perjantai 15. kesäkuuta 2012

Jee Hevisaurus!

Kävimme katsomassa tänään Ideaparkissa Funparkin avajaisten yhteydessä ollutta tapahtumaa, jossa esiintyi Jani-Petteri sekä Hevisaurus. Isoja ihmisiä oli paikalla aivan järjettömästi ja lapsia vielä enemmän. Tyttökin sai kunnon riehuaiset aikaiseksi, kun tapasi sattumalta hyvän päiväkotikaverinsa juuri ennen Hevisauruksen keikan alkamista. Ai, että jälleennäkemisen riemu oli käsinkosketeltavaa, kun tyttöhän on nyt ollut viikon pois hoidosta.

Tyttö lähti fanittamaan Hevisaurusta upouusissa Pompeissaan:

Ainoa ahdistus tuli äiti-ihmiselle asusteista. Onneksi hatussa oli pinkkiä, että saatiin myös pinkit sandaalit sopimaan kokonaisuuteen... noin niin kuin suurin piirtein.
Jossain vaiheessa n. vuosi sitten tyttö fanitti Hevisaurusta todella lujaa. Nykyään vähän hillitymmin.
Tytön kaveri oli varustautunut konserttiin asiaan kuuluvalla tunikalla ja Milli Pilli -pehmolla, jota tyttö vähän lainasi tunnelman kohottamiseen.
Ja niin tiukkaohjelmaista konserttia ei olekaan, ettei äiti-ihminen ehtisi äkkiä hakea Name Itin liikkeestä paria vaatekappaletta. Mekko ja oikeanpuoleiset housut ovat molemmat kauniin persikan väriset ja täysin samaa sävyä. Kuvassa näyttävät ihan erisävyisiltä???

2 kommenttia:

  1. Voi jehna, nuoko ne nyt on ne pöksyt, joita on joka toisessa blogissa vilahdellut? Hitsi kun ei ole liikettä likellä (ei kai ne vaan olleet alessa?!?) :D

    Taisi olla kivaa, kun vielä kaverikin sattui paikalle :)

    VastaaPoista
  2. Nuo ne on ja siinä niitä roikkui rekissä tyrkyllä "ota kahdet 29,90 e" tai jotain sinne päin. Nuo persikanväriset ovat enemmän strestfarkkutyyliset, mutta näyttivät niin kutsuvilta :)

    Kaverin kohtaaminen oli iso juttu ja riemu siitä rajaton!

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...