lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pinkkiä isukille ja tyttärelle

Isukki on kieltänyt ostamasta itselleen vaaleanpunaisia, pinkkejä tai violetteja paitoja... ja puolustukseksi täytyy sanoa, että tänään ostamani paita näytti liikkeen valoissa enemmän viininpunaiselta kuin pinkiltä. Ihanan värinen paita on silti ja mielestäni todella miehekäs muotiväri. Suosikkia paidasta ei silti jostakin syystä tullut, mutta eipä isukki sitä kuitenkaan palauttamaankaan heti lähtenyt. Toivoa siis on, että se nähdään vielä käytössä. Olen varma, että isukki ihastuu paitaan, kunhan saa vain sitä ensin edes sovitettua päälleen.

Tyttö sai myös tämän päivän shoppailureissulta itselleen pinkkiä (mitenkäs muuten?). Meille nimittäin kotiutui viimeinkin PO.P kuorirukkaset. Tein aiemmin tällä viikolla rukkasinventaarion ja parit todella huonokuntoiset saivat lähteä. Totesin, että ehkä meille vielä yhdet uudetkin tänä keväänä mahtuu. Popin rukkasia meillä ei ole aiemmin ollutkaan, mutta ainakin Riikan blogissa niitä kehuttiin kovasti, joten odotukset ovat korkealla. Rukkasista oli kokoja huonosti jäljellä, mutta mielestäni koko 3(2-4 vuotta) tuntui sen verran reilulta, että menee vielä tänä keväänä 5 vuotta täyttävälle tytölle syksylläkin.

Riikan blogin alekoodin "syytä" on myös se, että meille kotiutui viimeinkin kauan kuolaamani Geggamojan pinkkiraitaiset tennarit Kuopuksesta. Ovat kyllä maailman ihanimmat ja tyttökin rakastui tennareihinsa ikihyviksi.

Täytyyhän sitä isukin ja tyttären sointua hyvin yhteen. Tennarit Geggamoja, kuorirukkaset Polarn O. Pyret ja isukin paita Petrifun.


Vielä, kunhan Metsolasta tilaamani pinkki lätsä kotiutuu, niin sitten alkaa ostolakko... ainakin pariksi viikoksi.

Mukavat pääsiäisenjatkeet! 

6 kommenttia:

 1. Ihanan pinkkejä ostoksia =) Tervetuloa vaan lakkoilijoiden joukkoon! Huomaatko mitä mielenlujuutta olen harjoittanut, kun en ole siihen Villervallan haalariin haksahtanut vieläkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenlujuus on hieno ominaisuus... Tietäisi vain, mitä se tarkoittaa ;) Tsemppiä haalarin välttelyyn!

   Poista
 2. hih.. ja hyviä ostoksia..pahoittelen, mutta tarpeellisia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Eikä meille koskaan mitään turhaa hankitakaan eli kiitosta vaan :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tervetuloa pieneen, mutta sitäkin laadukkaampaan joukkoon!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...