lauantai 30. marraskuuta 2013

Kaapin kätköstä

Pari vuotta sitten, heti joulun jälkeisestä alesta kyttäsin hyvään hintaan tytölle Ticketin haalarin. Haalarin, jota moni piti levottomana väritykseltään, mutta minä hurahdin siihen pakkomielteen omaisesti. Tykkään, että toppahaalari saa olla aluksi vähän reilu. Silloin se menee pidempään ja alle mahtuu tarvittaessa enemmän välikerroksia. Tämän kyseisen haalarin kohdalla sattui vain sen verran suuri ylilyönti kasvunvaran suhteen, että haalari tuli käyttöön vasta lähes kahden vuoden kaapissa makuutuksen jälkeen. Minähän en ehjää ja virheetöntä palauta ja eteenpäin myyminen ei käynyt edes mielessä. Onneksi kuosi miellyttää omaa silmääni edelleen.

Tämä menneiden vuosien Ticket pääsi käyttöön nyt, kun saatiin huurrekuorrutusta enemmän lunta tänne meillekin. 122 cm Ticket on omaan makuuni sopivan reilu noin 115 cm pituiselle pitkäjalkaiselle neidille. Tässä haalarissa on nyt sitten hupussa sitä karvareunaakin, mitä meillä on jo viime talvesta asti peräänkuulutettu. Puntit tuntuvat suoruudessaan ja löysempien lumilukkojen ansiosta helpommilta pukea kuin Molo Kidsin Polariksen vastaavat, (joista tuli muuten viime viikolla palautetta kireydestä myös päiväkodista.)
Ihan kävin itse todistamassa, että lunta tuli taivaan täydeltä viimein tänne meillekin. Menneiden vuosien Ticketkin on tänä talvena hyvän kokoinen ja todennäköisesti nousee tytön lempparihaalariksi helppojen punttien ja hupun karvareunuksen ansiosta. Haalari on siis Ticketin aw 2011 mallistosta.
Oletteko muuten huomanneet, että tontut ovat alkaneet liikkua? Minä bongasin tänään yhden tontun, joka kävi viemässä leipomuksia mummon ja papan pikkujouluihin. Sillä tontulla oli muuten päällään myös menneiden vuosien Ticket.
Tontut liikkuu.
Mukavaa viikonloppua ja joulukuun alkua!

25 kommenttia:

  1. Sinähän olet sinnikäs jemmailija! :) Mulla ei olisi varmaan hermo kestänyt jemmailla noin pitkään... Mutta kannatti! :)

    Ne Molon haalarin lahkeet on kyllä oikeasti aika hankalat. Miksi eivät voisi tehdä muuten täydelliseen haalariin vähän muokkausta tuossa asiassa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minähän jemmaan, jos oikein jostain tykkään. Kyllä se liian iso sitten joskus mahtuu. Ihan sama, vaikka olisikin jo sitten vähän "vanhanaikainen". Olin kyllä ihan ilahtunut, että Reimalta tuli täksi tälvaksi vähän saman henkinen kuosi, jonka olisin varmasti laittanut hankintalistalle, jollei jemmassa olisi ollut tämä haalari.

      Mä olen syyttänyt tyttöä saamattomuudesta, kun rutisee aina punttien kanssa. Päiväkodissa sitten hoitaja sanoi, että hänestä (Polariksen) lahje on tosi tiukka ja vaikea saada saappaan päälle. No onhan se vähän joo, en ole vain ajatellut asiaa niin päin. Kengän varsihan on aika leveä myös :D

      Poista
  2. Hyvin jemmattu on helppo ottaa käyttöön :). Ja nythän tuo näyttää tosi tuoreelta kuosilta jo :D. Ihana!

    Viimeksi eilen muuten kirosin ne Molon lahkeiden puntit niin että jos tontut sen noitumisen kuulivat (tai tyttö oppi :O) niin saattaa olla että jään ilman lahjoja. Mutta ainakin noiduin ihan syystä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuosihan on suorastaan tullut jo uudelleen muotiin! Tykkään siitä kyllä kovasti ja se ei ole onneksi pinkki, vaan enemmänkin violetti. Meillä, kun niitä pinkkejä on viime vuosina riittänyt.

      Onhan ne Polariksen puntit aika tiukat. Toisaalta ne kyllä ovat aina pysyneet paikoillaan hyvin ja pitäneet vedet saappaan ulkopuolella. Nyt vähän jänskättää, että miten tän löysemmän Ticketin kanssa käy.

      Poista
  3. Ostit sitten kerralla riittävästi kasvuvaraa ;) Meillä päinkin on näkynyt tonttuja, pitänee laittaa sälekaihtimet tiukemmin kiinni ikkunoista! Hih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuli lievästi sanottuna ylilyönti koon valinnan kanssa. Tiesin kyllä jo pari vuotta sitten, että ticketit ovat reiluja... mutta ilmeisesti sitten yliarvioin neidin kasvuvauhdin.

