maanantai 3. maaliskuuta 2014

Juhlajulkaisu

Siitä taitaa olla nyt reilu vuosi, ehkä jopa pari vuotta, kun yritin ahkerasti metsästää Heinähattu ja Vilttitossu elokuvan (2002) dvd:tä meidän kotiarkistoomme. Elokuva on toki esitetty televisiossakin varmaan jo useampaankin kertaan, mutta meidän tallenteemme ovat ainakin kadonneet kuin tuhka tuuleen. Googlettelu ja etsintä eivät tuottaneet muuta tulosta kuin sen, että moni muukin äiti-ihminen netissä tuntui etsivän samaa elokuvaa.

Viime viikolla huomasin, että Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvasta on ilmestynyt hiljattain juhlajulkaisu. Eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä, kun elokuva oli jo ostoskorissa. Heinähattua ja Vilttitossua on kiva katsella sillä aikaa, kun odottelemma esimerkiksi Onnelin ja Annelin sekä uusimman Risto Räppääjän ilmestymisiä DVD:lle.
Mukavaa alkanutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. MAAILMAN PARAS <3 toi on niin ihana, tahdon myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Tosi kivaa katsottavaa koko perheen elokuvailtaan :)

   Poista
 2. Mites tämä juhlajulkaisu eroaa siitä alkuperäisestä julkaisusta? Ja mitä ne juhlii? :D Meillä meinaa on se eka versio dvd-hyllyssä ollut piiiitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole nähnyt tätä leffaa aiemmin kuin tv:stä eli en osaa sanoa, miten alkuperäinen ja tämä juhlajulkaisu eroavat. Tässä julkaisussa on leffan lisäksi ainakin parjon ekstroja tyttöjen koekuvauksista yms.

   Poista
 3. Vaikuttaa aivan ihanalle elokuvalle :)

  Onneli ja Anneli oli isoveikan ja äidin mielestä tosi kiva. Meillä vaan tuntuu pojilla piirretyt peittoavan mennen tullen kotimaiset lastenelokuvat :/ Risto Räppääjää olen yrittänyt markkinoida isoveikalle, mutta vielä ei ole oikein uponnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piirretyt ovat kuitenkin vähän erilaista seurattavaa kuin "oikeat" elokuvat. Meillä neiti pienempänä jotenkin otti nämä oikeille ihmiselle sattuneet tapahtumat jotenkin vakavammin kuin animaatioiden vastaavat tapahtumat. Ensimmäinen Risto Räppääjä -elokuva oli pitkään pannassa sen takia, että Rauha täti putosi tuolilta ja satutti jalkansa. Neiti ei vain kertakaikkiaan halunnut katsoa sitä.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...