sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Silverjunglen kokoisia keväthaaveita ja blogin synttäriarvonta

Jos ihan oikein laskin, niin Ei ihan vielä täyttää huomenissa 3 vuotta. Kolmeen vuoteen on mahtunut paljon elämää, iso kasa pieneksi jääneitä vaatteita, lähes 600 postausta ja tuhatmäärin kommentteja. Kiitos, että olette viihtyneet mukana!

Juhlan kunniaksi sain luvan järjestää synttäriarvonnan yhteistyössä Silverjunglen kanssa. Saimme lisäksi testiin kevään/kesän mallistosta omat suosikkimme, jotka valitsimme tytön kanssa yhdessä. 7-vuotias alkaa jo selkeästi tietää, mistä tykkää. Silverjunglen mallisto on tosin sellaisia herkkuja pullollaan, että ongelmaksi tässä tapauksessa muodostuikin lähinnä suosikkilistan rajaaminen yhdeksi kivaksi asukokonaisuudeksi. Paljon kivoja vaatteita jäi siis vielä ostoslistallekin.

Teille, joille Silverjungle on vielä oudompi juttu, voin lyhyesti kertoa, että Silverjungle on kotimainen vaatetusalan yritys, joka tarjoaa ekologisesti, eettisesti ja esteettisesti asiakkaan tarpeet täyttäviä laadukkaita vaatteita pääasiassa lapsille, mutta myös aikuisille. Vaatteet ovat suomalaisen äidin suunnittelemia ja kaikki tuotteet ovat Ökö-Tex sertifioituja. Yhteistyötehtaat eivät käytä lapsityövoimaa ja niiden työolosuhteet ovat muutenkin kunnossa. Silverjunglen vaatteita voi siis käyttää hyvällä omallatunnolla, turvallisin mielin ja ne sopivat myös allergisille ja herkkäihoisille.
Vaatesovittelun lomassa haaveilimme keväästä. "Olispa ihanaa vaan lähteä pyöräilemään!" Arskatkin kaivettiin esiin jemmasta, vaikkei niitä todellakaan olisi tarvittu.
Työn suosikkilistalle päätyi ensimmäisenä harmaa lippis rusetilla. Tytön päänympärys on kotimittauksessa tällä hetkellä 52 cm ja lippis on kokoa 51-53. Koko on tytölle napakka, muttei liian tiukka. Yläkuvassa lippis on hiukan noussut otsalta hääräilyjen myötä. Sovittelun lomassa päätimme nimittäin tytön kanssa katsastaa pyörävarastossa, onko pyörä vielä tallella ja mitä huoltoa se mahdollisesti kaipaa ennen kevättä. Lippis tulee varmasti olemaan yksi kevään ja kesän käytetyimmistä lätsistä, sillä värinsä puolesta se sopii yhdistettäväksi melkein mihin vain.

