sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Tampereen seudun blogien yhteenliittymä TRE-BLOGIT

Joku ehkä jo saattoikin huomata, että pari päivää sitten blogini reunamille ilmestyi uusi logo, jota klikkaamalla päätyy Facebookkiin ja TRE-BLOGIEN sivulle. Itse olen seurannut Tampereen seudun bloggaajien edesottamuksia jo jonkun aikaa, mutta mukaan tähän yhteenliittymään uskaltauduin pyytämään vasta viime viikolla.
TRE-blogit on siis yhteenliittymä, joka kerää alleen osan Pirkanmaalaisia blogeja, joita voi sitten kätevästi seurata yhdeltä sivustolta. Jos lukulista kaipaa päivitystä, kaipaat uusia ideoita ja inspiraatiota, kannattaa kurkkia, mitä Tampereen seudulla blogataan ja mistä puhutaan juuri nyt. Blogini ei siis muuta mihinkään, mutta sitä voi jatkossa seurata myös TRE-blogien kautta.

Jos bloggaat Tampereen seudulla ja haluat mukaan TRE-blogeihin, laita sähköpostia treblogit@gmail.com ja kysy lisää. Ratkaisevaa ei ole se, mistä bloggaat vaan se, missä bloggaat.
Upeat TRE-BLOGIT -logot: Niina / Sula Mahdollisuus -blogi

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä! Toimiva idea! Ja myös Vaasan seudulla, Keski-Suomessa ja Turun seudulla on ilmeisesti samanmoista alueellista yhteistyötä käynnissä :)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...