perjantai 5. syyskuuta 2014

Silverjungle aw2014

Silverjunglelta on juuri tullut osittain myyntiin syksyn ja talven uusi mallisto. Osa vaatteista saapuu kauppaan vasta lokakuussa, mutta tässä pikakatsaus uutuuksiin (kuvat: http://www.silverjungle.fi/mallisto.html):


Kaikki kuvat lainattu: http://www.silverjungle.fi/mallisto.html
Meitä aikuisiakaan ei ole siis unohdettu. Hienoa! Kesän alesta ostamani joogahousut ovat nimittäin olleet todella ahkerassa käytössä... Näyttää muuten siltä, että valitsin malliston kuvien joukosta vain mustia, pinkkejä ja harmaita vaatteita, mutta toki mallistossa näkyy myös muita värejä. Kannattaa käydä kurkkimassa! Silverjunglen vaatteet ovat hyvälaatuisia, kohtuuhintaisia, kivoja, katseen-, käytön- sekä pesunkestäviä.

Mitäs sanotte? Löytyykö suosikkeja? Itse ihastuin pitsisomisteisiin sormikkaisiin, pipohulluna neulepipoihin ja itsellenikin yllätykseksi mustiin raitapaitoihin.

14 kommenttia:

  1. Raitapaidat näyttää kivoilta, mustavalkoinen sydämellä olisi ihana!
    Ja tuo naisten huppari on aika kivan näköinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä paitaa itsekin katselin ja osui ja upposi. Eikä siis ole ollenkaan itsestäänselvää, että mulle uppoaa raidat. :) Mitähän materiaalia tuo naisten huppari on? Näyttää kyllä kivalta.

      Poista
  2. Siis ihan aikuisten oikeasti ihastuit mustiin raitapaitoihin et pinkkeihin? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis meillähän ei juuri raitoja ole näkynyt, koska en ole ollenkaan raitaihminen. Ja aikuisten oikeasti mustat raitapaida, ei niinkään pinkit. Musta on tullut vanha! :D

      Poista
    2. No en minäkään tykkää raidoista. Mulla ei ole edes raidallisia sukkia. :D
      Tiedän vain, että pystyraidat hoikentaa ja lihavien ei tulisi käyttää vaakaraidallisia paitoja kun ne korostaa mahaa. :)

      Poista
    3. Iiik! Mulla on raitasukat jaloissa :D

      Oon kans kuullut legendan vaakaraitojen lihottavasta vaikutuksesta, sen takia niitä välttelenkin varmaan. Pystyraitoja ei valmisteta vissiin kuin vangeille :D

      Poista
    4. Tuo vankijuttu olikin ihan uus juttu mulle. Olen ainakin jakkupuvuissa nähnyt pystyraitoja. :)

      Poista
    5. Raitamuodin (raidat on aina muotia) aikaan oon yrittänyt etsiä itselleni pystyraitapaitaa, mutta huonolla menestyksellä. Jakkuja ja housuja ns. liituraidalla kyllä näkee :)

      Poista
  3. Löysin suosikkejani ja ihana yhteistyökumppani <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muuten tee yhteistyötä Silverjunglen kanssa. Tämä oli ihan omaehtoinen ihastuspostaus :)

      Poista
  4. Silverjunglelta löytyy aina jotain kivaa =) noi neulelippikset on käteviä! Toi ylimmän kuvan pipo on kuvassa kiva, mutta jos se on samanlainen kuin aiempien mallistojen oranssi, niin ei ole kyllä käytössä hyvä =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on Siverjunglelta jokunen pipo ja parhaiten päässä pysyy ehdottomasti sellainen malli, jossa on kumppari reunassa. Ostin sen itselleni, mutta neiti omi sen :D Saas katsoa, sorrutaanko nyt tämän malliston pipoihin. Kivalta näyttää kyllä!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Onko sulle iskenyt pinkkikausi? :) Musta tuntuu, että mulle tulee nyt jo toinen pinkkikausi, vastahan me ensimmäisestä päästiin yli...

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...