lauantai 14. joulukuuta 2013

Talviunilla

Täytyy myöntää, että pahin väsymys alkaa jo helpottaa. Vielä viikko-pari sitten olin ihan valmis ryhtymään Muumiksi, syömään havunneulasia ja painumaan talviunille.

Menneellä viikolla eetteriin tupsahti useampikin kuva Papu Designin uudesta mallistosta. Tiesin heti, että se harmaa paita, jossa pöllönen nukkuu lumiluolassa on meidän juttu. Voisin jopa sanoa, että siitä tuli uusi Ei ihan vielä -pakkomielle, joka piti saada heti paikalla. Esimerkiksi *Laura* koki Papun uuden paidan kuvia nähdessään assosiaatioita linnanjuhlissa nähtyyn sikiömekkoon, mutta minä olin myyty viimeistään, kun sain tietää, että paidan nimi on Talviunilla. Sitähän se on. Shhhh, ei saa herättää nukkuvaa lintua.
Uusi paita, tuttua papusadetta lumiluolan yllä, jossa lintu on talviunilla. Takana hartialla on kiva napitettu halkio, jonne on eksynyt yksi erivärinen nappi.
Meidän Talviunilla -paidan tilasin Lilla Companysta, josta tiesin sen kotiutuvan takuuvarmasti maksimissaan parissa päivässä. Paita on inasen paksumpaa luomupuuvilla-elastaanitrikoota. Valitsin tytölle koon 122/128, vaikka tiesin koon vastaavan enemmänkin kaksoiskoon isompaa kokoa. Hihojen resoria on kuitenkin helppo kääntää aluksi ja meillä ovat koko menneen syksyn pidemmät paitulit olleet melko pop pukeutumisessa. Jollakin tasolla olisin toivonut paidanhelmaan leveää resoria tuomaan ryhtiä helman laskeutumiseen.
Joulukuusen koristeiden hienosäätöä Talviunilla -paita päällä.
Papun vaatteet ovat laadukasta suomalaista designia (vaatteet valmistetaan Portugalissa). Parasta mielestäni on se, että näitä uuden malliston vaatteita on helppo yhdistää edellisen malliston vaatteisiin. Meilläkin (jo paljon käytetyt) kesällä hankitut leggingsit pääsivät taas käyttöön ihan uudessa valossa. Lisäksi uskon, että tämä kyseinen Talviunilla -paitakin näyttää ihan yhtä söpöltä sekä tytön että pojan päällä. Vai mitä mieltä sinä olet?

Hyviä talviunia!

EDIT: Weecosin joulukalenterissa Papu -tuotteet tänään (su 15.12.) -10% - -30% alessa.

14 kommenttia:

  1. Tuo paita on kyllä aivan ihana!
    Ei vaan ehkä ihan meidän juttu. Mutta rusettimekko on kyllä tuosta mallistosta kummitellut mielessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rusettimekko on nätti kans ja samaa mieltä siitä, että siinä olisi enemmän teidän näköä ;) Itse en kokenut taas mekkoa ihan meidän jutuksi.

      Poista
  2. Talviuni-teema on osuva :) Olisin itsekin voinut lähteä pari viikkoa sitten muumilaaksoon talviunille, mutta nyt alkaa jo helpottaa. Kirkasvalo voisi tehdä hyvää.

    Paita on söpö, vaikkei olekaan meidän poikien juttu. Värikkäämpää olla pitää. Ja hahmohinku nostaa taas päätään :/ Minusta paita kyllä sopii yhtä lailla tytölle kuin pojallekin.

    Kuva-aiheesta tulee mieleen "Peukku saa ystävän", joka on lastenkirja 80-luvulta ja jota olen lukenut omille pojilleni myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vielä epäilykseni niiden kirkasvalojen suhteen. Olisi kyllä joskus kiva kokeilla.

      Meillä on pukeuduttu koko syksy ja alkutalvi ahkerasti Molo Kidsin (ja Reiman teknisiin) sisävaatteisiin, joissa riittää kuositusta ja väriäkin. Papu on hyvää vaihtelua ja istuu nyt hyvin tähän kaamosaikaan.

      Peukku saa ystävän on itselleni ihan outo juttu, mutta eikös vaatteen kuvitus ole onnistunut, jos se herättää paljon mielikuvia?

      Poista
  3. :D Apua, nyt mun sikiömekkovertaus leviää... Oikeasti pidän paitaa kauniina, arvon vaan vielä sen kanssa, että onko se sittenkin enemmän tyttömäinen kuin poikamainen. Ainakin tuolla tavalla reilun kokoisena se näyttää vielä enempi tyttömäiseltä, kun siitä tulee sellainen vähän "tunikahtava"... Eikä, nyt kyllä menen nukkumaan näine juttuineni... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et varmaan ole ainoa sikiöassosiaation saanut äiti. Meillä tyttö muuten kysyi itse, että onko se lintu vielä munan sisällä ;) Pojalle valitsisin kyllä kans sen naftimman koon, ettei tule tunikaefektiä.

      Poista
  4. Minusta tuo on myös aivan ihana ♥! Kiva oli kuulla, että matsku on paksua. Eiköhän munkin ole aika laittaa tilaus vetämään. .;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuon matsku mitään collegea ole, mutta inasen paksumpaa trikoota. Menee talvella, mutta ei ole liikaa kesälläkään. Oikein monikäyttöinen paita omasta mielestäni.

      Poista
  5. Voi että, se on kyllä tosi soma. Pidän erityisesti noista napeista.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...