Toisena tytön suosikkilistalle pääsi fuksian värinen neulehuppari. Neulehuppareista tyttö olisi kelpuuttanut melkein minkä tahansa, mutta Reiman alesta hankitut, väriltää täysin fuksiaan mätsäävät Wetterit olivat viimeinen niitti päätökselle siitä, mikä huppari pääsi suosikkilistan kärkeen. Neulehupparia olen ihastellut jo aiemmissakin mallistoissa, mutta se on jäänyt kuitenkin hankkimatta. Itselläni on ollut mielikuva paksusta neuleesta, joka mahdollisesti kutittaa herkkähipiäistä tyttöä. Voi, kuinka väärässä olen olutkaan. Neule on 100% puuvillaa, eikä siis kutita alkuunkaan. Lisäksi neule ei ole kovin paksu, vaan soveltuu hyvin käytettäväksi vaikka koulupuserona. Malliltaan neulehuppari on mukavan väljä ja tytöllä on sen alla pitkähihainen paita. Ensisovituksessa ajattelin hupparin olevan niukahkoa mitoitusta ja hihat ovatkin syysmalliston samankokoiseen (122/128 cm) raitapaitaan verrattuna muutaman sentin lyhyemmät. Paremmassa sovittelussa neulehuppari vastaa kuitenkin mielestäni hyvin kokoaan, mutta pitkäkätiselle valitsisin kaksoiskoon isompaa kokoa lähestyttäessä jo seuraavan koon.
Silverjunglen rusettilippis koossa 51/53, Fuksia neulehuppari koossa 122/128 cm ja Canvashousut koossa 122/128 cm. Tytöllä on pituutta tällä hetkellä noin 124 cm. Arskat ja kengät: Reima. Pikainen pyrähdys ulkoilmaan pyöräkellarista. Neulehupparin alle mahtuu pitkähihainen ja myös canvashousujen alla on paksummat leggarit lämmittämässä.
Kolmentena tytön suosikkilistalle pääsivät harmaat canvashousut. Vastaavat meillä on ollut myös aiemmin syksykäytössä, mutta silloin ne jäivät yllättäen tulleiden pakkasten takia vain muutaman viikon käytölle ollen keväällä jo pienet. Nyt oli hyvä tilaisuus antaa housuille uusi mahdollisuus. Canvashousut ovat malliltaan sellaiset, että alle mahtuu tarvittaessa välikerrosta. Housut otetaankin siis käyttöön jo nyt siistimpinä kauppahousuina. Harmaat housut on helppo yhdistää takkiin kuin takkiin. Canvashousut tulivat testiin koossa 122/128 cm ja pitkäkinttuinen tyttö käyttää monesta muusta merkistä jo housukokoa 134 cm. Vaikka pidän Silverjunglen mitoitusta yleisestiottaen reiluhkona, ihan hirveästi kasvunvaraa tässä koossa ei enää ole. Syksyllä siirrytään tytön kanssa jo Silverjunglenkin vaatteissa ainakin osittain kokoon 134/140 cm.
Vaatteissa on kivoja yksityiskohtia. Canvashousuissa on lisäksi reiluhko vyötärö, jota voi säätää.
Onko sinulla suosikkia Silverjunglen mallistosta? Jollei ole, niin nyt viimeistään kannattaa sellainen Silverjunglen sivuilta etsiä ja linkittää kommenttiboxiin. Voi vaikka käydä niin somasti, että voitat suosikkituotteesi. Linkittämällä/nimeämällä suosikkituotteesi saat yhden onnenarvan tässä synttäriarvonnassa.

Toisen onnenarvan saat, kun klikkaat itsesi Silverjunglen facebook -sivulle ja tykkäät sivusta. Kannattaa huomioida, että myös Silverjunglen fb-sivustolla suoritetaan suosikkituotearvonta, kun tykkääjämäärä saavuttaa luvun 4000. Kannattaa siis samalla kertaa linkittää se oma suosikki myös siellä kilpailujulkaisuun. Edit. Kilpailu Silverjunglen fb-sivulla on jo päättynyt, mutta täällä jatkuu!

Ja koska kyseessä on blogin synttäriarvonta, niin hövelisti lahjon kolmannella arvalla myös siitä, että olet blogin virallinen lukija (lukijapaneelissa tai fb:ssa). Lukijaksi saa toki liittyä myös arvonta-aikana. Arvontaan voi osallistua keskiviikkoon 18.3. klo 24:00 asti. Arvonnan suoritan saman viikon loppupuoliskolla.

Ilmoitathan monellako arvalla olet mukana. Anonyymit, muistakaa erottuva nimimerkki! Välttämättömyys on myös sähköpostiosoitteen ilmoittaminen, että saan voittajan mahdollisimman nopeasti kiinni arvonnan päätyttyä. Jos en tavoita voittajaa viikossa, niin arvonta suoritetaan uudelleen.



Onnea arvontaan! Ja hyvää naistenpäivää, naiset!

Kiitokset yhteistyöstä jo tässä vaiheessa Silverjunglelle/Suville!


