keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Messuton viikonloppu ja Muumimaisen arvonnan voittaja

Niinhän siinä sitten kävi, että viikkoja odotetut Lapsimessut jäivät väliin isukin tultua kipeäksi juuri sopivasti. Auto oli siis matkustusvälineenä pois laskuista. Itsehän en aja ja piste. Punnasin jo junavaihtoehtoakin, mutta junaliput olisivat kyllä syöneet ostosbudjetista melkoisen leijonan osan. Tyttö harmistui messujen väliin jäämisestä toden teolla ja itseänikin harmitti niin paljon, että kehitin kunnon ketutuspäänsäryn. No, onneksi lohtushoppailu netissä auttaa aina, vaikka kyllä jäi harmittamaan, etten päässyt syynäämään livenä esimerkiksi Aarrekidin, Blaan, Metsolan, Nordic Collectionin, Raidan, Gugguun, Silverjunglen ja monen muun merkin uutuuksia. (No, eipä mikään estä menemästä niitä hiplaamaan johonkin paikallisista putiikeista...)

Pidemmittä jaaritteluitta paljastan seuraavaksi Muumimaisen arvonnan voittajan. Arvontaan osallistui huima määrä ihania kurkkijoita ja vakkarimpiakin lukijoita! Kirjasin arpoja peräti 243 kappaletta. Kiitos kaikille osallistumisesta! Arvonnan suoritin jälleem kerran Random.org -sivustolla ja arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Peace. Onnittelut! Olen laittanut sinulle sähköpostia ilmoittamaasi osoitteeseen ja toivon, että vastaat viikon kuluessa.
Muumimainen arvonta on saatettu päätökseen. Kiitos kaikille osallistuneille :)

Ps. Ne lohtushoppailut tulee tässä ja eipä tullut vaatemerkkien suhteen taaskaan yllätettyä edes itseä. Vähempikin riittää -haasteen mukaisesti on taas muovikassillinen pieneksi jääneitä vaatteita perattu pois tytön vaatekaapista, joten kyllä näiden sopii meille tulla kesää sulostuttamaan.
Monessa nettikaupassa on menossa nyt hyvät Mid Season Salet ja alekoodeja satelee sieltä sun täältä. Itsekin hyödynsin näihin ostoksiin hyvät alet. Mini Rodinin Mini Zoologist -paita on Lilla Companysta, Mini Rodinin kirahviteeppari ja Molo Kidsin Frog Prince -leggarit Babyshopista ja Nova Starin farkut ja Molo Kidsin teeppari Booztista.
Hauskaa pääsiäisen aikaa! Rairuohot olen jo melkein saanut totisena viherpeukalona hengiltä eli korkea aikahan se pääsiäisen on jo tullakin.

10 kommenttia:

  1. Mä oon kans lohtushoppaillut lähinnä netin näyteikkunoita ja kehitellyt päähäni hirveen listan mitä me "tarvitaan" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä hyvä aika lohtushoppailla. Tänäänkin on tullut ainakin 10 tarjouskirjettä sähköpostiin :D Vähän tekis mieli jotain Maxomorraa vielä kotiuttaa. Ihana se uusi keltainen kettukuosi.

      Poista
  2. Aivan ihana tuo lintu -paita! Täytynee ladata muksut autoon ja yrittää jonnekin lohtushoppaileen itsekin :) Tai sitten todeta yhtälö mahdottomaksi ja tehdä se verkossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Verkossa hoituu helpoiten ja hermoja vähiten kiristellen. Kannattaa metsästää hyvät alekoodit käyttöön ;)

      Poista
  3. Nuo molo kidsin printit on ihan mun lemppareita ja laatukin tosi hyvää! Meiltä löytyy kanssa tuota sammakkoa ja lintukuosia!

    Mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kans Molon printit suurimpia suosikkeja. Laatu on hyvää, siitä ei pääse mihinkään. Molo Kidsiin, kun hurahtaa, niin paluuta ei ole.

      Mukavaa pääsiäistä teillekin!

      Poista
  4. Voin uskoa, että peruuntunut messureissu harmitti :( Onneksi voi lohtushoppailla ja lopulta aika samanlaisilla alennuksilla kuin messuiltakin. Eikä tule matkakuluja :) Positiivisesti ajateltuna.

    Ihania ostoksia. Minä olen myös ihastunut Molo Kidsin printteihin ja laatu on tosiaan vakuuttanut. Pikkuveikalla on käytössä pöllöpaita ja molemmille pojille ostin kesäksi pandat. Krokotiilistä haaveilen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No harmitti kyllä ja harmittaa vieläkin. Onhan messut kuitenkin aina messut. Kotona voi shoppailla koska vaan. Mutta tänä vuonna näin.

      Meillä alkaa olla nyt kaikki Molon tämän hetkiset printit, mitä olen vähänkään kaipaillut. Printit ovat kyllä kivoja, materiaalit laadukkaita ja toistaiseksi ei ainakaan tytön päikkyryhmissä ole samanlaisia vaatteita tullut vastaan.

      Poista
  5. Huiput lohtushoppailut :)
    Tuo lintupaita on kyllä syötävän suloinen, raaskisikohan sellaisen ostaa...

    Ihanaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teki kyllä hyvää lohtushoppailla. Harmitti kyllä sen verran messujen väliin jääminen. Lintupaita muuten saapui vasta tänään postiin ja en ole vielä siis päässyt livenä sitä käpistelemään. Eiköhän se kuitenkin pian postauksissakin vilahda ;) Mini Zoologist -lohtushoppailu on ollut päällä melkein joka päivä saapumisestaan asti eli ei ole mennyt hukkaan ainakaan se ostos.

      Molo Kidsia saa kyllä välillä ihan hyvälläkin alella, jos jaksaa kyttäillä alekoodeja ja aleja ;) Itse en raaski kyllä oikeastaan mitään täydellä hinnalla ostella.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...