lauantai 9. marraskuuta 2013

Lohikäärmetanssi, ostoksia ja muutakin matelijalöpinää

Lapsethan esiintyvät usein mielellään. Monesti kyllä rekvisiittaan ja katsomon valmisteluun kuluu aikaa enemmän kuin itse esityksen suunnitteluun saatika toteuttamiseen. Pääasia kuitenkin, että esiintymisestä tulee hyvä mieli. Omasta lapsuudestanikin on jäänyt muutamat pienimuotoiset esiintymiset positiivisina asioina mieleen, vaikka jossain vaiheessa esiintymisinnostus liiallisen jännittämisen myötä katosikin.

Neiti järjesti viime viikonloppuna mummolle ja papalle lohikäärmetanssiesityksen. Tanssi sai innoituksensa tietenkin Tinttu -mekosta, jonka ostin taannoin Tampereen Lastenmessuilta. Mekko pääsi käyttöön vasta nyt, mutta se ilahdutti käyttäjäänsä suunnattomasti. Tällä hetkellä tuntuu taas muutenkin, että neidin tunteet ovat suuria niin hyvässä kuin pahassakin.
Mekko Tinttu, paita Phister&Philina, sukkikset ovat Silverjunglen iki-ihanat froteesukkahousut.
Tilasin talveen hiljattain Silverjunglelta parit froteesukkahousut, joihin ihastuimme jo viime talvena. Uudet kuosit ovat ihan mahtavia ja frotee ihanan paksua talven sisäleikkeihin viileillä lattioilla. Sukkikset mätsäsivät kivasti myös Tintun lohikäärmemekkoon.
Tästäkin postauksesta tuli sitten ihan kuin vahingossa ostospostaus... Silverjunglen froteesukkikset ovat vain niin mahtavat.
Loppuun vielä vinkki jännittävästä Matelijanäyttelystä, joka on tällä hetkellä (9.-10.11 klo 11-18) Kangasalan Pirtillä. Me poikkesimme päivällä katsomassa näyttelyä. Ötökät, käärmeet, liskot ja hämähäkit olivat hyvää terapiaa matelija- ja hämähäkkikammoiselle. Terraarioissa möllöttävät tyypit olivatkin ihan symppiksiä otuksia ja uskalsin jopa "silittää" Kuningaspythonia. Kuvia vierailusta ei ole, kun olin niin kauhusta jäykkänä jo lähteissä, ettei kamera tullut mukaan.

Tervetuloa uudet lukijat! Muistakaahan Nordic collectionin kanssa yhteistyössä toteutettu arvonta. Vielä ehtii hienosti mukaan.

Mukavaa viikonloppua ja isänpäivää (huomenna)!

16 kommenttia:

  1. Jaa-ah, olisko noi froteesukkahousut sitten oikeesti hyviä? Meillä oli viime talvena Lidlin vastaavia mutta ajattelin josko tänä talvena ne hidastavat liikaa viime tingassa vessaan ryntäävää lasta :D. Samasta syystä myös mekot on nyt just vähän nounou.

    Meinasin kysyä että mitähäh etkös sää pelkää matelijoita kun jotenkin mulla jostain oli sellainen käsitys... Kerroitkin sitten sen itse. Monilla ihmisillä on muuten ihan väärä käsitys matelijoista esim. että käärmäät ovat limaisia ja niljaisia mutta eihän ne edes ole. Eli sikäli parasta terapiaa turhaan kammoon on ko. eläinten silittely - ihan oikeasti!

    Mukavaa isänpäiväviikonloppua myös sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitkä ihmeen käärmäät... Hupsista... taas... syytän lääkitystä ja olen varma että oikoluit ;).

