tiistai 1. joulukuuta 2015

Sponsoroitu video: Oral-B tuo Bluetooth -hammasharjan ja kännykän kylppäriin

Kun näin videon Oral-B Smartseries sähköhammasharjasta, ajattelin ensin, että ei voi olla totta! Sähköhammasharja, jossa on hyödynnetty Bluetooth -teknologiaa. Sähköhammasharja, joka tuo kännykän myös kylpyhuoneeseen...

Kun sain ehdotuksen postata sponsoroidusti tästä uskomattomasta laitteesta ja videosta, ajattelin ensin, että en varmasti keksi mitään sanottavaa. Seuraavaksi mieleeni tulivat kuitenkin suuren suosion saavuttaneet askelmittarit, jotka parhaimmillaan kannustavat meitä liikkumaan ja pitämään itsestämme parempaa huolta. Miksei samantyyppistä teknologiaa voisi hyödyntää myös hampaiden ja suun terveydestä huolehtimiseen? Kuinka vaikeaa välillä onkaan malttaa pestä hampaita tarpeeksi pitkään ja huolellisesti, säännöllisestä lankauksesta puhumattakaan.

Oral-B Smartseries sähköhammasharja on niin älykäs, että se kommunikoi langattomasti kännykkään asennetun sovelluksen kanssa. Ohjelma pitää kirjaa hampaiden harjauksesta sekä kannustaa ja ohjaa parempaan harjaukseen. Omaa edistymistään voi seurata kehittymispisteistä. Älykäs hammasharja auttaa siis pesemään hampaat huolellisemmin, se kartoittaa harjausrutiinit, muistuttaa hammaslangan käytöstä ja mikä parasta, se kertoo myös, kun harjaspää on aika vaihtaa uuteen. Uskomatonta!

Meillä on tavalliset Oral-B sähköhammasharjat jatkuvassa käytössä ja itseasiassa tyttö kokeili tänään isänsä kanssa, että miltä tuntuisi pestä hampaita kännykkä kourassa. Aika luontevaa toimintaahan se tuntui olevan, sillä fakta on muutenkin se, että kännykät ovat kasvaneet kouraan kiinni yhdelle sun toiselle. Tekniikka kehittyy ja valtaa alaa onneksi myös ihan perustoiminnoista.

Voisitko kuvitella harjaavasi jatkossa hampaita parempaan harjaustulokseen kannustava kännykkä kourassa? Meillä näköjään voitaisiin.


Postaus on Oral-B:n sponsoroima, mutta ajatukset ovat omiani.

Harjailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...