lauantai 11. heinäkuuta 2015

Kompakti (kesä)kassi ja pari muuta alelöytöä

Ihan alkuun sanon heti, etten ole missään nimessä laukkufriikki. En erota Mulberryä tai Vuittonia parinkympin halpislaukusta ja oma perussääntöni onkin, ettei laukku saa maksaa enempää kuin mitä keskimäärin kannan käteistä mukanani. Viime vuodet olen kulkenut mukavien Riimingan puuvillamarkiisilaukkujen kanssa. Kangas niissä vain on sen tyyppistä, että se kuluu ahkerassa käytössä kulmistaan, haalistuu auringossa, eikä kestä sadetta kastumatta. Keväällä, kun kamera objektiiveineen alkoi kulkea taas entistä ahkerammin mukana, aloin kaivata laukkua, johon saisin kompaktisti pakattua sekä kameran että kaikki naisen käsilaukkuun kuuluvat välttämättömyydet.

Alkukesästä iski myös jonkin sortin ikäkriisi tai sellaiseksi innostukseni Converseista ainakin tulkitsin. Alesta bongasin itselleni hauskannäköiset kuvioidut tennarit ja samalla huomasin myös saman merkin kompaktit laukut, joista yhden tilasin innokkaana kesäkäyttöön. Perkasin vanhasta laukustani pois kaiken ylimääräisen ja huomasin, että puolet pienempi laukku on vähintään kaksi kertaa mukavampi kantaa mukana. Pienestä kompaktista kassista löytää kaiken tarvitsemansa ja myös kamera pysyy tukevasti omalla paikallaan. Pisteenä iin päällä, voin nyt myös pyytää miestäni tuomaan minulle laukustani soivan puhelimen, eikä hän tuo koko laukkua. Ehkä myös lakkaan kuulemasta "naiset ja käsilaukut" -aiheisia vitsejä saman ihmisen esittämänä.
Hyvässä laukussa on etusivutasku, johon saa bussikortin, sisätasku vetoketjulla ja ilman avaimia ja kännykkää varten. Hyvä laukku on kooltaan pieni, mutta tiloiltaan suuri. Mukaan täytyy mahtua myös eväät sorsille, jos lähdemme niitä ruokkimaan.
Converse -osastolta loikkasin kurkkimaan myös Molo Kidsin aletarjonnan. Tyttö on kovasti innoissaan puhunut menevänsä syksyllä jälleen uimakouluun. Kesän harjoitukset ovat jääneet vielä melko vähälle. Neidin suuri haave on ollut saada Molo Kidsin vesimeloni -uimapuku ja jo alkuvuodesta lupasin sen hankkia, jos se tulee tarpeeksi hyvään aleen. Molon uimapukuihin olemme tykästyneet niiden hyvän laadun ja päällä pysyvän mallin ansiosta. Mitoitus on naftihko ja tyttö on tällä hetkellä harmillisesti juuri kokojen välissä, mutta eikähän tilanne syksyn uimakouluun mennessä korjaannu. Heräteostoksena ostoskoriin päätyi myös pitkänkapea tiikeriyömekko, joka on muuten maailman pehmeintä kangasta ja oli todella hyvässä alessa.
Herkkulöytöjä Zalandon Moloalesta.
Mitkä ovat sinun parhaat kesäalelöytösi? Minkälaisessa kassissa kannat aarteitasi?

Mukavaa viikonloppua!

Edelleen muistuttelen käynnissä olevasta arvonnasta, jossa palkintona on Tefal Snack Collection -laite, jolla voi valmistaa kätevästi ja helposti monenlaisia pikkuruokia ja -herkkuja. Arvontaan voi osallistua vielä tämän (la) ja huomisen (su) päivän.

