perjantai 6. huhtikuuta 2012

Munanmaalausta ja muuta pääsiäistunnelmaa

Eivät sitten jääneet viimeisiksi lumienkeleiksi nuo viimesunnuntaiset. Pihassa on lunta valehtelematta puolimetriä, mutta eipä tuo haittaa, kun saa nauttia pääsiäisvapaista.

Lumihangessa ja loskassa rämpinen ei tänään maittanut, joten isukki kävi vuokraamassa Herra Heinämäki ja leijonatuuliviiri elokuvan. Suuntasimme sen kanssa mummolaan kahvittelemaan. Tyttö ei tälläkään kertaa jaksanut koko elokuvaa katsella ja alkoikin maalata kesken kaiken kananmunia. Välillä keskittyminen riittää jo elokuvan alusta loppuun saakka katsomiseen, mutta pääsääntöisesti tunti on maksimiaika, jonka tyttö jaksaa istua paikoillaan. Elokuvateatteriin tytön kanssa menemisestä en haaveile vielä ainakaan vuoteen, eikä siitä haaveile tyttö itsekään. Tyttö nimittäin on kuullut kavereilta, että elokuvateatterista sammutetaan valot ennen elokuvan alkua  ja pimeäkammoisenahan se ei käy päinsä ollenkaan.
Kesken elokuvan pitikin alkaa maalaamaan munia.

Narsissi vielä hengissä. Olen sellainen kukkamurhaaja, että oksat pois. Kunhan nyt pääsiäisen pysyisi elossa.
Iloista pääsiäisen aikaa ja myös munarikasta sellaista! Meillä piilotettiin munia heti aamutuimaan ja huomisaamun ohjelmaan kuuluu varmasti myös (pääsiäis)munanpiilotusta. Ei silti makeaa mahan täydeltä! Itse en ole syönyt vielä yhtään pääsiäismunaa, mutta suosikkini Mignonmuna odottaa kyllä jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...