lauantai 8. maaliskuuta 2014

Molo Kidsin Softshell kevääseen

Ostin pienen alekoodin ("MOLO10000" voimassa vielä 9.3.) innostamana tytölle Molo Kidsin Holly Softshellin Tenavalinnasta. Jostain kumman syystä tyttömallisessa takissa denim -kuosi alkoi houkuttaa pakkomielteeksi asti, eikä livenäkään tarvinnut kuosiin pettyä. Täytyy kyllä myöntää, että takin ulkonäkö muuttui melkoisesti, kun tyttö meni se päällään ulos. Kankaan sileä pinta heijastaa valoa tietysti enemmän kuin oikea denim. Oikeastaan efekti oli ihan positiivisesti jännittävä.

Tytön edellinen Molon softshell -takki oli parin vuoden takaa, joten siinä olivat ominaisuudet vähän erilaiset kuin näissä nykyisissä softshelleissa. Takin vuoraus on nimittäin ohuempi, mieleen tulee lähinnä hyvin tiivis verkkokangas, joka kuitenkin vaikuttaa hengittävältä. Takki on päällä hyvin joustava ja antaakin täten hienosti tilaa kiipeilylle ja muille lasten akrobatiatempuille.

Ominaisuudetkin takissa ovat kohdillaan; vedenpitävyys 10000 mm ja hengittävyys 3000 m2/24h. En osaa tulkita, mitä tuo hengittävyys tarkoittaa, mutta toivon, ettei neiti hikoilevainen joudu pettymään. Testiulkoilussa takin alla oli pitkähihainen ja fleecepusakka. Ulkona kävi kova tuuli, mutta tuuli ei mennyt kuulemma läpi, eikä testijuoksentelussa tullut hiki.
Valitsin takista koon 128 cm, jotta takki menisi vielä syksyllä koulutakkina (tyttö nyt arviolta 117-118cm). Ensisovituksessa neiti valitti takin olevan liian suuri. Fleecetakin kanssa softshell näyttikin sitten jo aivan sopivalta. Kiristin vyötäröä hiukan, hihat ovat juuri passelin pituiset.
Takissa on kolme vetoketjutaskua. Taskut alkavat olla plussaa varsinkin tässä vaihessa, kun hiljalleen aletaan harjoitella omien avainten ja kännykän mukana kuljettamista. Selästä löytyy heijastintähdet, jotka tosin jäävät irrotettavan hupun ollessa paikoillaa vähän sen varjoon. Heijastinnauhaa löytyy myös molemmin puolin olkavarsien saumoista.
Holly näyttää päällä ihanan tyttömäiseltä. Luulen, että tästä tulee tytön tähänastisista softshelleistä käytetyin. Mites muiden softshell -tilanne ja onko kevään hankinnat jo tehty? Meillä ollaan vähän vaiheessa vielä, mutta hiljaa hyvä tulee.

Tytön muut vaatteet: 
 Lakki: Jenni K handmade
Kaulahuivi: Silverjungle
Sormikkaat:  Reimatec hanskat Pivo
Housut: Reima Dianne


Mukavaa viikonloppua!

12 kommenttia:

  1. Kivalle näyttää :)! Tosi nätti! Meillä kans tykätään siitä mustasta mikä meille tuli. Farkku menee nyt pikkuveljelle sit jemmaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut niin paljon pinkkiä, että ei mikään ihme, että alkoi denim kiinnostaa. Ootko nähnyt tätä uutta denim -kuosia livenä? Osaatko sanoa, onko se sama, mikä viimevuotinen vai onko erilainen? Tää fleecevuorettomuus on mun mielestä toimiva uudistus. Takki tuntuu huomattavasti joustavammalta kuin vanha.

      Poista
    2. tuntuu kivan joustavalle ja vois just kuvitella et mukava liikkua ja on jotenkin sen oloinen kangas ettei varmaan hiosta :)! En oo nähnyt tätä uutta farkkua livenä, viime vuonna oli hyvin samannäköinen. Meillä on se toissa(?) vuoden farkku mikä tuntuukin ihan farkulle vielä ja sit samalta vuodelta perus sininen jemmassa.

