maanantai 16. marraskuuta 2015

Rukkaset Reimalta -ja Reimatec alevinkki

Meille avautui mahdollisuus saada Reimalta rukkaset testiin. Ja hyvät rukkaset saimmekin, nimittäin Reimatec Kiito toppahanskat. Ensilumi ei ole ehtinyt vielä Tampereelle asti ja pääsääntöisesti on tarjennut vielä hyvin välikausisormikkailla, mutta olihan Kiito toppahanskat heti testattava tuoreeltaan. 
Reimatec Kiito toppahanskat iskemättöminä naulassa. Kohta mennään! Takki on Reiman välikausiuntuvatakki Quietly.
Tämän vuotisissa Reimatec toppasormikkaissa on erityisen lämmin ja kevyt Primaloft vanu ja tottakai ihanalta ja pehmeältä tuntuva fleecevuoraus. Hipora-välikalvo takaa, että sormet pysyvät kuivina vaikka vähän vetisimmissäkin leikeissä. Sormikkaille luvattu vesipylväs on 15000 ja lisäksi ne ovat hengittävää materiaalia. Peukalossa, sormissa ja kämmenissä on vahvikkeet, jotka takaavat hyvän otteen vaikka puun oksasta ja helpottavat myös lumipallojen tekemistä, jos ja kun sitä lunta vielä tänäkin talvena saadaan. 

Kun vetää ekaa kertaa toppaa käsiin, tuntuma on varmasti vähän eri luokkaa kuin välikausisormikkaiden kanssa. Tyttö nurisi aluksi, että sormikkaat tuntuvat liian paksuilta, mutta ulkoilun mittaan nurinat unohtuivat nopeasti. Toppasormikkaiksi Kiito -hanskat ovat kuitenkin keveät ja notkean oloiset. Kokeilin niitä nimittäin pieniin kätösiini itsekin. Kiito hanskoissa on myös pidennetyt varret, jotka on mahdollista kiristää vaikka hihan päälle. Meillä tyttö tosin haluaa yleensä varret hihan sisään. 

Leikkien tiimellyksessä, varsinkaan, kun sitä lunta ei vielä ole, hanskat sotkeentuvat helposti. Hiekka ja rapa lähtivät kyllä hanskojen kuivuttua mukavasti ravistelemalla, eikä pesua vielä tarvittu. Useimmiten lika lähtee jo pelkällä hanan alla huuhtelulla, mutta olen pessyt tytön Reimatec -sormikkaita kuitenkin äärimmäisen tarpeen vaatiessa myös pesukoneessa, erillään pesupussissa. Valmistaja lupaa, että Reimatec -toppahanskat voi myös rumpukuivata ja kaappikuivata miedolla lämmöllä. Vuorta ei kuitenkaan saa vetää ulos.

Ihan uusi tuttavuus Reimatec -hanskat eivät meillä ole, vaikka juuri Kiito -hanskat ihan ensimmäistä kertaa käteen nyt päätyivätkin. Tytön garderobista nimittäin kaivelin esille myös mustat Reimatec Tartu toppahanskat ja vaaleanharmaat Reimatec Pivo välikausihanskat, jotka ovat nyt käytössä jo toista kautta. Tytön hanskat ovat kokoa 6, joka on suunnilleen 8-10-vuotiaille tarkoitettu koko. Tytöllä on käytössään myös yhdet kokoa pienemmät välikausi Pivot ja myös se koko toimii pienikätisellä 8-vuotiaalla oikein hyvin. Reiman kokotaulukossa on hyvät mitat oikean koon valitsemiseen. Isoimmat koot sormikkaissa ovat sen verran isoja, että ainakin me pienikätisimmät aikuisetkin saamme kädet pidettyä lämpiminä ja kuivina pihaleikeissä.

Vasemmalla mustat Tartu -toppahanskat ja oikealla vaaleanharmaat Reimatec välikausi Pivo -sormikkaat.

Ja sitten siihen alevinkkiin! Reimalla on nimittäin marraskuun club -etuna kaikki Reimatec -hanskat ja -rukkaset (sekä talvi että välikausi) 25% alessa. Tarjous koskee verkkokauppaa ja myymälöitä ja on voimassa 30.11. asti. Nyt on siis mahdollista tehdä sormet kuivina ja lämpiminä pitäviä ostoksia edullisesti!

Ovatko Reimatec -hanskat ja rukkaset tuttuja ruudun sillä puolella? Joko siellä on koettu tämän telven ensilumen ihme? Joko toppaa on kaivettu myös sormien ympärille?

Mukavaa viikkoa!

*Tytön kädessä olevat pinkit Reimatec Kiito -toppahanskat on saatu Reimalta yhteistyön merkeissä.
*Kaikki postauksen linkit ovat kumppanuusmarkkinointilinkkejä.

8 kommenttia:

 1. Meillä on ihan kiva pieni lumikerros, mutta tuskin pysyvää laatua kun plussan puolella lupais olevan huomenna. Joka tapauksessa hetken näyttää kivalta :) Toppaa on vedetty päälle myöskin hanskojen osalta. Reiman hanskoja meillä on ollut monenmoisia ja ensi talvellekin taitaa olla ainakin Angry birdsejä pojille viime talvelta. Itellenikin olen hankkinut Reimatecit, mutta tarkenen niillä kylmäsormisena huonosti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin sais kyllä jo tulla sitä lunta. Ei tarttis metritolkulla olla, muutama senttikin riittäisi :D Täällä on kokoajan plussalla, joten ei ole tarvinnut edes räntäsateita vielä pelätä.

