sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Tytön alehankinta

Neiti ilmoitti loppuviikosta, että haluaa ehdottomasti uuden Top Model tunikan, koska viime kesänä hankittu on nykyään kuulemma aina pesussa. Mekot eivät tytölle ole viime aikoina kelvanneet, mutta tunikatyyppiset viritelmät kelpaavat ja varsinkin Name Itin Top Model tunika on ollut menneiden viikkojen suosikki.

Painelimmekin lauantaina sadepäivän kunniaksi IdeaParkiin ja siellä muun muassa aina ystävälliseen Name It myymälään, josta -50% alerekistä löytyikin tytön kokoa yksi tunika. Ei muuta kuin sunnuntaiaamuna tunikaa ylle ja mökille minikasvimaata hoitamaan. Uimiset jätettiin väliin, koska räkätauti vaivaa taas vaihteeksi. Päiväkodissa ei kuulemma saa aamupäiväulkoilun jälkeen käyttää sukkia ja meillähän typykkä käynnistää räkätuotannon heti, jos varpaat ovat viileät. Puhtaita varasukkia ja sisäkengätkin varahoitopaikkaan on kannettu, joten paljasvarvasohjestus kuulostaa varsin erikoiselta ratkaisulta. Montaa hellepäivää, kun ei menneeseen viikkoon mahtunut.
Tytön omat alehalut olivat kovin vaatimattomat. Name It Top Model tunika 9,95e alerekistä. Babiators arskatkin ovat saaneet hyväksynnän. Hattu Pomp De Lux.
Mukavaa alkavaa viikkoa! Alkuviikosta olisi tarkoitus postata ainakin Buzzadorjuttuja pyykkipäivähengessä.

9 kommenttia:

 1. Höh, mikäs järki tuossa nyt on ettei saa sukkia pitää! En oo ennen moista kuullutkaan. Hassua. =)
  Mut tunika on nätti ja kivan värinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein sain riidan aikaiseksi neidin kanssa, kun väitin hänen narraavan sukka-asiassa. Noh, tänään oli sukat saanut pitää, kun sanoin aamulla asiasta.

   Tunika on kivan värinen ja todella hyvän mallinen. Ei tosin näy kuvissa kunnolla, että kuinka hyvin se istuu päällä.

   Poista
 2. Outo sukkajuttu! Söpöä, että tytöllä oli oma alehalu ja että toteutit sen. :) tuo Pompon lakki on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outo on, mutta tänään saivat sukat olla jalassa ja tuntuu heti, ettei nenäkään vuoda enää niin paljon. Täytyyhän sitä pienet alehalut toteuttaa. Meille tuli Pompilta tuo hattu valkoisena ja harmaana. Aika monikäyttöiset, kun sopivat melkein mihin asuun vain (paremmin kuin iänikuiset lippikset).

   Poista
 3. Kiva alelöytö! Mitä ihmettä ettei saisi sukkia pitää :O Mielenkiinnolla odotan sun tahratuloksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kans ymmärrä sukkajuttua ollenkaan. Olisiko pointtina se, että likaisilla sukilla ei sitten mentäisi päikkäripetiin??? Painotin neidille, että vaihtosukkia on nyt lokerikossa vaikka lampaat söisi, joten puhtaat aina tilalle, jos likaantuu.

   Tahratesti oli mielenkiintoinen. Odotan itsekin, että saan postauksen aikaiseksi :D

   Poista
 4. Name it vaatteet on kyllä suurimmaksi osaksi ihan huippuja :) Ja sopii eteenkin hoikille lapsille mainiosti :) Meillä kans yks suosikkimerkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuo tunikakin on ihan mahtavan mallinen. Yläosia meillä on Name Itilta ihan vain muutama, mutta housuja enemmänkin. Pitäisi ehkä suosia merkkiä enemmän, kun on edullinenkin.

   Poista
 5. TopModel-tunikan viimesyksyiset versiot ovat täällä edelleen myös kovassa huudossa:) Hyvin ovat pesua&pitoa kestäneet, myös se iso painokuva. NameItin housuihin ollaan luotettu kans jo pidempään. Ne on ihan ykkösiä! Mielenkiintoinen juttu tuo sukattomuus...

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...