86 kommenttia:

  1. Kolmella mukaan ja tässä yksi suosikeista http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-fuksia-p-1525.html huppari pääsee oikeuksiin vielä paremmin sinun kuvissasi täällä blogissa, eli koossa 122/128 olisi meille sopiva :) Paljon onnea vielä blogille kolmesta vuodesta, alusta asti olen tainnut seurailla!

    VastaaPoista
  2. Tähtihuppari on suosikki tuote:http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html , Kauniita kuvia tuotteista! Kahdella mukana. Onnea 3 v.! kaimasika at gmail.com

    VastaaPoista
  3. Onnea blogille! :) Kolmella arvalla mukana ja tämä on suosikkini:
    http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-valkoinen-p-1721.html
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Onnea! Kolmella arvalla mukaan.
    nittakos@gmail.com

    VastaaPoista
  5. http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-raitatahdella-harmaa-p-1678.html Tämä unohtui!

    VastaaPoista
  6. Onnea blogille! Kolmella arvalla mukana :)
    Tässä suosikkituotteeni: http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-pilkkusydamella-harmaavpun-p-1742.html
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Heipsulivei! Kolmella mukana :) Suosikkini on..http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html
    Tosin aikas kivoja oli monta...

    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html :). kolme arpaa kiitos.

    terveys1(at)wippies.fi

    VastaaPoista
  9. Voi, tuolla on aina niin paljon kaikenlaista ihanaa. Tällä hetkellä tytölle tahtoisin esim. harmaan frillahameen. Yhdellä arvalla mukana. 😊
    elinamettovaara84@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Onnea kolmivuotiaalle! Olet sitten makeimmassa uhmaiässä ;)

    Kolmella arvalla mukana harmaiden canvashousujen puolesta : http://kauppa.silverjungle.fi/canvashousut-harmaa-p-1674.html

    Tosi hyvännäköisiä vaatteita ja kivoja sovituskuvia :)

    VastaaPoista
  11. Kolmella arvalla mukaan ihanaan arvontaan. ♥ Tää pääkallohuppari ois taatusti pojalle mieluinen: http://kauppa.silverjungle.fi/paakallohuppari-musta-p-1691.html

    Onnea blogille. ♥♥♥

    VastaaPoista
  12. Onnea 3-vuotiaalle! Perässä tullaan viikon päästä! =D
    Kolmella mukana arvonnassa.
    Suosikki olisi pinkit frillajoogat:
    http://kauppa.silverjungle.fi/frillajoogat-fuksia-p-1633.html
    jotaintekemista @ gmail.com

    VastaaPoista
  13. Onnea kolme vuotiaalle. :) Perässä tullaan elokuussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja hei, huomasithan, että mallistossa on myös muutama naistenvaate? ;)

      Poista
    2. Hei! Huomasin ja huomasin senkin, että tuota ihanaa lätsää saa aikuistenkin koossa joten lähden tavoittelemaan sitä :)
      http://kauppa.silverjungle.fi/lippis-rusetilla-harmaa-p-1658.html

      Poista
    3. Mä olen lukija ja kommentoin, niin onks se sitten kaksi arpaa?
      Se sähköpostihan on minttu579@gmail.com.

      Poista
    4. ps. Kerro mulle sit kun olet kokeillut, että mitä tykkäsit siitä lootuksenkukka suihkugeelistä. :)

      Poista
  14. Ei ole ihan helppo valinta, kun tämä kevätmallisto on niin kiva, mutta eiköhän me tämä kuitenkin otettais http://kauppa.silverjungle.fi/frillahame-vpun-p-1676.html. Kolmella mukana. yonnasblog@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Kolmella arvalla mukana, totta kai! Ja koska meillä on niin naurettavan sama maku niin keksittäisiin eniten käyttöä tuollaisille harmaille canvashousuille http://kauppa.silverjungle.fi/canvashousut-harmaa-p-1674.html

    Toki jo siksikin on housuille enemmän tarve että ompelen jostain syystä itse mielummin ylä- kuin alaosia :D.

