keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Minun kesäni -blogihaaste

Päätinpä ottaa osaa tähän blogeissa kiertäneeseen haasteeseen.


Lippis vai lierihattu?

Omaan päähäni ei sovi hattu, mutta lippistä pidän silti tarpeen vaatiessa. Vika on varmaan ihan omassa päässäni, mutta mielestäni hatut näyttävät hassuilta ja teennäisiltä. Pipo talvella on kuitenkin ihan ehdoton!

Herneet vai mansikat?

Kummatkaan eivät varsinaisesti sovi, mutta molemmat ovat ihania ja kuuluvat kesään. Herneitä voisin syödä litratolkulla ja mansikoita kilokaupalla. Ensimmäinen turvottaa ja toinen nostattaa kuumeen. Valitse siitä sitten.

Pehmis vai jäätelöpallo?

Ensimmäinen helppo kysymys! No pehmis tietysti! Koska se on pehmeää.

Grilliherkut vai kesäkeitto?

Toinen helppo kysymys. Kesäkeitto oli jo lapsena inhokkini. Se oli se ruoka, joka ahdettiin koulussa poskiin ja luikittiin nopeasti sylkemään ehdottomasti syötäväksi kelpaamattomat pavut ja muut äklötykset äkkiä vessan roskikseen. Ei järin kauniita muistoja siis. Hyvin tehdyt grilliherkut sen sijaan uppoavat hyvin ja en nyt sitten puhu makkarasta.

Mökki vai teltta?

Mielummin kotona, mutta jos on pakko valita, niin mökki. Teltta on jotenkin, no teltta.

Lavatanssit vai festarit?

En lähtisi kummillekaan. Parasta musiikkia on hiljaisuus. Ihmisvilinäkään ei houkuttele.

Mato-onki vai golfmaila?

Taas helppo kysymys! Mato-onki, ehdottomasti... vaikka on minigolffikin ihan kivaa. Mato-ongen kanssa on kuitenkin kiva pönöttää rantakalliolla, varsinkin jos ei satu olemaan hyttysiä kiusaamassa.

Roadtrip vai riippumatto?

Riippumatto. Vereni ei vedä reissuun sitten yhtään.

Hiirenkorvat vai syreenintuoksu?

Hiirenkorvissa ja kesän puhkeamisessa kukkaan on jotain erityistä. Myös kesän tuoksut ja syreenin kukat ovat hienoja asioita.

Palju vai järvivesi?

Kumpikaan ei iske siinä mielessä, että haluaisin itseni kastella. Järveä voisin kyllä katsella loputtomasti ja saada siitä inspiraatiota ja rauhaa.

Varjo vai auringonpaiste?

Ilman aurinkoa ei olisi sitä varjoakaan, joten molempi parempi. Jos oleskelen ulkona auringonpaisteella, hakeudun kuitenkin mielelläni varjoon.

Miten alkoi nyt tuntua, että olenko kesäihminen ollenkaan?! Eniten tykkään kyllä keväästä ja myös syksystä, jos se on kuiva, kaunis ja värikäs niin kuin pari vuotta sitten.

1 kommentti:

  1. Jee, sinäkin teit tämän. :) Mulla on sama juttu. En ole kesä ihminen. Tykkään eniten keväästä sen jälkeen syksystä ja kolmanneks kesästä.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...