      Poista
    3. Ok! Mulla on menneet nää Molon farkkukuosit vähän ohi, kun nyt vasta iski täysillä. Olen kyllä sen vaaleamman kuosin viime(?) vuodelta jossain livenä nähnyt, mutten muista yhtään, miltä kangas tuntui tms.

      Poista
  2. Ihana on tää denim kuosikin! Kävin just eilen hakemassa meidän tytölle girly rainbow takin ja mustat housut. Tyttö on 90cm pitkä mutta otin 104cm, kun nekin tuntui hyviltä! Melko pieniltä koot musta siis tuntui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, girly rainbow on kyllä tosi ihana ja varsinkin pienelle :) Itse en vain enää nähnyt sitä välttämättä meidän juttuna, vaikka täytyy myöntää, että harkitsin sitä kyllä.

      Eipä Molon ulkovaatteet mitään jättiksiä olekaan. Meillä on pääsääntöisesti menty sillä mentaliteetilla, että aluksi vaate kokoa isompi, mitä pituus oikeasti antaisi ymmärtää. Näin vaate on ollut aluksi vähän reilu, mutta pidettävä ja mennyt sitten kaksi -joskus jopa kolme kautta.

      Poista
  3. Wow, mikä takki! Ja näyttää jotenkin siltä, että se on varmasti hmukava päällä. :)

    Mä oon ihan myöhässä välilauden kanssa ja se onkin jo nyt... Kääääääk!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki todella vaikuttaa joustavuutensa asnsiosta tosi mukavalta. Se menee siistimpänä takkkina, mutta toisaalta se päällä on myös helppo liikkua. Tykkään!

      Meillä kaivettiin vk-kampetta vasta eilen esille. En malttanut uskoa, että talvi olisi vielä tässä... mutta kyllä se kevät näyttää tänä vuonna aikaisin tulevan.

      Poista
  4. Oi, näyttää tosi kivalta toi takin malli! Itse en noista painetuista farkkukuoseista tykkää livenä, kuvissa näyttää paremmalta ;) Kevätkamppeet taitaa olla meillä ihan hyvällä mallilla, pitäisi vähän perata toppaa pois, kun lumi uhkaavasti näyttäisi sulavan (on sitä vielä vähän, mutta liian lämmintä lupaa) :( En jaksais kuukausien kurakautta, plääh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulin kans, etten tykkää näistä painetuista farkkukuoseista, mutta enpä tiedä, mikä naksahti päässä, kun aloinkin tykkäämään. Ilmeisen onnistunut painokuvio, kun meidän perheen nuorimmalle ja vanhimmalle meni ihan täysistä "Kivaa, uus farkkutakki!"

      Uhkaavasti kevät tulee kyllä päälle. Mä pesin jo yhden haalarin kaappiin. Pitäis varmaan perata pari takkiakin eteisestä tilaa viemästä.

      Poista
  5. Pakko tulla kommentoimaan, että tännekin hommattiin takit postauksesi innoittamina :) Otin varmuuden vuoksi kaksi pinkkiä peräkkäisiä kokoja, niin ei tarvitse sitten taas tapella, kun toisella on joku vaate, minkä toinen haluaisi päälleen... Ja pinkkinä, kun sattuivat olemaan alessa. Ja tietty siksi, kun kaiken pitäisi olla pinkkiä;) Omaan silmääni tuo farkkukin näyttäisi kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! No niin, varmistit siis, ettei tule riitaa ja pinkki on kyllä varma väri. Meillä pinkki on vieläkin pop, mutta onneksi enää ihan joka vaatekappaleen ei tarvitse olla pinkki. Meillä oli Molon erimallinen softis ennen tätä ja täytyy kyllä sanoa, että oli loistava takki. Tässä takissa ominaisuudet ovat ehkä vielä paremmin kohdillaan. Takki on mukava päällä, kun joustaa ja antaa liikkumavaraa.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...