      Poista
    2. Nuo Silverjunglen froteesukkikset ovat ainakin ihanan paksut ja lämpimät. Lähinnä ehkä tulevat käyttöön kuitenkin sisäleikeissä. Jalka vissiin hikoaa sen verran kengässä, että sukkaosa tuntuu vähän kostealta ulkoilun jälkeen. Koskahan näitä saisi teknisenä versiona? :D Muistan tuon vaiheen, kun mekin välteltiin vessakayntiä hidastavia vaatteita. Sukkikset ja vähän lyhyempi tunika kyllä olivat ihan toimiva yhdistelmä ;)

      No ei matelijat kyllä mun suosikkeja ole, mutta täytyy kyllä sanoa, että olivat hauskempia ja vekkulimpia kuin osasin ikinään odottaa. Luulin kans, että käärme on limainen, mutta mitä vielä! Ihana! Melkein tekisi mieli perustaa olohuoneen nurkkaukseen oma terraario parille söpöselle matelijalle :D No ei kai oikeasti!

      Mukavaa isänpäiväviikonloppua! Mekin saatiin isukki just (työ)reissusta kotiin.

      Poista
    3. Ja arvaa mitä! Nukuin viimeyön sen verran surkeasti (naapurissa jotkut juhlanpoikaset, mahassa kiersi ruisleipä ja neiti heräsi jo viideltä), etten edes huomannut koko käärmäätä :D Kuinkahan paljon mun tuossa postauksessa on kirjoitushäröjä? Ainakaan siinä ei ole mitään punaista lankaa tällä kertaa. :D

      Poista
  2. Meidän poikien suosikkeja on Tropicario matelijatalo. Joka kerta ihmettelen edelleen sitä, että menen sinne vapaaehtoisesti ja jopa maksan siitä. En nimittäin itse pidä käärmeistä, hämähäkeistä tai muistakaan matelijoista lainkaan. Kilpikonnat, ja etenkin meidän noppa, on tietysti eri juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole koskaan kuullutkaan Tropicariosta. Jos saadaan toteutettua talven aikana meidän retki Helsingin suunnalle, niin ehdottomasti käydään myös tuolla. Kiitos vinkistä! :) Mä taisin vähän jopa innostua.

      Poista
  3. Minä en tykännyt tropicariosta. Mielestäni visuaaliseen puoleen ja eläinten viihtyvyyteen ei oltu tarpeeksi panostettu: Muovisia puita ja ankeita koppeja eläimillä. Mulle tuli vähän pettynyt olo.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok. Onhan se tärkeää, että eläinten hyvinvointiin panostetaan. Matelijanäyttelyssä oli monilla käärmeillä melko pienet "kopit", mutta toisaalta eiväthän ne siellä näyttelytilassa ole kuin pari päivää kerrallaan. Pysyvämpi terraario on toivon mukaan kaikilla isompi ja kodikkaampi. En osannut kyllä suoraan sanottuna kiinnittää oloihin edes huomiota, kun matelijoiden näkeminenkin jo jännitti niin paljon.

      Poista
  4. Niin, että ennemmin menkää Korkeasaareen. Sielläkin on matelijoita ja paremman näköisissä oloissa ja lisäksi se kaikki muu mitä siellä on.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pitänyt Korkeasaarta pelkkänä kesäkohteena, mutta sehän onkin auki ympäri vuoden. Tosin olen kyllä kuullut huonoa myös Korkeasaarten eläinten olosuhteista. Kiitos vinkistä kuitenkin. Pistetään korvan taakse tämäkin :)

      Poista
  5. Joo,ainakin huonomman näköset olot eläimillä on Korkeasaaressa kuin vaikka Ähtärin eläinpuistossa.
    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin olen itsekin ymmärtänyt. Viime kesänä päiväretki suuntautuikin tästä syystä Ähtäriin eikä Korkeasaareen.

      Poista
  6. Ihanan näköistä tanssimista siellä teidän tytöllä menossa :) Taitaa olla noilla tytöillä noi tanssi jutut verissä. Miedänkin tyttö vaikka vielä niin pieni niin tykkää kovastai jammailla jos tulee musiikkia ja häntä jaksetaan katsella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Jammailu ja tanssiminen ovat varmaan osa lapselle luontevaa liikkumista. Tämä tanssiesitys oli niin moderni, ettei se tapahtunut edes musiikin tahdissa :D

      Poista
  7. Meiltäkin löytyy turkoosit Silverjunglen tähtisukkikset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silverjunglen sukkikset on kivoja ja hyviä. Me ollaan tykätty :)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...