perjantai 6. huhtikuuta 2012

Mieluista postia (jälleen)

Meille tuli taas pari pientä pakettia tällä viikolla. Toinen paketeista tuli Lilliksestä ja sieltä kuoriutui ihana Noa Noan toppitunika, jota kävin ihastelemassa ensin moneen kertaan Pinjuus -blogissa. Pakkohan se sitten oli hyvästä tarjouksesta tilata meillekin. Kokeilimme ihanuutta vain pikaisesti eilen illalla ja tyttö ei ollut enää kuvaustuulella.

Toinen paketeista saapui jälleen kerran Pikku Mineasta. Mekkoja ja tunikoita on jo melkoinen kasa, joten yllätin itseni ja tytön tilaamalla Petit Patapon farkkulappuhaalarishortsit (miten tuo sanahirviö kuuluu kirjoittaa?). Tämä oli muuten ensimmäinen vaatehankinta tytölle, jota isukkikin aidosti ihaili. Paketista löytyi myös asuun hienosti sopiva hiuspompsuyllätys, jonka tyttö halusi heti "runsaaseen" tukkaansa kiinni. Pikku Minean paketeista paljastuu usein pieniä kivoja ylläreitä, joita varsinkin tyttö kyllä osaa arvostaa kovasti. (Ja kyllä tämä äiti-ihminenkin niistä aina ilahtuu.)

Kuva ei anna oikeuksia tälle ihanalle vaatteelle. Kirjaillut kukkakuviot eivät näy kunnolla. T-paita on Egg Kidsin paita viime vuodelta.

Kyllä näissä farkkulappushortseissa kelpaa kesällä kirmailla ulkonakin.

2 kommenttia:

  1. Kivaa postia =) Aika hauska, että niitä paketteja tulee vieläkin, vaikka ostolakossa olen jo vähän aikaa ollut. Ainaskin pari on vielä matkalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa ihmettelen itsekin. Kuka näitä oikein tilailee? :D Mullakin on taas kaksi pientä tilausta sisässä. Yritän muka uskotella itselleni, että ei vähä mitään...

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...