    Onnea 3-vuotiaalle!

    VastaaPoista
  16. Mukaan yhdellä arvalla.
    http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihousut-harmaavalkoinen-p-1723.html
    Onnea synttäreiden johdosta :)
    marvu954(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  17. kolmella mukana ja ehkä suosikki nyt tällä hetkellä tuo http://kauppa.silverjungle.fi/frillahame-vpun-p-1676.html

    VastaaPoista
  18. Kahdella arvalla mukaan ja aika ihana olisi tämä puuvillamekko pussihelmalla keltaisena http://kauppa.silverjungle.fi/puuvillamekko-pussihelmalla-kelt-p-1689.html. elviiranhelmi@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Mukana kolmella arvalla. Olen lukija bloggerissa ja fb:ssä.
    Lempparini on: http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-raitatahdella-harmaa-p-1678.html
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  20. http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1523.html
    Musta tähtihuppari olisi ihana. 1 arpa.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  21. 3 arpaa
    http://kauppa.silverjungle.fi/tahtipaita-harmaavalk-p-1731.html
    tuossa valintani. XL-kokoisena.

    VastaaPoista
  22. http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-raitatahdella-harmaa-p-1678.html
    Kolme arpaa :)
    mutkumiehaluun@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnittelut, voittoarpa osui sinun kohdallesi! Olen laittanut torstaina 19.3. sähköpostia antamaasi osoitteeseen. :) Otatko yhteyttä!

      Poista
  23. Mustat tähtishortsit sopisi pojalle todella kivasti! Kahdella arvalla mukaan arvontaan

    Saija kotitonttu44@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Yksi arpa.
    Ruutushortsit kiinnittivät tällä kertaa huomioni :)
    siru.saarinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  25. Onnitteluja sinulle Kati, hieno saavutus, ja tästä on hyvä jatkaa! :) Kaikilla kolmella arvalla tietysti taas mukaan. http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html on suosikkini.
    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  26. http://kauppa.silverjungle.fi/frillahame-vpun-p-1676.html
    eli frillahame on tän kevään suosikki. meillä onkin aikaisempia frillahameita ja ne on kans ihania!
    kolmella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  27. 3 arpaa ja Tähtipaita harmaa olis suosikki.
    Ja onnittelut blogille synttäreistä!

    VastaaPoista
  28. Onnea! Mukana 3 arvalla :)
    Suosikki tuotteeni on: http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-raitatahdella-harmaa-p-1678.html
    mari.h_84@netti.fi

    VastaaPoista
  29. http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihousut-turkoosi-p-1703.html ja 2 arvalla mukana, hepa86@jippii.fi

    -Heidi-

    VastaaPoista
  30. http://kauppa.silverjungle.fi/frillajoogat-harmaa-p-1635.html on suosikkini, kelpuuttaisin nuo itsellenikin, kun näyttävät sen verta kivoille :)

    Kolmella arvalla hyppään mukaan.
    ansamaria1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  31. ONNEA! Yhdellä arvalla mukana, jos vaikka tämän saisi:
    http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html
    minnapo1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  32. Onnea! En yleensä tykkää pääkalloista lastenvaatteissa, mutta Silverjunglen versio on jotenkin söpö. Kolmella arvalla pääkallo t-paitaa siis tavoitellaan.http://kauppa.silverjungle.fi/paakallo-tpaita-musta-p-1639.html

    VastaaPoista
  33. Onnittelut. Harmaa tyttöjen huppari pilkullisella sydämellä sopisi lapsenlapselle :) Arvonnassa siis mukana.

    VastaaPoista
  34. Yksi arpa minulle, kiitos!
    http://kauppa.silverjungle.fi/neuletunika-sydamilla-harmaavalk-p-1685.html
    suloinen neuletunika tytölle.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  35. Fuksia tähtihuppari on ihana <3 Kaksi arpaa, tykätty myös facessa. Emma.Karppinen80@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Tähtihuppari on ihana! kahdella mukana! :)
    -Jaana.sarvela(at)luukku.com

    VastaaPoista
  37. Neulehuppari pilkkusydämellä olisi meille mieluisin, kolmella arvalla mukaan arvontaan, seuraan blogiasi facebookin kautta :)
    laura.elorinne@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Neuletunika sydämellä. Kahdella arvalla mukana :) .

