lauantai 29. marraskuuta 2014

Raitaa kuin tilauksesta -testissä Silverjungle

Saimme testiin muutaman vaatekappaleen Silverjunglen aw14 -mallistosta. Mistään ensitestistä kyseisen merkin vaatteiden suhteen ei todellakaan ole kyse, sillä huomasin postanneeni Silverjungleen liittyen parisenkymmentä kertaa ja vaatemerkki on keikkunut mukana arjessamme jo noin 2,5 vuoden ajan. Jouduin ihan miettimään, että missä törmäsin Silverjungleen ensimmäisen kerran ja täytyy todeta, että saan kiittää tutustuttamisesta kanssabloggaajia.

Suomalainen vaatemerkki, joka välittää ekologisuudesta, tuottaa kivan näköisiä vaatteita eettisesti ja ilman lapsityövoimaa, herätti alunperin kiinnostukseni. Silverjunglen vaatteet ovat mutkattoman näköisiä, mutta silti omaleimaisia, värikkäitä, iloisia ja ennen kaikkea katseen, käytön ja pesunkestäviä. Hinta-laatusuhde on kokemukseni mukaan hyvin kohdallaan. Lisäksi hienoilta kuulostavat sertifikaatit ja standardit takaavat, että kaikki Silverjunglen tuotteet ovat turvallisia. Valmistuksessa ei ole käytetty esimerkiksi haitallisia tai myrkyllisiä aineita. Näin ollen vaatteet sopivat myös allergisille ja herkkäihoisille.

Meidän testipaketti seikkaili ja makaili Postin huomissa reilun kuukauden verran ennen kuin se palautui takaisin Silverjunglelle. Olisin toki hakenut paketin, jos posti olisi muistanut minua saapumisilmoituksella. Paketti saapui perille lopulta kreivin aikaan, sillä tytöllä oli viikko sitten koulun iltapäiväkerhoryhmän, "Tikrujen" oma päivä nyyttikesteineen ja elokuvineen (Tiikerin oma elokuva). Pukeutumisen suhteen "vaatimuksena" oli raitapaita tikrumaiseen tyyliin ilman värirajoituksia. Yleisesti ottaen en ole mikään raitahamsteri, joten oli vähällä, ettei tyttö mennyt tikrujen omaan iltapäivään pantterikuosisessa paidassaan.

Silverjunglen testipaketti oli kovin pinkki ja se sopi mainiosti neidille. Itsekin ihastuin kovasti Silverjunglen aw14 raitapaitaan sydämellä. Paketista kuoriutui myös frillajoogahousut, jotka ovat ohuet, rennot ja mukavat housut, jotka jalassa kelpaa oleskella, tanssahdella, leikkiä, lukea ja vaikka joogailla.
Napa näkyy naapuriin... Tytöllä on pituutta reippaat 120 cm. Vaatteet ovat kooltaan 122/128 cm. Monen muun merkin vaatteissa meillä on jo käytössä, varsinkin housuissa koko 134. Silverjunglen vaatteissa pääsääntöisesti ei tarvitse ostaa isompaa kokoa kasvunvaran toivossa. Joogagousuissa on nätit somisteet taskuissa ja käännettävä vyötärökaistale. Housut eivät kiristä ja pysyvät silti hyvin päällä. Paidan hihoissa on reiluutta.
Paita ja housut ovat valikoituneet päälle viikon aikana jo parina päivänä ja pyörineet siis jo pesukoneessakin. Jälleen kerran pääsin toteamaan, että Silverjunglen vaatteet kestävät elämää ja pesukonetta.

