tiistai 29. toukokuuta 2012

Tulihan se "viimeinenkin" paketti

Olin jo ihan huolesta soikeana, kun Keltaisen Ketun tilaukseni tuntui viipyvän tällä kertaa matkalla lähes ikuisuuden. Kyllä, kolme arkipäivää (+viikonloppu) Suomen postilaitoksen syövereissä tuntuu pelottavan pitkältä. Kokemuksesta nimittäin tiedän, että postin syövereihin voi kadota paketti jos toinenkin. Omalle kohdalleni lähetyksen katoaminen on sattunut kolme kertaa. Kahdessa niistä olin vastaanottavana osapuolena ja kerran lähettävänä.

Ja sitten itse asiaan. Keltaisessa Ketussa on nimittäin meneillään nettiysmy ja löysinkin alekorista tytölle kivaan hintaan Moonkidsin violetin värisen pitkähihaisen ribbipaidan. Koko 122 on tytölle sopiva, Moonkidsin paidat ovat vähän niukempaa kokoa. Keltaiseen Kettuun suunnistin alunperin kuitenkin Maxomorran lyhythihaisen sydäntunikan perässä. Ketun puodissa nimittäin oli vielä tytön kokoa (110/116) jäljellä, toisin kuin monessa muussa paikassa. Tunika on lunnossa vielä söpömpi kuin kuvissa, mutta toisaalta nyt tuli sitten hirvittävä tarve saada tytölle vielä kanttien väriset eli ihanan raikkaan kevään vihreät kokopitkät legginsit tunikan kaveriksi. 3/4 pituisia löytyisi Ketun puodistakin oikean värisenä, mutta mistä saada täyspitkät? Vinkkejä otetaan vastaan...

Tyttöä ei kiinnostanut poseeraaminen taas yhtään. Maxomorran sydäntunika on kuitenkin niiiiin <3
Töistä kotiutuessani en päässyt ohi lähimpänä taloamme kukkivasta omenapuusta. Ihanat vaaleanpunasävyiset kukat houkuttivat kaivamaan surkeakameraisen Samsungini esille ja räpsimään kuvia.

Ei muuta kuin kamerakännykkä esille ja räpsimään, kun sattuu jotain kaunista kohdille...


2 kommenttia:

 1. Kiva tunika! Maxomorrahan on aika reilua, että ne 3/4 pituiset varmaan olisi kokopitkät seuraavassa koossa? Tai mä vaan muistan kun ostin aikoinaan Herra Vihreälle Maxomorran 3/4 shortsit, ja ne oli ihan kokopitkät :D Ne on nyt vissiin kolmatta kesää hällä käytössä...

  Mun Lindexin pakettihan on muuten myöhässä - ilmankos olinkin sen jo unohtanut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin kans niitä 3/4 pituisia ja toisaalta saa kai kesäksi vähän lyhyempääkin housunlahjetta tulla. Tuo tyttö on vaan hirveä telomaan ja repimään jalkojaan haavoille ties missä ryteiköissä ja siksi suosin yleensä sitä kokopitkää. Maxomorran legginseissä on mukava kumpparivyötärökin, joka kyllä varmasti pysyisi päällä isommassakin koossa.

   Ääh! Toivottavasti en nyt manannut sun Lindex -pakettia sitten teille tietämättömille. Itse vain aina lasken päiviä tilauksen saapumiseen ja kakkosluokassakin se kolme arkipäivää alkaa olla aika maksimi, jonka nykyään odotan ihan täysin hätääntymättä. Lindexiltä kestää kyllä sen 5-6 arkipäivää tulla. Toivottavasti paketti tulee huomenna :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...