      Onneks me asutaan kolmannessa kerroksessa. Ei kai ne tontut tänne pysty kurkkimaan? :D

      Poista
  4. Hyvä löytö ollut selkeästi! Ja mun silmään tää kuosi on ihana, tykkään myös siitä poikien versiosta. Teillä onkin ihanasti maa valkoisena, meillä tuli niin vähän että just maasta erottaa hieman valkoista sävyä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hyvä löytö aikoinaan ja ihan hyvällä alella muistaakseni. Tykkäsin kans siitä poikien versiosta silloin. Se oli jopa pirteämpi kuin tämä tyttöjen.

      Nyt on kyllä ihanaa, kun tuli tuota lunta viimeinkin. Toivottavasti se pysyy! Kyllä sitä sinne teillekin varmasti saadaan pian :)

      Poista
  5. Miten oot malttanut pitää piilossa noin kauan? =D Mulla olis vk hakusessa keväälle ja T2H:lle ajattelin antaa hyvän kodin =) Kiva toi teidän tontun haalari =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli pakko pitää piilossa, kun viime talvena neiti hukkui siihen ja haalari näytti järkyttävältä säkiltä päällä. Nyt tilanne on ihan eri, hyvältä näyttää, eikä roiku :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Sinulta on muuten peräisin tuo lausahdus "menneiden vuosien Ticket". Väläytit sen ilmoille jossain Reima-postauksessasi ;)

      Poista
  7. Hauskan värinen haalari, nätti :)
    Mukavaa joulukuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään haalarista kyllä kovasti ja niin tuntuu tykkäävän tyttö itsekin.

      Mukavaa joulukuun alkua sinnekin! :)

      Poista
  8. Ihanan värinen haalari, Ticketin haalarit on mun suosikkeja ja karvareunushuput on vaan niin söpöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei olekaan ollut käytössä Ticketin talvihaalaria vielä koskaan... mikä on aika yllättävää. Kaksiosaista Ticketiä on ollut kyllä ja laatu on vakuuttanut. Haalari vaikuttaa kyllä hyvältä ja helpolta puettavalta. Karvareunuksesta plussaa, vaikken ole ennen osannut sitä arvostaakaan.

      Poista
  9. Sinnikäs jemmailija! :D Mutta hyvä että haalari pääsi viimein käyttöönkin! Mä laitan aina kengät eka kiinni lahkeisiin, ja sit lapsi hyppää kenkiin palomies-tyyliin. Minusta Polariksen lahkeensuut on just hyvät, uudessa Ticketissä on minusta liian löpsöt lahkeensuut, jotka kyllä karkaa pois kengän päältä, jos ei ole remmit säädetty (ja minähän en ole jaksanut niitä säätää...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen hamsterista seuraava jemmailija! Meillä yritettiin kans tuota palomiestyyliä, mutta kengät eivät kuulemma mene niin jalkaan hyvin. Polariksen lahkeet on tiukat, mutten ole itsekään osannut niitä kyseenalaistaa, kun ovat olleet toimivat. Tässäkin menneiden vuosien Ticketissä lahkeet vähän jännittää. Onko lumilukko tarpeeksi tiukka ja pitävä, kun lahje on muuten suora. Eilen ei ainakaan vielä mäessä lunta mennyt kenkään asti. Ainakin pienempien lasten vaatteissa säätösysteemit ovat monesti turhaa kikkailua, koska lapsi ei niitä itse esim. päiväkodissa kuitenkaan saa/ehdi/viitsi säädettyä.

      Poista
  10. Ihana tonttu! <3 Mun jemmailut meni vähän miten meni, ostin ensin 86 cm haalarin keväällä, mutta kävin varmuuden vuoksi vaihtamassa, kun näytti niin pieneltä. Onneksi 92 cm haalarissa on hyvä vyötärönauha, niin se on jota kuinkin käyttökelpoinen. Veikkaan, että väljyyttä olisi vähintään Katin tarpeisiin! :D

    Mukavia lumileikkejä kivassa haalarissa!

    VastaaPoista
  11. Tontut on ihania! :)

    Hienoa, että vaihdoit isompaan, kyllä tilaa pitää olla :D Ja hei, et sentään joudu hilloamaan ostosta paria vuotta ennen kuin se tulee käyttöön ;)

    VastaaPoista
  12. Ihana haalari! Sisulla oli viime talvena vai sitä edellisenä(?) tuo poikien värisenä ja pakko sanoa, ettei kestävempää haalaria varmasti ikinä tule löytymään! Jos löytyy niin mulle voi kertoa;) ei meinaan näkynyt naarmun naarmua vaikka käyttö oli kovaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haalari kyllä tuntuu hyvältä, kestävältä, notkealta ja ohuehkolta tuolle meidän hikoilijalle. Kovaa käyttöä se tulee meillekin kokemaan. Jotenkin musta tuntuu, että se valikoituu päälle tänä talvena Molon haalaria useammin.

      Poista
  13. Vastaukset
    1. Ehdottomasti. Vaikka onkin menneiden vuosien Ticket ;)

      Poista
  14. Hauskan näköinen haalari ja ihanan vauhdikasta menoa! Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...