maanantai 22. syyskuuta 2014

Kenkäfanin alevinkkaus Reimashopiin

Postasin joku aika sitten, että meillä on tykätty viimeaikoina paljon Reiman kengistä. Itsekin luotan tänä syksynä Wettereihin, jotka olisivat itseasiassa tulleet tarpeen tänäänkin, kun tennareista meni vesisade läpi, että holisi. Jos sitten huomenna uusi yritys astetta fiksummin pukeutuneena?

Huomasin, että Reimashopissa on nyt kaikki kengät ja kumisaappaat -20% alessa, niin syksy kuin talvikengätkin. Kollaasiin alle keräsin muutaman omaa silmää miellyttävän vaihtoehdon.
Kuvat: http://www.reimashop.fi
Täytyypä tästä lähteä mittaamaan meidän kuumepotilaan jalkaterän pituus, jos vaikka tulisi yht äkkkiä vielä tarve uusille kengille talveksi. Pahoin kyllä pelkään, että meillä alkaa kenkäasiat olla jo melko hyvällä mallilla sekä syksyyn että talveen. Voihan sitä silti aina haaveilla!

Ps. Varpaat on ihan jäässä. Pitää varmaan ottaa eteen kuppi höyryävää kaakaota ja katsella ikkunan läpi ulos synkkään ja sateiseen syksyyn.

17 kommenttia:

  1. Ai teillä sairastetaan :/ pikaista paranemista! Tänään käytiin kenkiä etsimässä mutta ei löydetty mieleisiä. Noi vasemmalla alhaalla olevat oli kivat! Mut nauhat ei toimi vielä meillä. Oli reiman kenkien malli parantunut huimasti aiemmasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eilen iltapäivällä oltiin kaupungilla ja neiti alkoi valittaa ihan järjetöntä päänsärkyä. Lähdettiin kotia kohti ja kotona mittasin lämmöksi 38,8 astetta. Siitä sitten päästiin reippaasti yli 39 asteen ja koko iltapäivä, ilta ja yö meni nukkuessa. Tänään iltapäivästä on alkanut helpottaa ja kuumekin vähän laskea. Toivottavasti ei enää illalla noin korkeaksi nousekaan.

      Wetterit on mahtavat, mutta meillä ei kans nauhat oikein toimi (vieläkään). NEiti osaa kyllä solmia nauhat, mutta yleensä ei malta tai ehdi keskittyä moisiin nauhoihin. Koulussa olisivat vielä liian hankalat. Keskirivissä oikeanpuolimmaiset talvikengät houkuttaisi meitä kovasti, mutta näyttää vähän siltä, että koot ovat huvenneet vähän turhan hyvää tahtia :D

      Poista
    2. Toivotaan että kuume helpottaa. Just samanlailla meillä isompi sairasta. Tai uusintakierroksella kuume oli noissa lukemissa ja muutama päivä sen jälkeen löytyi paha korvatulehdus ilman kipuja!

      Juu noi oli oikeesti hyvät ja taipuisat jne mut harmitti noi nauhat. Vaikka tyylikkäät onkin, niin laiska lapseni ei viitti avata edes tarroja niin saatika kokeilis solmii nauhoja :D

      Poista
    3. Eilen näytti jo hyvältä, mutta illalla kuume taas nousi ja yön piti kuumetta. No, täytyy viedä lääkäriin, jos pitkittyy.

      Meillä kans neiti vetää kengät jalkaan ja ottaa pois ilman tarrojenaukomista usein. Myös housut pitää riisua ilman käsiä. No, hyvähän niitä käsiä on säästää, että niistä riittää sitten apuvarsiksi aikuisena :D

      Poista
  2. Kiitos vinkistä. :) Nuo ylärivin keskimmäinen ja oikealaita miellyttävät omaa silmää. Sopiskohan mulle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä´hän ostin tytölle jo aiemmin nuo ylärivin oikeanpuolimmaiset ja ne vaikuttavat kyllä hyviltä. Niitä saa kokooan 40 asti ja Reiman sivuillahan on hyvät kokotaulukot. Yleisestiottaen arvioisin, että Reiman kengät on ns. reilua mitoitusta ja suunniteltu erityisesti suomalaiseen (ei niin siroon) jalkaan. Itse käytän kengissä kokoa 38 ja Reiman Wetteireissä koko 38 on pohjallisen hymiömitoituksen mukaan kuin just mun jalkaan tehty.

