maanantai 7. syyskuuta 2015

Oranssi on uusi pinkki

Siitä on jo useampi vuosi, kun viimeksi hullaannuin oranssista väristä. Tyttö oli noin 4-vuotias ja silloin halusin yhdistää oranssia ruskeaan ja vaaleanpunaiseen. Nuo värit toimivat mielestäni edelleen, mutta ihan yhtä hienosti toimivat myös tämän syksyn värikaverit; purppuraan taittava pinkki, musta ja harmaa. Tällä hetkellä tytöllä on ikää 8 vuotta ja hän käyttää pääsääntöisesti vaatekokoa 134 cm.
Reimaa kaulasta alaspäin koko tyttö. Pipo on Fredriksonin uutuus Soma jr lippapipo.
Ihastuin jo loppukesästä Reiman uutuuteen, Patchwork fleecetakkiin*. Kuviointi on mielestäni oikein onnistunut ja värit syötävän herkulliset. Kehitin fleecetakkiin sen kuuluisan "Ei ihan vielä" -pakkomielteen eli takki oli saatava heti paikalla. Fleecetakki näyttää livenä vielä upeammalta kuin kuvissa. Meleerattu fleece näyttää sileältä neuleelta. Takki on myös suht ohut, joustava ja kevyt, mutta on samalla pehmeä ja lämmin. Fleecetakissa on myös kiinteä huppu.
Kengiksi kuvausulkoiluun valikoituivat tietysti sävysävyyn vaatetuksen kanssa olevat Wetterit*, jotka alkavat tänä synksynä vaikuttaa jo sopivilta. Keväällä ne tuntuivat tytöstä vielä liian suurilta. Tytön jalassa ovat softshell Maia -housut*, joista postasinkin juuri viime viikolla. 
Pyörittelin päässäni jo viime keväänä ajatuksia untuvaliivistä. Tähän asti tyttö on pärjännyt hyvin ilmankin, mutta onhan sellainen kuitenkin melko hieno. Kun näin Reiman Quietly untuvatakin*, ehdotin tytölle sitä oranssina. Kuvissa olen nähnyt takin myös purppuran pinkkinä sekä mustana, mutta verkkokaupassa sitä näkyy edelleen olevan tarjolla vain oranssina. Tyttö makusteli hetken ja innostui kovasti. Oranssi olikin mahtava valinta, sillä kokonaisuus fleecetakin kanssa on niin hieno, että jopa isimies kiinnitti siihen huomiota. Ilmojen kylmetessä toppaliivi muuntautuu nopeasti takiksi vetoketjulla kiinnitettävillä hihoilla ja samalla myös hupun voi kiinnitellä nepeillä takaisin paikoilleen. Ihan parasta upean värin ja muunneltavuuden lisäksi tytön uudessa kevytuntsikassa on se, että takissa on molemmin puolin vetoketjulliset taskut, joihin voi sujauttaa kännykän ulkoillessa. Pojille suunnattu vastaava untuvatakki/liivi on nimeltään Granne*

Myös tytön sävysävyyn olevat Twig -sormikkaat* ovat Reiman syksyn mallistosta. Vielä ei ole tänne asti yöpakkaset iskeneet, mutta varsinkin aamuisin aletaan jo ohuempia sormikkaita kaipailla. Ulkona tuoksuu jo ihan syksyltä. Aamut ovat sumuisia ja iltaisin on ollut mahtavia oranssinkukertavia auringonlaskun värejä taivaanrannassa. Harmi, ettei juuri sinä iltana ollut iltaruskoa, kun me kuvailimme oranssinsävyisiä vaatteita ulkona.

Iskeekö oranssi? Mikä on tämän syksyn the väri? Meillä se taitaa olla pitkästä aikaa oranssi. Tykkään!

Mukavaa alkanutta viikkoa!
*Kumppanuusmarkkinointilinkkejä

24 kommenttia:

  1. Meidän pojat tykkäävät kaikki oranssista, kaapissa on yleensä aina joku oranssi paita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pojille oranssia onkin paljon tarjolla, mutta yritäpäs hankkia tytölle jotain oranssia. Silloin 4 vuotta sitten, kun viimeksi oranssista innostuin, shoppailin jonkin verran poikien osastolla :D Ihanaa, että reimalta tuli tällainen tyttömallinenkin oranssi takki. Mehän oltiin heti kähevinä hankkimassa se, kun sattui vielä sopiva alekin kohdille.

      Poista
  2. Tytön vaatetus on yhtä kauniin värikäs kuin syksy itsessään. :) Mukavaa viikkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Mutta mihin se aurinko katosi? Värit näkyisivät paremmin auringonpaisteessa kuin vesisateen lotootuksessa. Mukavaa viikkoa sinnekin! :)

      Poista
  3. Ihana setti kertakaikkiaan, oranssi on niin pirteä syksyyn:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ja nyt sitä saa katsella välillä myös tyttöjen päällä :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Sopii se! Oranssia pipoa en ehkä hankkisi, vaikka se kävikin mielessä :D

      Poista
  5. Oujee. Ihana setti. Voisin itsekin käyttää tuommoista asukokonaisuutta. Ihana. Toistan itseäni. Ihana.
    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä näyttävä ja ihana setti. Nyt vain tarvittaisiin suht kuiva syksy, että vaatteet saisivat mahdollisimman pitkän käyttöajan. Enkä yhtään epäile, etteikö kokonaisuus toimisi käytössä myös kevätpuolella.

