torstai 12. helmikuuta 2015

Silverjunglen kevättä ja kesää 2015

Aurinko paistaa, lumet sulavat, linnut laulavat ja ainakin hetkellisesti tuntuu jo melkein keväältä.

Ihana Silverjunglekin julkaisi jo eilen uuden mallistonsa. Silverjunglen keväässä ja kesässä näkyy ihania värejä, ripaus jotain tuttua, kourallinen uutta ja aimo annos hyvää mieltä ja iloa. Kaikki tämä tutussa ja laadukkaaksi koetussa konseptissa. Katso ja nauti! Kaikki kuvat on lainattu Silverjunglen sivuilta.
Eikä tässä ole vielä läheskään kaikki herkut! Lisää voi käydä kurkkimassa Silverjunglen sivuilta. Eikä meitä äiti-ihmisiäkään ole unohdettu tänä keväänä... Itse pidän Silverjunglessa parhaana sitä, että kokoja riittää myös isommille lapsille ja jotain on aina myös meille aikuisille. Nimimerkillä; mustat joogahousut tälläkin hetkellä jalassa.

Ihastuin niin moneen juttuun, etten tiedä, mistä ostoslistani aloittaisin. Ihan pakkosaada-osastoa ovat ainakin harmaa lippis, mustat frillajoogat, frillabolero, neulehuppari ja, ja... Joko sinun ostoslistasi on valmis?

16 kommenttia:

 1. Tämä merkki meillä onkin vielä testaamatta. Paljon olen kyllä kuullut hyvää laadusta.

  Silmääni miellyttää tällä hetkellä kovin tuo pojan harmaa sett: lippis, tähtipaita ja canvashousut. Tähtipaita voisi tietysti olla myös oranssi vaihtoehto...Nämä voisivat olla isoveikan juttuja, jos tilaan pikkuveikalle Blaa!:n pöllöjä ja jätskipuikkoja.

  Kivoja ovat, paitsi tuo muka söpöksi tehty pääkallo. Voi olla, että olen kalkkis, mutta en vaan tykkää pääkalloista lasten vaatteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa setti pisti itsellänikin silmään ja nimenomaan lippiksen osalta. Meillä oli joskus Silverjunglen Canvashousut myös ja ei ole pahaa sanottavaa :)

   Pääkalloja ei ole meilläkään vaatetuksessa koskaan näkynyt ja ne kyllä jakavat mielipiteitä. Tiedän kuitenkin monta, jotka tykkäävät, joten kyllä pääkalloillekin faninsa on.

   Poista
 2. Muuten näyttää kivoilta vaatteilta, mutta tuota pääkallo kuosia lapsilla en ymmärrä enkä ikinä omalle muksulle ostais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu. Pääkalloja ei meilläkään ole näkynyt, eikä tule näkymään, mutta kyllä kalloillakin kannattajansa on :D

   Poista
 3. Ihania vaatteita! :) Nuo kukkaiset leggingsit ja keltainen tunika pitää varmaan tilata minun tytölle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans kyseisestä setistä todella paljon. Ihanan raikas kokonaisuus :)

   Poista
 4. Meillä ei oo koskaan ollut vielä silverjunglea vaikka kivoja juttuna niillä on. Tällä hetkellä tuntuu että tuo tyttöjen malliston hattaramaisuus on jo meillä menneen talven lumia, tosin nuo reippaammat kukkakuosit yms vois mennä hyvinkin. Pojalle voisin ajatella hyvinkin. Nuo harmaat canvashousut esim näyttää kivoilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime kesän mallistosta meillä nousi suosikiksi juurikin kukkakuosi. Keräsi kyllä ihailua kaikkialla. Meillä tyttö tykkää pitää välillä hempeämpääkin vaatetta, vaikka täytyy kyllä myöntää, että vähemmän sitä kaapista nykyään enää löytyy.

   Poista
 5. Mä kans ihastuin frillaboleroon ja frillajoogiin (harmaina) ja sit pienelle pojalle löysin mallistosta monta kivaa juttua. Mä taas tykkäsin pääkallo t-paidasta, mun mielestä se on söpö. Mun blogissa on kans postaus Silverjunglesta, käyhän kurkkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienille on aina erityisen söpöjä vaatteita tarjolla :) Arvasin, että joku sanoo myös tykkäävänsä pääkalloista. Ne todellakin jakavat mielipiteitä :D Silverjunglen versio pääkallosta on kyllä ihanan kesy ja söpö lapsia ajatellen.

   Kävin kurkkimassa! Kivoja suosikkeja olit löytänyt sinäkin! :)

   Poista
 6. Vaaleansininen tähtipaita on kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös! Pojille oli myös kivoja ruutushortseja ja niihin yhteen sopivia teeppareita. Melkein harmittaa, ettei ole poikaa, jolle niitä voisi pukea :D

   Poista
 7. Pitääpäs tsekata, että olisi Silverjunglella mitään minulle :)

  VastaaPoista
 8. Tuo lippis näyttää erityisen kivalta! Oiskohan pojan mielestä mitään. Kun viime kesänä ainakin piti olla niin peruslippis ja mielellään jotain hahmokuvaa... Reiman Angrylippis oli paras viime kesänä ja Legolippiksiä ihaili kaupassa.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin harmaata lippistä juuri siitä syystä, että sitä olisi helppo yhdistellä melkein mihin tahansa.

   Meillä neiti myös viime kesänä vaatimalla vaati angry birds lippiksen, mutta onneksi suostui käytämään myös muita hattuja. Se änkkärilippis, kun ei oikein sopinut yhteen minkään vaatteen kanssa :D Tosin onhan se tärkeää, että lapsi tykkää itse hatustaan/lippiksestään. Pääasia on kuitenkin suojata lapsen päätä.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...