Testipaketista tupasahti myös villalippis tupsulla. Koko 55/57 on passeli tytön päähän, jonka ympärysmitta on tällä hetkellä noin 53 cm. Omaan päähäni villalippis ei sovi eli tässä hatussa koko on arvioni mukaan niukahko. Villalippis pysyy päässä hyvin ja uskon, että siitä tulee erityisesti kevättalven aurinkoisten päivien suosikkihattu lipan ansiosta. Aluksi kyllä jännitti, että kutittaako hattu villaherkän tytön niskaa, mutta pelko osoittautui turhaksi mukavan tuntuisen puuvillavuoren ansiosta.
Villalippiksessä on mukava puuvillavuori. Hämäriä kuvia hämärässä... Sellaista se on, kun ei näe lastaan arkena kuin pimeässä.
2,5 vuoden aikana meillä on ollut useampi Silverjunglen vaatekappale kovassa käytössä ja suuri osa on lähtenyt seuraavalle käyttäjälle todella hyvässä kunnossa. Pieni osa, lähinnä todella paljon käytössä olleista vaatteita on kokenut matkan varrella haalistumista. Puuvillavaatteissa ei ole kertaakaan ilmennyt nyppyyntymistä. Suosikkeja ovat matkan varrella olleet erityisesti tunikat, sukat, froteesukkahousut, paidat, housut ja pipot sekä huivit.
Meillä matkan varrella 2012-2014 olleita Silverjungle -suosikkeja -eikä tässä ole läheskään kaikki.
Silverjunglella on tällä hetkellä mallistossaan vaatteita vauva-ikäisestä kokoon 134/140 asti ja uskon, että meillekin siis riittää kokoja vielä ainakin pariksi vuodeksi. Lisäksi mallistossa on vaatteita myös aikuisille naisille. Aiemmin mallistossa oli T-paitoja myös miehille ja meilläkin isukki taisi silloin tykästyä merkin paitoihin, koska niitä useampi hänen kaappiinsa päätyi.

Meillä siis tykätään Silverjunglen vaatteista. Itsellänikin on usein joogahousupäivä. Löytyykö teidän kaapeista Silverjunglen vaatteita? Suosikkia?

*Postaus toteutettu yhteistyössä Silverjunglen kanssa. Kiitos testivaatteista Silverjungle/Suvi!

Ps. La Petite Princesse -blogissa on tarjolla tämän viikonlopun voimassa oleva -30% alekoodi Silverjunglen verkkokauppaan ja arvontaa myös.

16 kommenttia:

  1. Ihanan pirteää pinkkiä! Meillä tykätään Silverjunglesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pimkki on kyllä pirteää ja kivaa katsella :) Teillä on näkynyt jonkin verran samoja suosikkeja, mitä meilläkin!

      Poista
  2. Meillä on ollut monenlaista Silverjunglea kanssa. Vähän kaksijakoisia kokemuksia, musta trikoo ei oel kestänyt elämää kovin kivan näköisenä, mutta pipot ja neulejoogahousut on suosikkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on kyllä värinä vähän hankala. Meillä alkaa olla sen verran mustaa vaatetta koko perheellä, että oon miettinyt mustille vaatteille tarkoitettua pesuainetta...

      Neulejoogat on olleetkin paljon pinnalla. Varmasti huiput!

      Poista
  3. Olipas opettavainen postaus Silverjunglen suhteen aivan keltanokalle. Olen oikeasti luullut tähän saakka, että kyseessä on jenkkimerkki!

    Kiinnostus heräsi ehdottomasti. Täytyypä meidänkin kokeilla. Varsinkin, kun tykätään sekä raidoista että lippapipoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kotimainen merkki on kyseessä. Vaatteet tosin ainakin jossain vaiheessa muistaakseni valmistettiin Portugalissa. Nykytilannetta en tiedä. Silverjungle on ollut jo pitkään yksi meidän luottomerkeistä. Hyvää ja kestävää perusvaatetta joka lähtöön. Selkeää linjaa, ei mitään ihmeellisyyksiä, mihin mun mielestä moni muu kotimainen merkki on lähtenyt eli tavoittelemaan sitä omaleimaisuutta niin erikoisilla kuoseilla, ettei lapset niitä enää ymmärrä... eikä tämä äitikään.

      Poista
  4. Tosi ihanat!! Sopii väri neidille tosi hyvin! Meille on tulossa harmaat joogahousut ja postausta samaisesta aiheesta ensiviikolla =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki on kyllä neidin lempparivärejä edelleen, vaikka ollaan opeteltu vähän jo muihinkin väreihin pukeutumaan :D Jään odottamaan innolla sun Silverjunglepostausta! Joogat on ihan parhaat!

      Poista
  5. Onpas nättejä vaatteita. Ja nätti on niiden kantajakin! :) T: Hanna K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nättejä, pirteitä ja kestäviä vaatteita näteille ja vauhdikkaille lapsille :) Kiitos!

      Poista
  6. Ihana raikkaat vaatteet! Tykkään itsekin Silverjunglen raita- ja tähtivaatteista, lisäksi niissä on ihanan raikkaat värit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä. Ihania, kivoja ja selkeitä värejä, joissa lapset viihtyy.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...