torstai 8. lokakuuta 2015

Roosa lokakuu

Virittelin tänään töissä rintapieleeni roosan nauhan. Roosa nauha on rintasyövän vastaisen taistelun symboli kautta maailman. Vaikka tänä vuonna Roosa nauha -keräystä vietetään Suomessa jo 13. kertaa, yllätyin, ettei roosat nauhat ja muut -varsinkin lokakuussakaupoissakin näkyvät roosat hyväntekeväisyyshyödykkeet olleetkaan ihan kaikille kanssa eläjilleni tuttuja juttuja.
Vuoden 2015 Roosa nauhan suunnittelija on Katri Niskanen. Tämän vuoden kampanjateemana on välittäminen -Käsi sydämellä. Katri Niskanen suunnitteli nauhaan kädet symboloimaan auttamista ja välittämistä.
Itselläni on ollut tapana lahjoittaa muutama kymppi vuodessa johonkin hyvään tarkoitukseen. Joka vuosi tulee tietysti hankittua herkullisen vaaleanpunaisia Roosa nauha kampanjan -tuotteita, mutta sen lisäksi päätin tänä vuonna tehdä myös erikseen lahjoituksen Roosa nauha keräykseen. Rintasyöpä koskettaa tavalla tai toisella ihan jokaista -vaikka emme sitä tietysti tahdokaan.

Roosasta pitävän shoppailijan elämä on tehty lokakuussa helpoksi. Moni yritys on ryhtynyt Syöpäsäätiön yhteistyökumppaniksi tuomalla markkinoille mahtavia tuotteita, joita ostamalla saa itselleen hyvän mielen. Jokaisesta ostetusta tuotteesta lahjoitetaan vaihteleva summa Roosa nauha -keräykseen. 

Itse taidan ainakin poiketa apteekin kautta ja hakea Lumene LABin ihanan voideparin kasvoille ja silmänympäryksille. Kotia voisi piristää pitkästä aikaa kukilla ja viikonloppuna kattaa kahvipöytään Vaasan kanelikierrepullia... Mitä roosan värisiä tarpeita sinulla on?
Kuva: roosanauha.fi

Mukavaa loppuviikkoa! Pinkkiä päälle tai ainakin Roosaa nauhaa rintapieleen huomenna, kun on roosa nauha päivä.

2 kommenttia:

 1. Mä katsoin jostain nättiä pinkkiä pyykkitelinettä :) mä oon kans joko tähän tai sit lapsille joulupuussa lahjoittanu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinituotteella on on tosiaan pinkki pyykkiteline tarjolla. Kiinnitin siihen itsekin huomiota!

   Joulupuu pitää katsastaa, koska toinen kohde, johon vielä ennen joulua laitan, on vielä haussa. Palastakaa lapset ry:lle on kans tullut laitettua :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...