perjantai 9. elokuuta 2013

Koko perheen elokuvailta

Kesän aikana ei ole tullut pahemmin elokuvailtoja vietettyä. Joku aika sitten Ella ja kaverit -elokuva kuitenkin ilmestyi DVD:nä ja siinä olikin tarpeeksi hyvä syy pyytää isukkia paistamaan popcornia kattilassa. Meillähän neiti ei ole suostunut vieläkään elokuvateatterin penkkiä kuluttamaan, joten elokuvakokemukset ovat olleet tähän asti kotisohvalla koettuja. Tulevana talvena täytyy kyllä tyttökin saada raahattua elokuviin. Kai sitä pimeyttä sen varran jo täytyy 6-vuotiaankin sietää.

Ella ja kaverit ovat meille ennestään tuttuja hahmoja Timo Parvelan Ella kirjasarjasta. Iltalukemisena meillä on tytön kanssa mennyt jo useampi kirja. Näsäviisas lapsihuumori on uponnut itseeni ainakin ihan täysillä. Elokuva ei kuitenkaan onnistunut tempaamaan mukaansa ihan samalla tavalla. Näyttelijät ja etenkin lapsinäyttelijät olivat ihania ja taitavia rooleissaan, mutta elokuvan kerronta ei onnistunut kuitenkaan tempaisemaan kunnolla mukaansa. Itse intouduin lähinnä bongailemaan elokuvassa silloin tällöin näkyviä ihania Molo Kidsin vaatteita. Samanlaista suosikkia tästä elokuvasta ei tullut tytöllekään kuin esimerkiksi Risto Räppääjistä tai Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvasta, jotka neiti on kaikki katsonut lähemmäs kymmenen kertaa.
Peruskiva kotimainen lastenelokuva. Soppa poikineen syntyy, kun Ella ja kaverit ovat vauhdissa.
Ella ja kaverit saavat elokuvan muodossa myös jatkoa, sillä Ella 2 ja kaverit Paterock saa ensi-iltansa elokuvateattereissa joulun tienoilla (27.12.2013).

Joko teillä on Ella ja kaverit katsottuna?

6 kommenttia:

 1. Hei:) osaatko neuvoa Molon vaatteiden mitotuksesta? Onko isoa vai pientä kokoa? 105 cm pituiselle tytölle olen ostamassa talvitakkia onko sopiva koko 116 cm vai 122 cm? Kiitos jos osaat neuvoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Jos olet ostamassa tämän syksyn mallistosta, en ole kokoasioista vielä sen suhteen tietoinen, mutta yleisesti Molon ulkovaatteet vastaavat mielestäni hyvin kokoaan. Meillä on tytöllä kaapissa 116 cm Molon talvihaalari, joka menee vielä koko ensi talven ja tytöllä on tällä hetkellä pituutta 113 cm. Sinun tytöllesi voisi kyllä olla tuo 116 cm takki pidettävämpi tulevana talvena kuin 122cm. Kapean mallisessa takissa ei reiluus välttämättä haittaa, mutta jos hihat ovat kovin pitkät, se vaikeuttaa liikkumista.

   Poista
 2. Koko perheen elokuvaillat ovat niitä parhaimpia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Rauhallista yhteistä tekemistä. Jostain syystä neiti ei vain millään haluaisi nykyään istua rauhassa katsomassa. No, ehkä pitkä ja pimeä talvi sitten rauhoittaa taas tähänkin touhuun paremmin.

   Poista
 3. Onhan se elokuvissa käyminen kivaa, mutta pirun kallista touhua ja nykyään kotonakin on jo niin hyvät äänentoisto laitteet sekä iso tv et eipä tuo yhtään huonompi vaihtoehto ole kotona katsella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kallista on kyllä! Meilläkin useimmiten elokuvat katsellaan kotona jo ihan siitäkin syystä, että mä pääsen vessaan kesken jännän leffan :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...