      Poista
    2. Onko muuten toimivat ne Wetterien joustonauhat?
      -T-

      Poista
    3. Tytön Wetterit on viimeista mallia, joihin ei tullut mukana joustonauhoja. Joustonauhat niihin hankin kuitenkin ihan K-kengästä. Toivon, että Reiman omissa joustonauhoissa on toimivampi lukkosysteemi. Näissä K-kengän versioissa on melko kinkkinen ja tiukka lukitus. Muuten kyllä joustonauha on hyvä juttu :)

      Poista
  6. Wow! Upea.

    Mullekin tuo setti kelpaisi päälle itsellenikin. Ja tytölle pukisin ilman muuta, jos tyttö meiltä löytyisi. Tuo fleecen pinta on tosiaan hieno ja toppaliiviä tekisi munkin mieli isoveikalle...

    Pojille olen pukenut oranssia vauvasta saakka ja luojan kiitos oranssi on pysynyt isoveikan suosikkivärien joukossa, vaikka muuten koulumaailma koittaakin nyt vääntää makumieltymyksiä perinteisestä poikamuotista lävitse.

    Pikkuveikalle posti tuo oranssit Taag takin ja Wetterit lähiaikoina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin kans tuohon fleecetakkiin ihan täysillä. Toivottavasti pinta pysyy hyvännäköisenä myös pesuissa.

      Reimallahan on takista/liivistä poikienkin malli. Tajusin asian vasta tänään :D

      Harmi, jos koulumaailma muokkaa vaatetusmakua kovasti. Meilläkin käytiin keskustelua tytön kanssa koulun alettua siitä, että jokainen pukeutuu omalla tyylillään, eikä ole tarkoituskaan, että hänen täytyisi pukeutua samanlaisiin vaatteisiin kuin monet muut luokan tytöt. Asia meni perille ja siitä ei ole sen koommin keskusteltu.

      Oranssi Taag on niin täydellinen! Nyt ilmat tuntuvat taas vähän lämpenevän, mutta kohta meilläkin kaivellaan jo Toisto esille. Harmaa, vanhanmallinen Taag on jo ollut käytössä.

      Poista
  7. Meilläkin poika hyväksyi uuden ORANSSIN takkinsa kun itse valita sen kaapista. :D
    Jos minä olisin sitä ehdottanut niin sinne olisi kaappiin jäänyt..
    Nätti väri siis, sopii tytöle ja pojalle.

    Saija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin toimii moni asia, kun lapsi saa itse valita. Meillä tyttö on helppo puettava, kun moni asia kelpaa, vaikka olisin hankkinut ilman "lupaa". Oranssia takkia en kyllä uskaltanut ilman suostumusta hankkia. Onneksi kuitenkin innostuttiin molemmat.

      Poikien päällä Oranssi on ehkä perinteisempi väri, mutta hienosti se sopii myös tytöille.

      Poista
  8. Hyvältä näyttää tuo oranssi. Meillä ei lapset sitä väriä kyllä käytä, neidillä on leopardikuvioinen takki :D Tosin vielä pitäisi takkikaupoille suunnata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leopardikuviot on nyt pinnalla. Itsekin tykkään kyllä, vaikkei meille nyt sellaista tullutkaan. Itse taisin jo talvitakkikaupoillakin (netissä) poiketa... Siitä sitten myöhemmin ;)

      Poista
  9. Hyvältä näyttää ja hei turvallinen väri vielä kaiken lisäksiliikenteessä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Loppusyksyn pimeillä on kyllä hyvä näkyä. Täytyy varmaan vielä joku kunnon heijastinkin hankkia silti ;)

      Poista
  10. Ihana tuo oranssi liivi! Piristää syksyä ja näkyy liikenteessä. Minäkin olen tässä ihan innostunut näitä Reiman hienoja vaatteita katselemaan, kun mieheni pojantytär 3-vuotta, niitä myös käyttää. Hän on jopa mallina Reiman kuvastossa. Upeita värejä, hyviä laatuja ja käyttökelpoisia, näin olen todennut. Ja niin hienoja kuoseja. Pikku-Saga poseeraa "kettupuvussa". Kurkkaanpa tuota uusinta postaustasi myös.
    Ihanaa syksyä sinne ja myös pikku-mannekiinille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkovaatteissa tykkään kyllä värikkäistä vaatteista. Tosin nyt edessä on eka talvi, jolloin takista löytyy myös vähän synkempää värimaailmaa.

      Oon aina ihastellut Reiman reippaita pikkumalleja! Ihanaa, täytyy käydä katsomassa kettupukutypyä! Terveisiä pikku-Sagalle :) Ihanaa syksyä sinne myös!

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...