiik! Katsoin Matkahuollon sivuilta ja meidänkin Pompit ovat olleet noutopisteessä JO keskiviikkona! Miksei mulle ole tullut mitään ilmoitusta asiasta? Nyt äkkiä hakemaan ne!!!!!

   Poista
  2. Mulle tuli siis postin kautta lappu, eli on ne nyt ainakin eilen jo olleet perillä. Kummallista tosiaan, kun ennen on tuotu kotiovelle! Ja tosi outoa jos sulle ei ole tullut ilmoitusta ollenkaan :O

   Poista
  3. No juuri, kun pääsin maitsemasta, niin posti kolahti luukusta sisään ja siellähän se ilmoitus sitten tuli. Monesti tullut tekstarinakin ilmoitus kyllä.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...