keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Nordic collection -arvonnan voittajat

Sunnuntaina päättyi osallistuminen arvontoihin. Arpoja kirjasin huikeat 180 kpl ja teitä arvontaan osallistujia oli yhteensä lähes 90. Myös lisäarvontaan osallistui lopulta mukavat 16 arpaa. Iso kiitos kaikille arvontoihin osallistuneille! Suurkiitokset myös Nordic collectionille, joka mahdollisti tämän arvonnan järjestämisen.

Arvat olen kirjannut taulukkoon siinä järjestyksessä, missä ne olen hyväksynyt. Arpanumerot eivät siis menneet tällä kerralla täysin kellonaikajärjestyksessä. Kaikki arvat olen kuitenkin tarkistanut ja jokainen arpa pääsi osallistumaan arvontaan.
Onnittelut voittajille!
 Random.org arpoi tällä kertaa pääarvonnan voittajaksi My heart is here. Onnittelut! Saat siis valita palkinnoksi haluamasi ison Pöllö koristetyynyn tai ison Elefantti koristetyynyn.

Lisäarvonnassa palkintona on Siili koristetyyny tai helistinpari. Näistä vaihtoehdoista omansa saa valita Eltsu -Papulandiassa. Onnittelut!

Olin löytävinäni molemmille voittajille sähköpostiosoitteet, joten laitan teille postia vielä tänään palkinnon sopimiseksi.

Jos onni ei tällä kerralla potkaissut arvonnoissa, Nordic collection tuotteita voi käydä ihailemassa ja sovittamassa ostoskoriin vaikkapa Sisustus Kullanmuruissa, Lasten Taikamaassa tai Sisustusmarketissa.

Mukavaa viikonjatkoa!

*Blogiyhteistyöpostaus

2 kommenttia:

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...