sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Ruusut parhaimmillaan

Jostain se kesälomaretkeily on aloitettava, joten aloitimme helpoimmasta päästä. Ei muuta kuin juomapullot reppuun ja menoksi. Alkukesästä kävimme jo pikavisiitillä Hatanpään Arboretumissa, mutta ruusuthan ovat kukassaan vasta näin loppukesällä. Sunnuntai-iltapäivää olikin mukava viettää ruusujen tuoksussa.
Ruusut ovat nyt kauniita.
Tyttökin nauttii Arboretumissa vierailusta aina sunnattomasti. Ensi kerralla (joka kuulemma on vielä tänä kesänä) täytyy oikein pakata picnic-tarvikkeet mukaan. Ja tämä laiskimus maximus äippimus, kun luuli pääsevänsä helpolla lähtiessään retkeilemään suoraan ruokapöydästä kera juomapullojen ja mehutörppöjen.
Kurre kävi 20 cm päässä nuuhkimassa reppuamme, josko siellä olisi ollut pähkinöitä. Hö, ei ollut.
Tyttö katselee, kuinka eräs toinen pikkuneiti sai hepulit sorsista, jotka seurasivat, vaikka tarjottu ruoka oli tarkoitettu oravalle :D
Mekot kelpaavat neidille jälleen! Jippii!
Mukavaa sunnuntaita! Ihan mahtavaa, ettei huomenaamulla tarvitse lähteä töihin. Loma!

10 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa!! Onpas kauniita ruusuja, ja vitsi miten hienon kuvan olet saanut oravasta! *haaveilee oravan bongaamisesta kameran etsimeen*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ja arvaapa kuinka monta oravankuvaamisyritelmää itselläni on takana? Kamerassani ei kertakaikkiaan putki riitä yli parin metrin päässä liikkuvan otuksen kuvaamiseen. Tämä kurre tuli itse ihan niin lähelle, että alkoi jo pelottaa, että hyppääkö se päähän ja puree. Otin puolenkymmentä kuvaa ja tämä yksi vain onnistui. Veitikka oli sen verran touhukasta sorttia.

   Poista
 2. Arboretum on kyllä niin ihana paikka! Muutaman kerran ollaan tänän kesänä poikettu, ja joka kerta ollaan törmätty uteliaaseen oravaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oravat olivat nyt kovasti liikkeellä ja uteliaina. Ja ihan hirvittävän kesyjä. Ihmiset varmasti ruokkivat niitä aika paljon ja osaavat sen takia tulla kerjäämään. Ei kotipihan oravat tällaisia ole.

   Arboretumista on tullut meidänkin ihan suosikkipaikka poiketa.

   Poista
 3. Hieno paikka ja upea oravakuva!

  Hauskaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Parhaat oravakuvat eivät näköjään tule yrittämällä vaan tämä orava tuli oikeasti pelottavan lähelle :D

   Poista
 4. Voi, niin kauniita ruusuja!
  Ja ihana toi orava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusut kyllä tuoksuivatkin mahtavalle. Ruusutarhasta oli hyvä käydä tuoksuttelemassa kesälomafiiliksiä tähän loman alkuun.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...