perjantai 9. elokuuta 2013

Psssstt.... Metsolan Back to School

Miten minusta tuntuu, että meille lähti juurikin pikatilaukseen yksi ihana juttu Matsolan uudesta Back to School mallistosta... Mites siellä, iskeekö suoraan ostomaniahermoon vaiko eikö?
Kuva: Lasten Metsolan fb-sivulta. Kuvaaja: Petteri Löppönen, LUMOimage
Kuvauspaikka: Vanha suloinen kansakoulu Haapajärvellä.
Kaunoahan meille tietysti tulee. Eipä taideta nykyajan kouluissa enää juuri kaunoa kirjoitella, mutta tällaiseen 80-lukulaiseen se iskee täysillä.  

"Materiaali: 85% puuvilla ja 15% polyesteri. Pesu 60 asteessa. Joustofrotee on todella pehmeä ja mukavan tuntuinen materiaali. Koulumalliston joustofrotee on ohuempaa joustofroteeta ja näin ollen mukavan joustava päällä."  Lähde: http://www.metsola.co/back-to-school

16 kommenttia:

 1. Ei iskenyt... Ollaan liian kaukana koulumaailmasta? :D Normisti kyllä tuommoiset perusvärit toimii mutta nyt ei... Saa nähdä muuttaako aika asiaa.

  Plus että meillä on juuri yksi Metsolan lähetys hukassa että olisko vähän ryppyä rakkaudessa sen takiakin ;). Vähän kritisoin että tavaraa lähetetään kirjeessä jonka päältä voi lukea mitä ja minkä kokoista siellä on sisällä ja että tilaus on maksettu... Saas nähdä löytääkö ikinä perille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhun iski nyt harvinaisen lujaa! Koulumaailma alkaa ehkä jo kolkutella ihan ovelle. Tyttö on lisäksi ollut viimeaikoina kiinnostunut kaunokirjoituksesta ja kysellyt kovasti, miksi sellaista kirjoitetaan. Ja kuka sen keksi ensin ja miksi :D

   Oooh, meillä on onneksi Metosolasta lähetykset tulleet aina niin kuin pitääkin. Lähettäjä on kuitenkin käsittääkseni vastuussa maksetusta tavarasta, jollei se tule perille. Toivotaan, että asia selviää!

   Poista
 2. Sinänsä ihan symppis, mutta ei klikkauskynnyksen ylittävä. Hauska nähdä sovituskuvat sitten, että miltä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hauska! Luulisin, että tilaamani vaate on oikein toimiva eskariin :D

   Poista
 3. Eihän toi ees oo sitä vanhaa kunnon kaunoa, vaan just jotain nykyaikaista muka-kaunoa ;) Kun ei saa selvää, että mitä noissa lukee, niin ei mene ainakaan normihinnalla ostettavaksi ;) Miksei toi ruutuvihko voi olla punaisella pohjalla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan tuo muuten sitä "tyyppikirjainkaunoa"? Äkkiseltään näytti kyllä ihan vanhanaijan kaunolta, mutta nyt en olekaan ihan varma. Jotain koulupäivästä niissä lukee, kun yritin tihrustaa :D

   Arvasin, että kommentoit tuota ruutuvihon sinisyyttä. Ruutuvihot nyt olivat sinisiä ennen ja vissiin vieläkin :D

   Poista
 4. Tosi hauska kuosi ja kiva juuri eskariin ja pienelle koululaiselle :):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Tuskin maltan odottaa ensi viikkoa ja postin saapumista :D

   Poista
 5. Ei iskenyt minuun (en tykkää yhtään froteevaatteista) ja en kyllä tykkää noista kuvioistakaan. Haalari olis kiva, jos se olis punainen ilman tekstejä ja sellaista tavallista college-kangasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe! Oon hankkinut tytölle tänä kesänä yllättävän paljon joustofroteeta. On hupparia, paitaa, teepparia, mekkoa... Ja pakko sen on olla mukava materiaali, kun tyttö valitsee usein itsenäisestikin froteeta päälleen. Frotee on näissä mielestäni tekstien kanssa juuri se THE juttu :D

   Poista
 6. Hei noihan on superhauskat!! Minä tykkään tosi paljon! Meillä ei ole koskaan ollut yhtään Metsolan vaatetta (ihan liian retroja meille..) mutta tässä olisi kyllä ehdottomasti hyvä ehdokas..Pitänee kysäistä loppukäyttäjältä. Ehkä palaan asiaan.. Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kesti kans tottua Metsolan retrompaan tyyliin, mutta hyvin se on mennyt Molon ja Pompin vastapainona. Frotee on kyllä äärimmäisen mukava materiaali. Toivottavasti tämä ohuempi frotee on myös kestävää...

   Poista
 7. Jotenkin hurmaava ajatus. Tykkäsin, vaikka ei sitten kuitenkaan näytä meidän jutulta. Mutta mieleen tuli heti yksi kummilapsonen, jolle tää ois ihan nappi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tämä kolahti. Jännä muuten, miten joistain vaatteista tulee niin selvästi mielikuva jostain tutusta ihmisestä.

   Poista
 8. Mä tykkään näistä kovasti. Ja vaikka froteekausi mennyt mulla ohi lastenvaatteissa jo aikapäiviä sitten, kuten myös Metsola-kausikin, ovat nämä froteisina just täydelliset :) Tarvii varmaan jotain hankkia näistä meillekin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut tänä kesänä froteen uusi tuleminen. Toimii se näköjään näillä isommillakin ;)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...