maanantai 18. toukokuuta 2015

Takki kuin kukka

Meillä ei asu enää ketään alle 8-vuotiasta. Tytön virallisen synttäripäivän kunniaksi vietimme kivan perhepäivän sunnuntaina (juhlat olivat jo pari viikkoa sitten). Kävimme syömässä Rossossa, seikkailimme tovin peräkonttikirppiksellä, kävelimme kosken rannassa ja lopulta tulimme kotiin syömään omatekemää appelsiini-suklaa-hyydykekakkua. Onneksi henkilövaa-asta on patterit lopussa, sillä sen verran on tullut kakkuja nautiskeltua tässä kuussa...

Tytöllä oli kaupunkiseikkailulla päällään Molo Kidsin Hestie Floral takki. Ihastuin kyseiseen takkiin heti sen tultua myyntiin, mutten pystynyt perustelemaan tarvetta sitten millään ilveellä. Pakkomielle on kuitenkin pakkomielle ja heti, kun kukkatakkia alkoi näkyä myynnissä reilummilla aleprosenteilla, tarrasin kiinni tarjoukseen. Tytön takki on kokoa 140 cm, joka kuulostaa isolta ja takissa onkin reiluutta myös syksyistä käyttöä ajatellen. Kyseisestä takista puuttuu Molomaiseen tyyliin koko 134 cm kokonaan ja 128 cm:n takin pelkäsin olevan sen verran sopiva, ja kevään sen verran pitkällä, ettei naftille takille olisi juurikaan ehtinyt tulla käyttöpäiviä.
Lippis ja takki: Molo Kids, huivi: Pomp de lux, farkut: Nova Star Leo Slim, kengät: Crocs.
Hestie Floral on takki kuin kukka. Samaa kuosia meille on kotiutunut myös pipo, lippis, mekko ja toppi. En saa siis kyllästyä tähän vielä hetkeen... Voitte uskoa, että tämä on ihan kivaa vaihtelua sille iänikäiselle kokopinkille, mitä meillä on totuttu näkemään. Valkoinen on värinä arka, mutta nyt ei pelota. Tätä käytetään vain kuivilla keleillä ja siistimpänä takkina.

Synttärisankaritar bongaili ja tutki Tammerkosken kaiteisiin kiinnitettyjä rakkauslukkoja, halusi ampua iskää voikukalla (jouduin auttamaan) ja yhdessä ihmeteltiin peräkonttikirppiksen ihmisvilinää. Kaunis iltapäivä olis saanut muutaman muunkin ihmisen liikkeelle.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Tuo on niin kaunis kuosi tuossa takissa. Onko muutes semmosta hengittävää materiaalia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kaunis takki! Materiaali on softshell-tyyppistä, eikä tyttö ainakaan valittanut hiostavuutta, vaikka hikoilevainen onkin. Vuori on ohutta trikoota(?). Arvioisin, ettei tuossa takissa tule kuuma kesän viileilläkään. Ihan kylmimmille kevätpäivillekään en takkia lapselleni antaisi päälle.

   Poista
 2. Aivan ihana tämä takki ja sopii tosi upeasti juurikin isommalle tytölle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienille tytöillehän on oma hupullinen versio takista ja ihan pienille haalari. Itse en olisi näin herkän väristä ulkotakkia tytölle pukenut vielä muutama vuosi sitten, mutta toisaalta, eiväthän kaikki lapset nuohoa ja rymyä ulkona samalla tavalla kuin omani :D

   Poista
 3. Takki on tosi nätti! Onnea vielä 8 veelle!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Ihan järkkyä, miten nuo lapset vanhenee :D

   Poista
 4. Ihana takki! Nyt meidänkin tyttöjen on ehkä pakko saada tuo. :D Ja myöhästyneet synttärionnittelut! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...