sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Leppäkerttuja ja kurkkukipua

Taisin ohimennen mökkipostauksessa mainitakin, että mökillä oli todella paljon kirvoja ihan joka paikassa. Yritin katsella näkyisikö leppäkerttuja, muttemme löytäneet yhtäkään. Kätevää, että kirvat asuvat maalla turvassa leppäkertuilta. Löysimme tänään tytön kanssa nimittäin kymmenittäin leppäkerttuja taloyhtiömme karviaispensaista, muttemme nähneet ainoatakaan kirvaa missään.

Leppäkerttukaveri karviaispensaassa.
Paikoin kerttulaisia oli ihan vilisemällä. Tyttö seurasi innoissaan leppäkerttujen puuhia.
Kauniin sään innoittamana tyttö ja isukki ulkoilivat aamupäivällä pitkät pätkät sillä aikaa, kun itse tein viikkosiivousta. Ehdinpä itsekin käydä napsimassa kuvat kukkivista omenapuista. Iltapäivällä ulkoilimme jälleen koko perhe. Kävimme läheisessä puistossakin. Nyt illansuussakin isukin ja tytön oli tarkoitus lähteä ulkoilemaan, mutta tyttö kaatoikin maidot päälleen ja pitkin lattiaa, joten hän "pääsikin" sitten kylpemään.

Päivällä oli vauhti päällä ja kuvien ottamisesta ei meinannut tulla mitään:
Tyttö on tykästynyt kovasti Silverjunglen T-paitaansa, joka muuten ei ole mennyt pesuissa miksikään. Hattusuosikiksi on noussut Pipas kidsin kukkahattu. Pipas Kidsiltä on tulossa meille muuten pari uuttakin hattua, kun vain tietäisin, missä ne viipyvät...
Itse luovuin viikko sitten kaulahuivista ja nyt on sitten kurkku tulipunainen ja kipeä. Täytyy nyt tropata, ettei tarvitsisi tulevalla viikolla olla töistä pois. Hävettää, kun meillä se pahin sairastaja ei suinkaan ole tyttö vaan minä itse. (Siis hyvä tietysti, ettei tyttö sairastele paljon...)


10 kommenttia:

 1. Tiedättepä mitä viedä ens kerralla mökille tuliaisiksi. ;)
  Kiva asu tyttösellä!
  Toivottavasti saat itsesi tropattua kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän sen sanoit. Ei muuta kuin kerttulaiset purkkiin ja mökille ensi lauantaina. Saas nähdä muistetaanko käydä noukkimassa kertut purkkiin lähteissä, kun aina ihan järjettömällä hösellyksellä lähdetään aamusella :D

   Hunajatroppaus käynnissä. Eipä tuo kurkku onneksi ainakaan pahemmaksi ole illan mittaan mennyt. Kevätflunssa ei houkuta kyllä yhtään tähän kohtaan.

   Poista
 2. Siinäpä olisi Leppäpirkkosilla onnenpäivät, kun nappaisitte niitä rasiallisen mökille mukaan ;D

  Ehkä mun pitää tosiaan laittaa noi Silverjunglet ale-hankinta-listalle :D

  Toivottavasti säästyt pahemmilta taudeilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin muistan lapsuudessa jo kuljettaneeni mökille ison purkillisen kerttusia, mutta jostakin syystä ne eivät mökkimaisemissa viihdy, kun niitä siellä ei juuri koskaan ole näkynyt. Tänä vuonna olisi ainakin ruokapöytä katettuna :D

   Meille kyllä hankitaan varmasti lisää Silverjunglea, huomenna pitäisi tipahtuu isukin ja mun T-paidat postiluukusta. Ihmetyttää muuten, kun Silverjunglen blogissa arvontaan osallistumiset eivät tule näkyviin... Sun osallistuminen näkyy, mutta omani ei. Alekoodeja tulee blogeihin varmaan vielä keväänkin aikana, uskoisin.

   Poista
  2. Aika outoa :O Jos ne ei ole käyneet blogissa purkamassa kommentteja?

   Poista
 3. Pikaista paranemista! Mulla on sympatiat kurkkukipuisten puolella :-) Olen ollut tänä vuonna toooosi paljon kipeänä yksin. Mulla on ollut angiinaa ja antibioottikuurin seurauksena kurkkuun pesiytyi hiiva!!! Ja näiden lisäksi kurkunpääntulehdusta ja äänen menetys ja muu perhe ei ole sairastanut. Toivotaan, että sulle menis vaan nopeaa ohi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh! Siinä kans sairauskertomusta kerrakseen. Itselläni kans todella usein kurkku kipeä. Ei tarvita paljon, että sinne kaktus pesiytyy. Ilmeisesti kuitenkin virusta, kun viljelyt on tehty pariin kertaan.

   Poista
 4. yövuoron ratoksi kiva lueskella sun postauksia :) kauniit nuo vehreät kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis heräävä luonto innoittaa kuvaamaan. Kiva, jos yövuorot sujuvat mukavasti blogeja selatessa ;) Kivempaa kuin pisteleminen!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...