      Poista
    2. Okei, kävinkin jo Reiman sivuilla vilkuilemassa kenkiä ja nuo ylärivin oikean laitimmaiset taitaa lähteä tilaukseen. Pohja vaikuttaa tukevalta ja väri on mukava. Keskimmäisten pohja on liian latta mun makuun.

      Poista
    3. Zora -kengissä on tukeva pohja ja kengät ovat muutenkin napakan oloiset. Päällinen on osittain mokkaa. :)

      Poista
    4. Arvaa mitä... Mä rupesin hurjaks ja tilasin samantein sekä talvi että välikausi kengät! =)
      Okei, äiti sponssas välikausikengät, mutta kuiteskin.
      Laitoin kerralla koko kenkä varaston kuntoon. :D
      Takkia en ole uskaltanut vielä tilata, kun koko epäilyttää. Täytyy käydä liikkeessä mallailemassa ensin.

      Poista
  3. Kiitos vinkistä! Tästä alesta ei (ainakaan vielä) ollut tullut sähköpostiakaan. Tartuin tilaisuuteen ja hankin pikkuveikalle puuttuvat lämminvuorikumpparit - tietysti nuo ihanat rinkulat siinä "poikien värissä" :)

    Meilläkin tosiaan tykätään Reiman kengistä (mikä ei liene yllätys!). Talveksi ja välikaudeksi on Reimaa ja ensi kesäksikin jemmattu parit lenkkarit.

    Meillä kävi jopa saappaiden kanssa niin, että isoveikka joutui peruuttamaan Crocsista takaisin Reimaan, kun kapeavartinen ja vuoriton Crocs pyöritti sukkia jalassa ja hiersi nilkat rakoille. Aika yllättävää, kun kaikki tuntuu Crocseja ylistävän. Mutta isoveikka on kyllä varsin tukevanilkkainen tapaus. Pikkuveikalla Crocsin saappaat tuntuu toimivan hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kerrankin olin sähköpostia nopeampi. Tänään tuli sitten sähköpostiakin. Mä kans totesin, että viime kevättalvella alesta ostamani Viikkarin kumpat saattaa jäädä pieneksi jo heti alkuunsa, joten ostoskorissa pyörii nuo tyttöversiot. Nyt lähinnä ottaa päähän, että niitä tituleerataan kaupassa taaperoiden saappaiksi. Montakohan taaperoa Reimalla on nähty 38 kokoisissa saappaissa?

      Crocseja ylistetään paljon, mutta eivät ne kaikille sovi. Niiden napakasta istuvuudesta on melko lyhyt matka hiertämiseen. Reimat sen sijaan on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin ja jalkoihin :)

      Poista
  4. Meillä on talvikenkien hankinta vielä edessä! :) Todenäköisesti hankin ainakin kuomat jostain, koska ne kyllä todettiin viime talvena tosi näppäriksi. :)

    Paranemisia. :) Onneksi täällä ollaan vielä selvitty suht terveinä, pientä flunssaa vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ei oikein olla koskaan päästy Kuomien makuun, mutta oon kyllä kuullut niistä paljon positiivista. Varmasti toimivat kenkulit :)

      Kiitos! Täällä kuume jatkuu ja tauti leviää :/

      Poista
  5. Paranemiset! Mä oon syvällä kenkapohdinnoissa, yllättävissä kun kaikkien poikien jalat on kasvaneet yllättävän paljon. Olen saanut asiasta eeppisen. Reimat katsottu, ei löytynyt tähän hätään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, teille iski nyt sitten se jalkojen kasvupyrähdys, onnittelut! :D Jännityksellä jään odottamaan, että mitähän kenkiä teille tulee ;)

      Poista
  6. Kiitti vinkistä, täytyy käydä kurkkaamassa. Alhaalla vasemmalla olevat punaiset popot olisi pojille kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wetterit on oikein kivat kengät. Itsellänihän on samanlaiset, mutta mustat ja olen niillä työmatkaillut viimeisen viikon. Uskon, että niillä pärjää melko pitkälle syksyyn, kun ovat vedenpitävätkin.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...