maanantai 29. elokuuta 2016

Kesää läpi linssinMenikö kesä jo? Tarkoitus oli postailla läpi kesän, jos ei nyt asiaa niin vähintäänkin kuulumisia.

Kesälomalla tuli käytyä laivalla, retkeiltyä muun muassa Helvetinkolulla ja pelattua Pokemon Go -peliä ympäri Tamperetta. Alkukesästä päivitin kamerani uudempaan ja inasen parempaan versioon, joten valokuvaus on ollut oman kesäni ykköskohokohta. Sen myötä blogikin on jäänyt hunningolle. Postausideoita on syntynyt tasaiseen tahtiin, mutta luonnon kuvaaminen on kiinnostanut enemmän kuin postausaiheiden kuvittaminen.

Työarki loman jälkeen pyörii jo kuudetta viikkoa ja kouluarkikin on jo hyvässä vauhdissa. Neiti sai heti koulujen alettua ensimmäiset silmälasinsa ja työpaikallani on alkamassa yt-neuvottelut. Ehtipä mieskin jo tekemään syksyn ensimmäisen työreissunsa Portugaliin. Tytön kanssa sairastettiin myös jo syksyn ensimmäiset flunssatkin. Itse luokittelen itseni edelleen flunssaiseksi ja varsinkin kröhäiseksi hevosyskineni.

Siinä ne päällimmäiset. Blogissa on ollut mukavasti kävijäitä koko kesän, vaikkei se ole juuri päivittynytkään. Erityisesti koulun alkuun liittyvät jutut ovat kiinnostaneet. Jospa yrittäisin taas kerran tästä reipastua ja saada blogiarjenkin taas käyntiin.

Mitä teille kuuluu?

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Kesä on kyllä mennyt, tänään tyttö lähti aamulla kerhoon vk-puvussa, pipo päässä ja hanskat kädessä. Onneksi syksyssäkin on kivoja juttuja: Kynttilät, pimeät illat ja raikas ilma lenkkipoluilla! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä täälläkin on softshelliä kaivettu jo esille. Pipo on ollut jo päässä monena aamuna ja tänään kaivettiin hanskatkin esille. Syksy on kyllä ihan mukavaa aikaa ja tykkään raikkaudesta ja pirteästä viileydestä myös. Pimeät aamut ja illat eivät sitten olekaan niin mukavia. Kynttilät täytyy kyllä taas kaivella esiin. Pian. Mukavaa syksyä!

   Poista
 2. Hienoja kuvia ja voiko näin kirjoittaa että: Herkullinen kuva kärpässienestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olisi pitänyt laittaa jatkoksi kuva samasta sienestä viikkoa myöhemmin... kaikkea muuta kuin herkullinen :D

   Poista
 3. Ihania kuvia! :) Mun oli tarkoitus hankkia makrolisäke, mutta enpä ole joutanut/muistanut/eistynyt... ehkä ens kesänä? :D
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. IHania kuveja :) Voi kun munkin kamera tulis jo.. :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...