perjantai 31. tammikuuta 2014

Flashbackeja Maxomorralta kevääseen

Meillä on jäänyt pari viimeisintä Maxomorran mallistoa lähes kokonaan huomioimatta. Syytän tästä jonkinasteista retrokuosiähkyä, jota olen viime ajat potenut. Nyt kuitenkin näin Maxomorran keväästa kuvia sivusilmällä ja jouduin kääntämään koko pään. Niin vahvoja flashbackeja tuli koettua. Luulin suoraan sanottuna katselevani Småfolkin traktoreita ja kameleontteja. Toisaalta jotain mielleyhtymiä koin myös menneisiin Blaa!-mallistoihin. Viikinkilaivoja ja joutsenia. Tuleeko muille takaumia ja mielleyhtymiä?
Ihan kuin olisin nähnyt nämä jossain aiemmin... Aika sinivoittaiselta näyttää ainakin poikien Maxomorrakevät. Kuvat: https://www.facebook.com/pages/Lasten-Taikamaa/243054169517
Tuttuus ei välttämättä aina ole kuitenkaan ihan huono asia. Tutun näköiset kuvathan saivat itsenikin kiinnostumaan jälleen Maxomorrasta. Meillä löytyy kaapista edelleen useampi Maxomorran huppari ensi kesänäkin sopivassa koossa. Mekot ovat lyhentyneet tunikoiksi, mutta kelpaavat yhä yökaytössä. Tämän kevään mallistosta voisin olla ihan tosissani kiinnostunut kissoista ainakin lyhythihaisena singoalla mekkona... kissat muuten nekin ovat vain hieman erilaisia kuin erään menneen Maxomorramalliston kisut.
Lyhythihaiset singoalla mekot näyttävät aika herkuilta omaan silmääni. Kuvat: https://www.facebook.com/pages/Lasten-Taikamaa/243054169517
Mitenkähän tässä näin kävi, että tällainen kiltimmän puoleinen retroilu alkaa taas kiinnostaa? Tytön mielipidettä en ole vielä kysynyt, mutta uskoisin, että kisut olisi ainakin helppo myydä hänelle.
Hupparissa näyttää olevan reilummat resorit kuin aiemmin. Nam! Kuva: https://www.facebook.com/pages/Lasten-Taikamaa/243054169517
Enemmän Maxomorran uutuuksia voi käydä kurkkimassa esimerkiksi Lasten Taikamaan sivuilta.

Hauskaa viikonloppua!

18 kommenttia:

 1. No tutun näköisiähän nuo, mutta sitähän se on noitten printtien kanssa. Mulla yleinen kuosiähky jatkuu edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! "Kaikki" on jo nähty. Mulla tuli nyt jotenkin sellainen fiilis, että heräsin horroksesta ja innostuin näistä taas. Voi tosin olla, että ostolakolla on oma osansa sopassa mukana. Kaikki näyttää kivemmalta, kun ei ole pitkään aikaan saanut shoppailla.

   Poista
 2. Mä ajattelin ihan samanmoin kun nuo traktorit näin...

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo kissahuppari! Tosi namut värit. <3
  Miks mulla ei voi olla pientä tyttölasta tai edes kummilasta jota pukea tai jolle ostaa jotain noin söpöä! :)

  VastaaPoista
 4. Juu, jotenkin tutulta näyttää, mutta ei kai se tosiaan pahaksi ole. Sinivoittoisuus sensijaan ei kyllä edelleenkään uppoa. Jälleen kerran: tytöille on taas kaikkea ihanaa (hieman katkerana)...

  Hupparin pitkät resorit miellyttävät tällaisen Alba Baby-hihhulin silmää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi monella muulla merkillä on pojillekin vähän mielikuvituksellisimpia värejä tarjolla. Ihan kivojahan nuokin ovat, jos vain tykkää.

   Jäin miettimään, että onko tuo sittenkään huppari, jossa on pitkät resorit. Näyttää ehkä enemmän svetarilta ilman huppua.

   Poista
 5. ...ja piti vielä lisätä, että kameleontista tykkään kyllä, mutta sehän onkin vihreä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinisillä kanteilla... vai olisivatko turkoosit?

   Poista
 6. Miks pojille on aina vaan sinistä ja sinistä >:/
  Olis edes jonain muuna värinä ollu tota kissaa, niin olisin sellasen voinu kotiuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ei tosiaan yleensä saa samaa kuvaa kuin yhdessä värisävyssä :/ Sininen on aika vakioväri pojille... vaikka tiedän, ettei moni osta juurikaan sinistä kliseisyytensäkään vuoksi.

   Poista
 7. Ja sit oli vielä ne kuumailmapallot, jotka näyttää ihan samalta kuin Noshilla oli joku aika sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, bongasin ne kans tänään muistaakseni Jeriikan valikoimasta. Ihan täsmälleen saman kuumikset. Eikö siitäkin aiheesta nyt olisi voinut saada vähän erilaista aikaiseksi?

   Poista
 8. Maxomorra saa tehdä ihan mitä vaan kuoseja niin silti en tuu ikinä sitä meidän kaappiin ostamaan:D sen verran huonot kokemukset on jääny..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on mennyt tosi nukkaiseksi vain pari vaatekappaletta. Ja sekin tapahtui silloin, kun meillä käytettiin todella paljon Maxomorraa.

   Maxomorrahan muutti kankaitaan vuosi(?) sitten ja uskoisin, että enemmän Småfolkimaiseen suuntaan eli eiköhän laatu ole viimeaikoina ollut parempaa. Omaa kokemusta näistä uudistuneista materiaaleista ei vielä ole...

   Poista
 9. Mä en jotenkin enää jaksa näitä kuoseja, vaikka oon tykännyt niistä aiemmin niin kovasti. Ja ehkä juuri siksi? Juuri kiikutin retronkirjavaa kirpparipöydän täyteen ja napsuttelin Me&I:t huutikseen. Nyt tekee mieli ostaa yksiväristä, tai ainakin vähemmän kirjavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans ollut tän tyyppisten kuosien kanssa ähky jo pidemmän aikaa. Meillä ovat Molon printit hakanneet nämä mennen tullen... mutta nyt nämä näyttävät taas jostain syystä ihan kivoilta. Nyt, kun olen muutaman päivän sulatellut, niin ei ehkä mitään pakkosaada-hankintoja kuitenkaan. Kesäksi voi kyllä mieli muuttua :D

   Mä kans pistin tuossa juuri Ikea-kassillisen tytön vaatetta sivuun eteenpäin laittoa varten, mutta eivät lähteneet kyllä retrouttaan vaan ihan sen takia, että olivat pieniä.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...