lauantai 23. elokuuta 2014

College -ihanuus Gugguulta

Hyvin harvoin ostan mitään täydellä hinnalla. Yleensä odotan edes jonkun pienen alen tai alekoodin käyttööni ennen kuin hankin yhtään mitään. Blogeissa näin kuitenkin heti tuoreeltaan kuvia Gugguun syksystä ja Ei ihan vielä -pakkomielle muuttui Heti tänne vaan -pakkomielteeksi. Tytön kaapissa on useammat kuviolliset leggingsit, mutta vähemmän yksivärisiä tai muuten hillittyjä yläosia, joidenka kanssa kuvioleggareita olisi helppo yhdistellä. Gugguun Acer mekko iski tähän tarpeeseen paremmin kuin hyvin.

Yöuniani en Gugguun syysuutuuksien ilmestymisen takia menettänyt, mutta tilaus lähti kyllä matkaan alle vuorokauden kuluttua malliston myyntiin tulemisesta. Hyvä niin, sillä muuten tyttö olisi melkeinpä jäänyt ilman. Niin suosittuja nämä suomalaisen lastenvaatevalmistajan ihanuudet ovat.
Gugguun Acer -mekko on ihanan paksua ja joustavaa collegea. Päällä mekko istuu jämäkästi ja laskeutuu kauniisti. Materiaali tuntuu todella hyvältä ja odotukset laadun suhteen ovatkin korkealla aikaisempien hyvien Gugguu -kokemusten ansiosta.
Tyttö on tällä hetkellä kotimittauksen mukaan 119,5 cm pitkä ja mekko on kokoa 128 cm. Hihoissa on pientä reiluutta vielä, mutta muuten mekko istuu hyvin päällä. Acer on loistava ja lämmin mekko syksyyn ja talveen esimerkiksi juuri kuvioleggareiden tai värikkäämpien sukkisten kaveriksi.
Mekon takaosassa on tyylikäs sauma. Taskut antavat vaatteelle muotoa. Kaulakoru on tytön omaa designia. Leggingsit Molo Kidsin tämän syksyn mallistosta.
Tästä me tykätään! Mites teillä? Onko Gugguun vaatteet testattu ja tuttuja?

24 kommenttia:

  1. Ihana mekko! Nää vaatteet on huippukivan näköisiä, mutta kokemusta ei ole. Hinnat on aika kovia meidän budjetilla niin ei vaan ole ollut varaa hankkia nyt. Josko joskus kävis hyvä tuuri ja löytyis vaikka kirpparilta... Sitä saa kyllä odotella, kun kuitenkin suht tuore merkki kyseessä. Tuskin kukaan on heti luopumassa näistä herkuista :) Ja ne aikuistenkin hupparit oli ihania, tulikohan ne viime keväänä vai koska. Niitä ihailin kanssa pitkään ja hartaasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Hinnat on kovat, mutta toisaalta kotimaisesta merkistä on ehkä valmis maksamaan vähän enemmän ja laatukin on ollut tosi hyvää. Gugguuta on jäänyt toistaiseksi vissiin aika vähän aleen, mutta joihinkin löytöihin olen kyllä törmännyt. Eiköhän jossain vaiheessa tule jotain kirppiksillekin. :)

      Mä kans olen niitä huppareita pyöritellyt yleensä messuilla, mutten ole raaskinut ostaa. Hyvältä tuntuu ja näyttää, mutta kaikkeen ei voi venyä :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kyllä ja on ihanan "napakkaa" matskua, joten voisin kuvitella, että näyttäisi hyvältä aikuisenkin päällä. Vissiin ainakaan vielä ei ollut saatavissa naisten koossa? :)

      Poista
  3. Tää on kyllä kiva! Mä voisin kanssa itelle huolia, kun ei noita tyttöjä oo talossa =) Mä en oo vielä ostanut mitään Gugguun syksystä, jumppikseen joutuu varmaan sijoittamaan. Ehkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Mä luulen, että me pärjätään nyt Gugguun osalta tällä ihanuudella. Leggarit on kyllä mainioita, mutta ei ole välttämättä tarvetta.

