perjantai 11. lokakuuta 2013

Viikonloppu edessä

En haluaisi valittaa, mutta viikkokausia päälle puskenut flunssa sai viimeinkin yliotteen. Pää tuntuu turvonneelta ja olo muutenkin kurjalta. Onneksi on viikonloppu.

Jollei olo käy ihan ylitukalaksi, tarkoitus olisi viikonlopun aikana piipahtaa Tampereen Lastenmessuilla. Tyttäreni tuntien piipahdus ei ole jäämässä kovin lyhyeksi, sillä esimerkiksi HopLop tuo messuille suuren leikkiosaston. Lauantaina esiintyisi muun muassa itse Hevisaurus. Sunnuntaina olisi nähtävissä kaiken muun kivan lisäksi"elävä" dinosaurus. Itse nautin aina erityisesti messujen tunnelmasta, mutta hyvien messutarjousten bongaaminen on itselleni ihan hirvittävän hankalaa niin sanotusta messusokeudesta johtuen. Kerralla on aina liian paljon nähtävää ja koettavaa.
Kuva: Lastenmessujen fb-sivulta.
Messuja odotellessa parantelen flunssaa teellä ja hauskoilla Taiwanilaisilla kekseillä.


Mukavaa viikonloppua! Onko muilla suunnitteilla poiketa Tampereen Lastenmessuilla?

10 kommenttia:

 1. Hauskoja keksejä!

  Lapsimessuille olisi ollut kiva päästä ja samalla muutenkin käymään Tre:llä, mutta meillä mies on töissä koko viikonlopun.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keksit ovat aitoja Taiwanilaisia. Kerrankin tuoteseloste, joka ei aiheuttanut stressiä (hienoa itämaista kirjoitusta).

   Hö, aina miesten työt haittaavat hauskanpitoa!

   Viikonloppuja sinnekin!

   Poista
 2. Kiitos messumuistutuksesta! :D Meillä on vähän ollut suunnitelmissa lastenmessuilla poiketa, kun nyt kerrankin sellaiset Tampereella järkätään, mutta täytyy nyt katsoa kuinka sopii viikonlopun suunnitelmiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloput ovat aina liian lyhyitä kaikkien suunnitelmien toteuttamiseen. Mä täällä manailen, että miksi juuri nyt piti tulla flunssa.

   Poista
 3. Pikaista paranemista! Toivotaan, että pääsette messuille =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tyttö valitteli kans päänsärkyä alkuillasta. Voi johtua väsymyksestäkin, mutta paljon mahdollista, että flunssa iskee.

   Poista
 4. Me ollaan menossa sunnuntaina:) voitin vielä liputkin! Eli pakko mennä vaikka mietin jo jaksanko lähteä noiden kanssa hermoja kiristelemään, kun joudun vissiin yksin Ässien kanssa..:D No ne ainakin varmasti tykkää, mä en itseasiassa oo menossa oikein mitään ostoksia edes tekemään ellei nyt satu jotain huippujuttuja löytymään..

  Parantukaa pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Onnea voitosta! Mä kans osallistuin ties mihinkä arvontoihin, mutta jäi nyt ilmaisliput saamatta. Ihan kohtuuhinnathan sinne on nyt muutenkin.

   Mullakaan ei ole tällä hetkellä mitään suurempia tarpeita tehdä messulöytöjä. Talvivarusteetkin alkavat olla koossa.

   Poista
 5. Tarkoitus oli mutta koskapa aloittelen uutta estolääkitystä niin taidanpa tehdä sen ihan kotioloissa turvallisesti... ja jos olo on ok niin ainahan voin nettishoppailla, hah, se on helpompaa kuin messuilta ostelu kumminkin :D.

  Tampereelle kyllä suuntaan yhtenä lauantaina loppukuusta jos pää vain suinkin pysyy matkassa :D. Harmi että sun flunssa pääsi päälle just messuviikonloppuna! Toivottavasit koet jonkun olon ihmeparantumisen huomiseen tai sunnuntaihin mennessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla on kyllä ihan hyvä syy pysyä kotioloissa sitten!

   Mulla on tällä hetkellä shoppailukiintiö taas täynnä. Tuli tilattua tänään pakastimen sulattelun lomassa Crocsilta saappaat, neidille Riiminka kännykkäpussukka... Ja hups, kokeilin myös, miten Stylepit pelittää. Moloa, Moloa :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...