   Täällä on pärjätty siis vielä ihan välikausi Reimateceissä. En tiedä, onko tuo Primaloft -vanu ollut ennen Reiman rukkasissa käytössä? Olisikohan se lämpimämpi kuin ennen? Meilläkin on tytölle toki koville pakkasille rukkaset, sormikkaat ovat aina tietysti vähän viileämmät kuin sellaiset, joissa sormet lämmittävät toisiaan. Viime talvien lämpötiloilla on kyllä pärjännyt hanskoillakin ihan hyvin :D

   Poista
 2. Tuttujapa hyvinkin ja käytössä myös tänä talvena :)

  Pojat ovat käyttäneet nyt sekä Reimatec Tartu toppasormikkaita että välikausiversioita, vähän tilanteen mukaan. Kylmäsormisemmalla pikkuveikalla talvikäsineet ovat jo monesti ihan paikallaan ja isoveikalla välikausihanska riittää vielä mainiosti. Meiltä löytyy näihin myös villasekoitteisia aluskäsineitä, joita käytetään viitsimisen mukaan säiden kylmetessä.

  Hienopesussa olen noita hanskoja tarpeen mukaan tässä syksyllä pyörittänyt, kun ovat poikien ulkoilun jäljiltä monesti aikamoisessa kunnossa :D

  Mullakin on nyt Reimatec talvihanskat! :) Ostin Jesperin puolihintapäiviltä tuollaiset Kiito hanskat mustana. Jos ne oli viime kaudella sillä nimellä. Suurin koko 8 onneksi riittää mun pitkille sormille. Täytyy hommata myös välikausiversio jossain vaiheessa.

  Täällä odotellaan kovasti lunta ja lumileikkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluskäsineet voisivat ollakin lämpimät ja lisäisivät vk-sormikkaan käyttöpituutta. Tiedän kyllä, että meillä ei toimisi. Välillä tuntuu olevan niin vaikeaa saada pysymään "pikkuteinillä" yleensä mitään käsissä. Yllättävän hyvin meni testiulkoilu kuitenkin. Kertaakaan ei tarvinnut hanskoista sanoa, hyvin pysyivät käsissä. Ja vaikka plusasteita oli 7, kädetkään eivät olleet hikiset ulkoilun päätteeksi. Hyvin siis hengittää!

   Tutkin paremmin nuo meidän vanhimmat käytössä olevat vk-"Pivot". Ne ovatkin ajalta Reimatec+ ja pyörineet pesukoneessa varmaan toistakymmentä kertaa. Ne ovat silti jostain syystä tytön lempparit ja ominaisuudet edelleen tallella. Kausia takana luultavasti jo 4-5 :D

   Mietin täällä, että pitäisikö hankkia itsellekin toppahanskat. Kelpaan kyllä enää niin harvoin lumiukontekokaveriksi, että paljon ei kyllä käyttöä tulisi. Toisaalta, meikäläisen käsi ei kyllä enää kasva :D Omiin pikkukäsiini sopiva koko olisi 6-7!

   Täällä on puhuttu haikeasti lumesta myös. Täytyy myöntää, että ip-kerhon jälkeen pimeät illat ovat olleet aikalailla sisäilyä. Tilanne muuttuu varmasti lumen tultua.

   Poista
 3. Mulla on jo pari vuotta ollut Reimatecin vk-hanskat itselläni käytössä. Ihan huiput kun pyöräilen työmatkat myös kaatosateessa.

  Pojalla on ollut monia Reiman rukkasia, tecillä ja ilman. Nyt on vk-hanskat mallia Pivo. Meillä on vielä vk-varustus käytössä. Nyt satelee eka kertaa jotain valkoista. Räntää lienee.

  Yritin tilata heti kampanjan alussa Tartu-hanskoja pojalle. Kaikissa oli koko 5 loppu. Luulen että 6 on vielä liian reilu pieniin 7-vuotiaan käsiin. En kyllä katsonut onko kokoa 6 jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin tuli viimeinkin se kaivattu ensilumi. Rännäksi luulin sitä itsekin ensin, mutta kauniilta ja valoisalta näyttää!

   Huomasin kans, että kokoja oli vähän huonosti varsinkin juuri näistä ehkä suosituimmista koista 5-6. Itselleni voisin kans hanskat hommata. Olisi kiva joskus päästä lumiukkoa tekemään ilman sormien kylmettymistä. Vk-hanskat on varmasti ihan mahtavat pyöräilyhanskat.

   Poista
 4. Jatkan. Todellakin pesen koneessa hanskoja. Varsinkin vk-hanskat on niin mutaisia usein että pakko. Ei pieni huuhtelu auta.
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vk-hanskoja on tullut pestyä huomattavasti useammin täälläkin. Se haju, mikä syksyisestä luonnosta jää, on kammottava, eikä tosiaankaan lähde virauttamalla, vaikka muu pahin lieju lähtisikin.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...