      Poista
  4. Meille on kertynyt Gugguuta jonkin verran ja täytyy kehua, että laatu on ollut loistava. Ensin ihastuin vaatteisiin ulkonäön puolesta, mutta rakastunut laadukkuuden myötä :) Meidän uudet Gugguut sovituksessa täällä: http://lastenhuoneenkapina.blogspot.fi/2014/08/sovituksessa-gugguun-aw-2014.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh! Teillehän tuli paljon Gugguuta. Laatu on kyllä omaa luokkaansa. Harmi, että näitä jää aina niin nihilistisesti aleen, kun itse olen sellainen alebongari enimmäkseen :D

      Poista
  5. Mekko on kyllä hieno! Hintaa en edes lähde arvuuttelemaan, huh... Meillä on kahdet trikoohousut alesta ostettuna, normihintoihin en pysty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En määkään enempään täydellä hinnalla pystynyt. Mekon kohdalla oli vain niin vahva tunne, ettei sitä ole mustana aleen jäämässä meidän koossa.

      Poista
  6. Aivan ihana mekko! Tuommoisen kelpuuttaisin itsellenikin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ole ensimmäinen, joka noin sanoo! Onhan tuo sellainen mekkomalli, joka varmasti istuisi aikuisenkin päällä :)

      Poista
  7. Tuo on kyllä kivan näköinen ja yhdyn kuoroon - huolisin itsellenikin! :)

    Minäkin olen ostellut muutamat yksiväriset yläosat värikkäämpien housujen kaveriksi, välillä näinkin päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkään mentiin yksivärisillä alaosilla ja värikkäillä yläosilla täälläkin, mutta nyt on toinen ääni kellossa :D Kiva näin päin.

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos! Otin varmaan liki 30 kuvaa ja ihme, että näinkin moni oli julkaisukelpoinen :D Tuo neiti ei nimittäin kauaa paikoillaan pysy.

      Poista
  9. Monesti niitä huppareita katsellut, mutta budjetti ei oo vielä lipsunu sinne asti :) Hieno mekko ja tää on kuule upee vaikka niiden molon leggareiden kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huppareita olen katsellut itsekin sillä silmällä. Ne ovat kivan mallisia ja muutenkin hyvän näköisiä. Ehkä sitten joskus :D

      Molon leggareiden kanssa tätä mekkoa on tarkoitus monipuolisesti pitääkin. Niitä meillä riittää! :D Vai tarkoititko niitä kukkaleggareita? Ne on muuten vielä hankkimatta, kun päädyttiin leggareiden sijaan kukkatunikaan.

      Poista
  10. Ihana mekko ja maistuisi minullekin :) Varmasti ihana Molon värikkäiden leggarien kanssa.

    Gugguun laatu on tosiaan omaa luokkaansa. Tai ei mulla oikeasti ole vielä varsinaisesti käyttökokemusta, sillä kesäalesta vasta ostin pojille jemmalaatikkoon ekat Gugguut: sortsit ja collegehousut. Mutta jo hypistellessä tunsi, että nyt näpeissä jotain erityistä. Huppareita olen kuolannut pitkään, mutten ole minäkään raaskinut. Aleen ei niistä jäänyt enää kokoja, mikä oli kyllä arvattavissakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sen käteen heti tuntee, jos on kyseessä laadukas ja napakka kangas. Meillä on tytön leggarit olleet hyvän istuvuutensa ansiosta käytössä tosi paljon ja pesuja on kertynyt jo kymmenittäin. KAngas on edelleen kuin uusi, mitä nyt kesän aikana neiti on kyntänyt sen verran asfattia polvellaan, että on sankaaseenkin tullut pienen pieni reikä. Sen, kun saan paikattua, niin hyvin kulkee taas!

      Huppareita kuolataan täälläkin, mutta ehkä sitten joskus :)

      Poista
  11. Ihana mekko!!! Tykkään Gugguun vaatteista paljon, mutta meillä ei ko.merkin vaatteita vielä ole. Mallisto on kyllä kiva ja suosikkini oli huppari+housut, mutta pidin niitä vähän turhan hintavana. Katsotaan jos mieli muuttuu ja hennon ne hankkia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hintavia ovat kyllä, mutta toisaalta laatu maksaa. Toivon kans, että jossain vaiheessa kunnon alesta löytyisi jotain meidän koossa. Täyteen hintaan en kyllä raaski tähän hätään ainakaan tämän enempää.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...