11 kommenttia:

  1. Voi että miten söpö uikkari, upea löytö. Hyvä periaate sinulal, toteaa armoton laukkuhöperö. Tosin ei ole Vuittonia täälläkään. Muutoinkin olen vastarannan kiiski, mitä kaikki haluaa, minä en. ;)

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdin hankkia keväällä toisen Molon uikkarin (ihana sekin), mutta vesimeloniuikkarin nähtyään, tyttö on kysellyt sen perään vähän väliä. Pakkohan tarjoukseen oli tarttua, kun aleprosentti huiteli jo 40:ssä (ja yöppärissä 50:ssä) :D

      Kyllä mullekin laukkuja on ehtinyt kertyä, mutta mitään en myönnä. Ja merkkien perään en ole ainakaan. Itseäni ihmetytti tuo Converse tennarienkin hankinta. Lähinnä olen naureskellut sille, että kaikilla (nuorilla tai nuorekkailla on Converset) ja nyt saan naureskella sitten hauskoille kengilleni ihan itse.

      Ihanaa viikonloppua sinnekin!

      Poista
  2. Onpa ihana uikkari! Minulla on tasan yksi käsilaukku, minä olen reppuihmisiä. Minä kuljen kaikkialla reppu selässä. Tosin tuo Conversen näyttää hyvinkin mun tyyliseltä, joten jotain tuollaista voisin kyllä harkita.

    Alesta olen lähinnä ostanut vaatteita pojille, ensi kesän t-paitoja esim. Silverjunglelta. Itselleni ostin yhden raitatunikan. Muuta en ole ostanut, vielä. Tarvitsisin uudet sandaalit, koska mun nykyiset alkoivat Berliinin matkan aikana osoittaa hajoamisen merkkejä..

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kans ennen reppuihminen, mutta joku vuosi sitten innostuin olan yli tulevista laukuista, koska repusta ei oikein saa otettua mitään, jollei sitä riisu selästä. Tänä kesänä tein pari kesäretkeä reppu selässä ja tulipa vaan laiskasti kaivettua kameraa esille, kun ei aina jaksanut sitä repusta kaivaa.

      Silverjunglella on nyt mahtavat alet! Tilasin kans itselleni kukkatunikan ja tytölle jotain pientä. Sandaaleita saa varmasti myös jo hyvällä alella. Itse tosin kyttäilen Keenin Uneekeja ja niitä ei vielä ole alessa näkynyt.

      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  3. Kivoja ale löytöjä. Tuo tiikeri yöpaita on todella ihana!. <3
    Hi, hi, tyttö haluaa olla vesimelooni. :D
    En käytä laukkua lainkaan. Tungen kaikki takin taskuun. Känny on aina farkkujen taskussa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttö haluaa varmaan tosiaan olla vesimeloni, vaikkei mokomaa edes suuhunsa suostu laittamaan :D Luulen, että värimaailma vaan iski. Tyttö tykkää väreistä.

      Ihan uskomatonta! Miten saat kännykän mahtuun taskuun? Eikö se tipu sieltä? Mites kesällä, jos tulis sellaiset kelit, ettei takkia tarvi? Mihis sitten tunget kaikki? :D

      Poista
    2. Hyvin mahtuu, kun ei ole älypuhelin ja mulla on aina (kesälläkin) takki päällä. :) Eihän se nyt taskusta mihkään tipu kännykkä.

      Poista
    3. Niin eikä nuo rahapussi ja kotiavain paljoa tilaa taskuissa vie. ;) Muuta en kanna mukanani sen kännyn lisäksi. :)

      Poista
  4. hyvännäköinen ja -oloinen veska!
    Minunkin mielestäni hyvä laukku on kooltaan pieni ja silti tilava. Ja sen täytyy sopia mahdollisimman moneen tilanteeseen...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kesti näin kauan oivaltaa, millainen on hyvä laukku. Tähän asti oon haalinut aina vain isompaa ja isompaa. Repun kanssa ehkä toimii, mutta laukun pitää ola suht siro.

      Poista
  5. Tosi kiva tuo Conversen reppu - kelpaisi mullekin! =)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...