maanantai 28. toukokuuta 2012

Kivoja paketteja

Tilailuvimma iski viime viikolla ja tuli jätettyä tilauksia vähän sinne sun tänne. Keltaisesta ketusta torstaina lähetettyä pakettia vielä odotellaan (ehkä jo hieman huolestuneinakin).

Löysin -30% alekoodin Hupulaiset -blogista Lindexin verkkokauppaan ja sehän piti heti hyödyntää. Lindexiltä tilattaessa ihmetyttää kyllä viikon toimitusaika, vaikka tilaan paketin aina liikkeestä noudettavaksi. Viikko tuntuu pitkältä ajalta... Vaikka toisaalta esim. H&M:n tilauksia saa välillä odottaa kuukausia... Lindexiltä löytää nykyään ihan toimivaa perusvaatetta ja jotain sievempää parempaankin menoon. Tällä kertaa tilasin perhosmekon, tunikamekon ja legginsejä tytölle. Vaikka legginsejä ostaa kuinka paljon, niitä ei ole oikeassa värissä koskaan. Tyttö ei ollut kovin innostunut sovittelemaan uusia vaatteitaan tarhapäivän jälkeen, mutta illaksi päälle kelpasi Lindexin paketista kuoriutunut söpö toppitunika. Se on ihana kesähelteilläkin käytettäväksi.

Lindexin toppitunika ihanan ohutta kangasta.
En saanut Pipa's Kidsiltä minkäänlaista ilmoitusta siitä, että paketti olisi lähetetty, mutta tänään sekin tilaus oli kolahtanut postiluukusta. Pinkkiä kesään ja vaaleanpunaista käytettäväksi hieman koleammillakin keleillä. Söpöä ja suloista ennen kaikkea. Me olemme tytön kanssa niin ihastuttu Pipa's Kidsin hattuihin.

Tämä kaunis lakki on oiken kevyt ja kesäinen. Pipa's Kids on meillä nyt pop.

Tätä Pipa's Kidsin lippalätsää sopii pitää vähän koleammillakin keleillä. Sen verran on tivistä neulosta.
Ja tulihan meille Silverjunglen pakettikin, jossa ei ollut tällä kertaa tytölle niin mitään. Äiti-ihminen ja isukki saivat samistelu T-paidat. Itselleni tilasin naisten mallin ja se on oikein tyköistuva (tiedä sitten, onko se kohdallani niin hyvä asia...). Miesten malli näytti paketista otettuna melko leveältä, mutta isukin päällä se näytti oikein hyvältä. Isukki yrittää olla kuvassa sporttisempi kuin oikeasti onkaan. Katsokaa vaikka:

Isukki tykkäsi kovasti uudesta Silverjunglen T-paidastaan.

4 kommenttia:

  1. Hups, olin jo vähän unohtanut, että Lindexiltä tuli meillekin tilattua paketti :D Just äsken pistin "ihan kivan" tilauksen Kameleontille... Ei taida virallisiin aleihin sitten jäädäkään paljoo tuhlattavaksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, niinhän siinä aina käy :D Mulle tuli joku hirveä vimma viime viikolla. En pystynyt pidättelemään itseäni. Nyt pitäisi kyllä siirtyä jo omiin kesävaateostoksiin pikku hiljaa...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kaikki nämä kuvissa esiintyneet ostokset ovatkin olleet jo kovassa käytössä ja kuuluvat suosikkeihin.

      Ihan huippua, että Silverjunglella on tuotteita myös aikuisille. Saisi olla enemmänkin ;)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...