    -niina.83@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Vaaleanpunainen sydän fleecehaalari :) Kolmella arvalla mukana!
    pauliina429@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Vaaleanpunainen frillahame ois supersöpö! <3
    eppu-89@suomi24.fi

    VastaaPoista
  41. Kahdella arvalla mukaan!http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-raitatahdella-harmaa-p-1678.html :) mila.hilden@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Kahdella mukana. Jos vaikka itselle joskus jotain eli, http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html
    tvalmunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Onnea! Yhdellä arvalla mukana, suosikki: http://kauppa.silverjungle.fi/sydanhousut-vedensinvpun-p-1698.html T:Maiqqu
    maiqquu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  44. Onnea!

    Mukana kolmella arvalla ja tämä on suosikki:
    http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-fuksia-p-1525.html

    tvoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Tähtihuppari, fuksia ! <3 Kahdella arvalla mukana :))))) Tannja_1@hotmail.com

    VastaaPoista
  46. Kolmella arvalla tavoittelen mustia tähtihousuja pojalle :) usko pois, yritin linkittää sen tähän monta kertaa, mutta jostain syystä puhelimeni ei sitä suostu tekemään...?!
    Tigenkeittio@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Frillajoogat ovat ihanat ja mieleisimmät. Kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  48. Tämä on aivan ihana: http://kauppa.silverjungle.fi/puuvillamekko-pussihelmalla-vpun-p-1688.html
    Mukaan kolmella arvalla =)!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  49. http://kauppa.silverjungle.fi/frillahame-vpun-p-1676.html
    Ihana hame prinsessalle. Yksi arpa.

    kirmiina@gmail.com

    VastaaPoista
  50. yhdellä arvalla mukana!
    http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-raitatahdella-harmaa-p-1678.html
    Päivi P (martikainenpaivi at hotmail.com)

    VastaaPoista
  51. 3 arvalla mukana.
    http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html kivan näköinen.
    terv. vimaarit@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Arvalla mukaan! Ihana harmaa tähtihuppari on suosikki:) k.saarnio@gmail.com

    VastaaPoista
  53. 3 arvalla mukana
    http://kauppa.silverjungle.fi/tahtipaita-keltainenvalk-p-1379.html
    anu.pietilanaho (at) gmail.com

    VastaaPoista
  54. Nämä kivat frillajoogat
    http://kauppa.silverjungle.fi/frillajoogat-fuksia-p-1633.html

    Mukana lukijana, kaksi arpaa.
    pussikarhu(at)luukku.com

    VastaaPoista
  55. Kolmella mukaan :)

    http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  56. Tähtihuppari! Yhdellä arvalla! hiutale@hotmail.com

    VastaaPoista
  57. http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-fuksia-p-1525.html
    Mukana yhdellä arvalla.
    wonderwhy@netti.fi

    VastaaPoista
  58. Lukijana kahdella arvalla mukaan.
    Suosikkina nämä ihanat pöksyt
    http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihousut-harmaavalkoinen-p-1723.html
    wafer@suomi24.fi

    VastaaPoista
  59. Kolmella arvalla mukaan taistoon :)
    Voi että tää olis niin ihana meitin rinsessalla:
    http://kauppa.silverjungle.fi/neulehaalari-sydamella-vpun-p-1712.html

