lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kesälisäyksiä Silverjunglen mallistossa

Huomasittekin jo varmaan, että perjantaina Silverjunglen mallistoon pärähti kesäisiä lisäyksiä. Viime kesänä jo ihastuimme Silverjunglen kukkakuosiin ja nyt kukkia saa myös valkoisella pohjalla. Ja me naiset saimme myös mallistoon monta ihanaa kesävaatetta.

Kokosin kollaasiin ihania kesälisäyksiä lasten puolelta, mutta kukalliset 3/4 trikoojoogat, valkokukallinen frillatoppi ja kellohame löytyvät myös aikuisten puolelta. Tässä on siis myös oiva tilaisuus samisteluun yhdessä lapsen kanssa, jos niin vain haluaa.

Kuvat: http://www.silverjungle.fi/
Kukkaa, raitaa ja tähteä! Miltä vaikuttaa? Omasta mielestäni näyttää kesäisen herkulliselta. Kollaasissani ei näy aivan kaikki kesäiset vaatteet, vaan kauppaa penkomalla osastottain uutuuksia löytyy enemmänkin.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Silverjunglen kukkakuosia. Kuva heinäkuulta 2014.

6 kommenttia:

 1. Tähtiteepparit näyttää tosi kivoilta! Täytyykin käydä tutustumassa tuohon Silverjunglen uuteen mallistoon, kiitti vinkistä :)

  Lastenhuoneenkapina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähdet on aina muotia! Itseäni ihastuttaa nyt erityisesti kukat. :)

   Poista
 2. Naisten kukallinen frillatoppi on kiva, olis varmasti kiva farkkujen kanssa. Lasten kukkavaatteista tykkään kans, ihania!

  VastaaPoista
 3. Onpas sulla komea uusi banneri! Ihan itsekö teit? Hauska ja selvästi mietitty. T: Nimimerkki Pitäisi tehdä omallekin bannerille jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ihan itse väkersin. Mulla on ollut suorastaan bannerikriisi käynnissä täällä jo useamman viikon. Verkossa -teemaa olen pohtinut jo vuositolkulla, mutten osaa vieläkään toteuttaa sellaista, jonka oikeasti haluaisin. Tämä saa nyt kelvata siihen asti, kunnes opin lisää :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...