sunnuntai 4. elokuuta 2013

Ihana elokuu

Mennyt viikko meni lomaillessa tytön kanssa kahdestaan. Suunnitelmissa oli vaikka mitä, mutta mitään niistä ei toteutettu yhteisestä päätöksestä. Juutuimme kotiympyröihin keräilemään voimia tulevaan lomaviikkoon, joka onkin tarkoitus viettää paikasta toiseen säntäillen. Tiedossa on siis kivaa vastapainoa menneen viikon lorvailulle, jolloin ei ollut pakko tehdä mitään paitsi syödä ja nukkua.
Elokuussa lehdetkin muuttuvat keltaisiksi sydämiksi. Tytön taiteellinen silmä näki lehdessä heti aihetta taideteokseen.
Itse en niin perusta taiteesta, mutta kirsikat ja karviaiset alkoivat olla alkuviikosta jo melkoisen kypsiä suuhun poimittaviksi.
Blogissa saattaa ensi viikolla olla jälleen hiljaiseloa, mutta bloggausaiheita on kertynyt jonoksi asti, joten palaan astialle heti, kun säntäilyt on säntäilty. Mukavaa viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. No hienot taiteilut tyttärellä! Ja mmm mitä herkkuja teidän pihalla kasvaa :P Mä huomasin vastikään, että ne pari surkeaa puskaa tuolla meidän päädyssä on siis viinimarjapuskia, mutta ei kyllä montaa terttua ole niissä - oikeesti, ihan aneemiset...

  Kivaa säntäilyä ensi viikolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me asuttiin ennen tätä kämppää kolme vuotta asumisoikeusrivarissa ja laitettiin pihaan itse parit marjapensaat. Punaiset viinimarjapuskat alkoivat tuottaa heti marjoja. Karviaisissa meni vähän pidempään... Vink, vink!

   Kiitos! Säntäily on niiiiin mukavaa :)

   Poista
 2. Mukavaa lomaviikkoa ja upeita taideteoksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! :) Lomailu on ihan parasta.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kirsikoita ei puussa ihan hirveästi ollut ja linnut olivat jo käyneet verottamassa niitä. Alkavat olla kyllä olla kypsiä nekin.

   Poista
 4. Neidillä on silmää taiteilulle. Mukavaa lomaviikkoa teille <3
  Olen kyllä pettynyt tuohon meidän marjasatoon. Meillä syödään marjoja niin paljon ettei omasta pihasta kerätty määrä riitä edes alkutalveen jos het aletaan niitä tuhoamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni on sanonut, ettei marjoja tule tänä vuonna hyvin. Mutta hyvä, jos jotain :)

   Poista
 5. Kirsikoita voi nam! Mukavaa lomaa :).

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...