    VastaaPoista
  60. kahdella arvalla mukana :)
    suosikkina kys. pusero pojalleni, pipo samassa kuosissa löytyy jo :)
    http://kauppa.silverjungle.fi/paakallo-tpaita-harmaa-p-1640.html

    sandra82xx@suomi24.fi

    VastaaPoista
  61. Tämä täydellinen hame kuuluu suosikkeihini, ja sitä tavoitellaan kolmella arvalla!: http://kauppa.silverjungle.fi/frillahame-harmaa-p-1675.html
    Täällä blogissasi olen usein käynyt lukemassa juttujasi, ja nyt klikkauduin lukijaksikin.:) Silverjungle on yksi lemppareistani ja lukija olen fb.ssäkin. Onnea synttäreiden johdosta :) Terkuin, Mira

    VastaaPoista
  62. Nämä ovat suosikit http://kauppa.silverjungle.fi/frillajoogat-fuksia-p-1633.html ja mukana kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  63. Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa mustaa tähtihupparia!
    -Jenni (reinikainen.jenni.m(at)student.uta.fi)

    VastaaPoista
  64. Kolmella mukana :)
    Vauvan neulehaalari on suosikkini.

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  65. http://kauppa.silverjungle.fi/sydanhousut-fuksiavpun-p-1375.html

    Yhdellä arvalla mukana :)

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Tästä olen haaveillut pitkään: http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-valkoinen-p-1721.html <3 kolmella arvalla mukaan! Olen jo ennestään Silverjunglen fani fb:ssä :)

    mehukattinen@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Kolmella mukana, ja nyt kyllä tahtoisin tämän:http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-valkoinen-p-1721.html
    Facebookissa tykkään jo ennestään. Bloggerin kautta luen.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  68. Onnea 3-vuotiaalle! mukana arvonnassa kolmella arvalla. Suosikki yksi monesta on http://kauppa.silverjungle.fi/neulehaalari-sydamella-vpun-p-1712.html

    VastaaPoista
  69. HennaH
    Onnea, yhdellä arvalla mukaan, 3 vuotta on jo kiitettävän pituinen aika ja lisää vuosia tietenkin luvassa, valitsin harmaan neulehupparin:http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-raitatahdella-harmaa-p-1678.html

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  70. Aikku10
    Yksi arpa minulle ja onnen toivotukset 3 vuotiaalle!
    http://kauppa.silverjungle.fi/lippis-harmaa-p-1655.html olisi nyt tarpeen

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  71. Peppinen
    Yksi arpa ja Onnea! Jos voitan niin tämä olisi toiveeni http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihousut-musta-p-1376.html

    peholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  72. Yhdellä arvalla mukana. Harmaat canvashousut tulisi tarpeeseen koululaiselle.

    vaniljasade@hotmail.com

    VastaaPoista
  73. Kahdella mukaan. Musta pääkallohuppari 110/116
    Onnea :)

    VastaaPoista
  74. Kolmella arvalla mukana ihanassa arvonnassa :) suosikkini on ne kukkaleggarit!

    VastaaPoista
  75. Suosikkini valikoimasta on tämä http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-pilkkusydamella-harmaavpun-p-1742.html. Kolmella arvalla mukaan arvontaan!

    VastaaPoista
  76. Kolmella arvalla mukana:
    Tämä pääkallo-paita tulisi pojalle :)
    http://kauppa.silverjungle.fi/paakallo-tpaita-musta-p-1639.html

    -Alexandran elämää-

    VastaaPoista
  77. Onneeeeee! Kunnioitettava ikä! :D Kolme arpaa laskelmieni mukaan, kiitos :)
    http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1523.html

    VastaaPoista
  78. Yhdellä arvalla mukana, soikki85@jippii.fi
    http://kauppa.silverjungle.fi/sydanhousut-fuksiavpun-p-1375.html

    VastaaPoista
  79. Suosikki on http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-pilkkusydamella-harmaavpun-p-1742.html Eli neulehuppari pilkkusydämellä. Yhdellä arvalla mukaan

    VastaaPoista
  80. http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihousut-harmaavalkoinen-p-1723.html
    Mukana yhdellä arvalla. valkoistaviljaa ät hushmail.com

    VastaaPoista
  81. Harmaa pitsituubihuivi ja kaksi arpaa :) Kiitos arvonnasta! / killikis@gmail.com

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...