perjantai 7. maaliskuuta 2014

Lisää Mini Rodinia

MiniQ:sta muistutettiin aamulla, että Mini Rodinin kevätmalliston osa 2 tuli myyntiin tänään. Eihän sitä toki voi unohtaa! Työt vain haittaavat harrastustoimintaa siinä mielessä, etten koskaan pääse mallistojen tultua myyntiin niitä heti nettiin kuolaamaan. Onneksi kevään Mini Rodineita on vilkkunut jo ennakkoonkin vähän siellä sun täällä, joten tiesin, mitä odottaa.

Kevätmalliston drop1 ei iskenyt milään tavalla. Perinteisesti olenkin aina innostunut eniten drop kakkosista ja niin taisi käydä tänäkin keväänä. Vai mitä mieltä olette muun muassa liskoista, tukaaneista, eläintutkijan tarvikkeista, ananaksista ja hyönteisistä?
Täytyy myöntää, että tilasin meillekin Miniq:sta yhteistyöalekoodilla yhden ihanuuden tästä "kakkoskuormasta". Arvaatko minkä? Pohdin kyllä pitkään oikeaa kokoa. Tytöllä on ollut Mini Rodineista jo pari vuotta käytössä koko 116/122. Se koko menee vielä, mutta toisaalta kasvupyrähdyksen myötä alkaa jäämään jo omaan makuuni hieman naftiksi. Valitsin siis todella suurelta kuulostavan koon 128/134 ja toivon, ettei se ole vielä ihan liian suuri n. 118 cm pitkälle neidille.
Mini Rodinia MiniQ:n valikoimasta. www.miniq.fi

10 kommenttia:

 1. Teille on tulossa tukaanimekko! Ja jos ei ole niin olen hyvin hämmästynyt ja ainakin vaadin sulta tunnustuksen että olet miettinyt sen hankkimista kuitenkin vakavasti :D.

  Meillä ei aiheuttanut toimenpiteitä nämäkään uutuudet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katselin tukaanimekkoa sillä silmällä jo, kun näin siitä ensimmäiset kuvat. Jos neiti olisi pari vuotta nuorempi, harkinnassa olisivat olleet vakavasti myös zoologist -jutut :D

   Vitsit, kun mä olen ennalta arvattava :D

   Poista
 2. Meille tulee sama mekko samassa koossa n.117 cm tytölle. Ekan erän kirahvimekko oli liian lyhyt mielestäni koossa 116/122 cm. Ja otettiinkin se kokoa isompana.

  SANNA S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tämän malliset mekot aiemmista mallistoista koossa 116/122 lähes tunikamittaisia. Toivottavasti tässä koossa toimii paremmin oikeana mekkona.

   Poista
 3. Ja siis luulen et otit tukaanimekon ;)

  SANNA S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikein arvattu. Simppeli kuosi, joka toimii varmasti monen muun värin kanssa yhteen.

   Poista
 4. Tukaani- ja liskokuosi miellyttävät minun silmää, mutta eivät niin, että olisin vielä tilaamassa. Tukaanin väritys on houkutteleva. Meillä Rodinilta on edelleen vain se yksi pitkähihainen pingviinipaita.

  Eiköhän teille tule tukaanimekko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rodinit on kivoja ja meidän päiväkodilla niitä ei ole ihan joka toisella ainakaan vielä näkynyt. Meillä Mini Rodinit pyörivät pesukoneessa viikoittain eli ahkerassa käytössä ovat olleet.

   Tukaanimekkopa on tilauksessa hyvinkin ja odotan innolla, että näen sen livenä.

   Poista
 5. Tukaanipaita on mulla parhaillaan vakavassa harkinnassa! Ainoa mikä pohdituttaa on, että mahtaako se olla turhan leveä malli meidän kapoiselle pojalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teepparit näyttävät kyllä nyt kuvien perusteella leveämmiltä kuin ennen. Päteeköhän "pitkää, mutta kapeaa malllia" siis enää?

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...