maanantai 2. marraskuuta 2015

Teidän Ekokiva -suosikkinne ja arvonnan voittaja

Toissapäivänä päättyi yhteistyössä Ekokivan kanssa järjestämäni arvonta. Voittaja on nyt arvottu (Random.org) ja olen ottanut häneen jo sähköpostitse yhteyttäkin.

Arvonnassahan oli ensimmäisenä osallistumisehtona kertoa, mihin mahdollisesti käyttäisi tuon 30 euron lahjakortin, joka palkintona oli. Vaikka olin mielestäni tutustunut Ekokivaan ja sen laajaan valikoimaan hyvin etukäteen, löysin silti arvonnan kautta vielä monta kivaa juttua, joita en ollut aiemmin kauppaa selaillessani huomannut.

Teidän ehdottomia suosikkituotteitanne olivat erilaiset Lifefactory -pullot ja -ruokalaatikot. Ekokivasta löytyykin hyvä valikoima Lifefactoryn tuotteita ja varaosia. Lifefactory -tuotteet on valmistettu erittäin kestävästä borsoliittilasista, jota suojaa silikonisuojus. Pullot ja astiat kestävät konepesun, mikron ja myös pakastamisen. Kestävää ja ekokivaa!

Toinen suuri suosikki arvontavastausten perusteella on paljon bloginäkyvyyttäkin saanut leluklassikko Sophie Kirahvi. Suloinen kirahvi on luonnonkumia ja Hevea-puuta ja värit tulevat turvallisista ruokaväreistä. Sophie kirahvi on varmasti perheen pienimpien suosikki.
Kuvat: http://www.ekokiva.fi/
Moni ilmoitti myös käyttävänsä mahdollisen palkintolahjakortin puisiin leluihin ja niistä suosikiksi nousivat nimenomaan keittiöleikkeihin liittyvät lelut ja tarvikkeet. Kokkailu- ja ravintolaleikit kauppaleikkien ohella ovatkin pienten ja vähän isompienkin lasten kestosuosikkeja.

Lifefactory -tuotteiden ohella suosiotaan nostattivat myös erilaiset juomapullot ja muut ruokailutarvikkeet. Myös pesuaineet, kosteuspyyhkeet ja shampoot nousivat arvontaan osallistumisissa esille. Olin iloisesti yllättynyt, että myös näitä tuotteita löytyy Ekokivan valikoimista.

Arvonnassa oli mahdollisuus kahmaista itselleen peräti kuusi arpaa! Olin todella iloinen, että moni kaikki arvat kunnianhimoisesti itselleen noukkikin. Tällä kertaa voittoon ei kuitenkaan tarvittu kaikkia kuutta arpaa vaan palkinto lohkesi voittajalle yhdellä onnekkaalla arvalla kolmesta osallistumisarvasta. Ja voittaja on....
Onnea Milla!

Isot kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille! Tervetuloa uudet lukijat, ja pysykäähän kelkassa mukana. Kivoja arvontojakin on luvassa aina silloin tällöin.

Erityiskiitos mahtavasta yhteistyöstä Ekokivan Annikalle! Ekokiva on inspiroiva nettikauppa, johon kannattaa tutustua. Kauppa on täynnä erityisen järkeviä joululahjoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...