sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Papua, palkoa ja naattia

Kun "talviunilla" -paidasta murtui kuva heti ensimmäisessä pesussa, päätin, etten enää ikinä hurahda Papuihin, vaikka ne olisivat kuinka ihania. Kotimaisuus ja ylitsepääsemättömän kiinnostava Papu ja Telttaretki -mallisto sai kuitenkin mieleni muuttumaan ja uuden mahdollisuuden kukkaan.

Ihan ensin näin Naatti teepparin ja ihastuin. Vaalea paita siistimpään kesämenoon sopii yhdistettäväksi saman merkin vinoraitaleggareihin, -summerpantseihin tai vaikka farkkuihin. Kun näin Naatti teepparin livenä, rakastuin vielä enemmän. Valkoinen kangas on kaunista neulosta, joka ei näytä päällä vain valkoiselta vaan kivan luonnolliselta. Pesussa en ole paitaa vielä käyttänyt, mutta aion pestä sen varovasti nurin käännettynä.
Voiko kesäisempää enää olla kuin hymyilevä naatti? Valkoinen materiaali on kivan eläväistä neulosta. Tytöllä on pituutta noin 124 cm ja paita on kokoa 134/140. Omaan makuuni sopivan reilu ja hyvänä pysyessään voi olla jopa kahden kesän paita.
Kun alkuun pääsee, niin herää hinku saada lisää. Pitkähihainen Palko tunika oli myös rakkautta ensi silmäyksellä. Mitoitus ei ole mitenkään kovin reilua, joten tunikasta kotiutin myös koon 134/140 ja se on mielestäni tytölle hyvä. Tunikan materiaali vaikuttaa napakalta ja kuva ei ole samaa murtuvaa materiaalia, jota oli esimerkiksi Talviunilla -paidassa, joten luottamus pesuissa hyvänä pysymiseen on tällä hetkellä luja.
Palkotunika ja vinoraitaleggarit, molemmat koossa 134/140 cm. Tytöllä mittaa noin 124 cm..
Onko teillä hurahdettu Papuihin? Meillä hurahdettiin näköjään niin, että alettiin heitellä kuperkeikkoja sängyllä.


Mukavaa sadesunnuntaita!

Meidän Paput on hankittu kaikki pienellä alella:

17 kommenttia:

 1. Ihania! Ja miten suloisia kuvia! Meillä myös tykätään näistä. Meidän Kertulla on Naatti t-paita ja sen kaverina raita summerpantsit. Lomamatkalla piti pestä niitä välillä, kun mikään muu ei kelvannut päälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tällä kertaa sovituskuvia otettaessa ei tullut ihan samanlaista hepulia kuin yleensä... mitä nyt meni lopulta kuperkeikoiksi koko homma.

   Saattoi käydä niin, että tässä aamusella tätä postausta valmistellessa tilasin meillekin summerpantsit, kuten saatoit ehkä huomata :D Telttatunikakin houkuttaa, mutta yritän vielä pidätellä sen kanssa.

   Se on kyllä jännä, miten jostain vaatteesta tulee niin suuri suosikki, ettei mikään muu kelpaa. Tuttua meilläkin :)

   Poista
 2. Naatti ja tyttö hymyilevät kilpaa auringon kanssa. :)
  Veikeät nuo vinoraita leggarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taitavat hymyillä! Yllättävän paljon valoa jo riittää sisäkuviinkin, vaikka ulkona olisikin sateista :)

   Vinoraidat ovat veikeät ja iskevät jopa muhun, vaikken yleensä raitojen ylin ystävä olekaan. Viime aikoina olen kyllä alkanut lämmitä :D

   Poista
  2. Miten mä katoin et aurinko paistaa tos alakuvassa. :D
   Joo, en raidoista tykkää minäkään, mutta nuo vinot on aikasta kivat, erilaiset.
   Tasapaksut palkkiraidat, kitos ei. Ainakaan mulle. ;)

   Poista
 3. Ihania ovat nämät! Meillä ei olekaan näitä printtipapuja, vaan sitä Telttaa ja ovat huippuja. Pesty on ihan normisti eikä käy kuinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhun iski kovimmin nämä printilliset ja onneksi kuva tuntuu erilaiselta kuin aiemmin, joten nämä voisivat kestää pesujakin paremmin. Telttatunikaa olen ihastellut myös ja voi olla, että sen vielä jossain kohtaa ostankin. En vaan raaski kaikkea heti kerralla :D

   Poista
  2. Ei kaikkea kivaa kerralla pidä ostaakkaan. ;)

   Poista
  3. No ei todellakaan, kun ei se lottovoittokaan tule millään, vaikka joka viikko yrittää :D

   Poista
 4. Joo tykkään kyllä! Meillä on papua parin vaatteen verran: mustat baggyt ja omppuhuppari. =) Se telttatunika muakin ehkä kiinnostaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on ollut aiemmin paitaa, polvipaikkaleggaria ja teepparia. Kaikki huippiksia kuvan murtumista lukuunottamatta. Telttatunika olisi kivan erilaisen värinenkin... Houkuti, houkuti :D

   Poista
 5. IHANA ASU! Meillä tykätään kovasti Papun vaatteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana on! Tyyliltäänhän nämä sopivat kaikille vauvasta aikuiseen, mikä on aina plussaa :)

   Poista
 6. Peruskivoja, mutten oo vielä hurahtanut täysin ;) PS: Sulle on haaste: http://tittin-elamaa.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Unohdin jo koko homman. Jos sitä nyt ottaisi työn alle, kun on lomaa ja aikaa.

   Poista
 7. Hauskan näköiset pavut ja nuo raitaleggarit on makeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! :D Onnistuin nuo raitaleggarit vielä saamaan tosi hyvällä alellakin.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...