maanantai 29. heinäkuuta 2013

Korkeuksissa Kukkaisviikoilla

Tampereen keskusta-alue on täyttynyt Kukkaisviikkojen myötä kukkasista ja tapahtumista. Tänään oli pilvinen päivä, mutta lämmintä riitti onneksi kaupunkiseikkailuksi asti. Keskustorin teemana tuntuu olevan tänä vuonna "kohti korkeuksia", sillä aiemmilta vuosilta tutun maaimanpyörän lisäksi nyt pääsee halutessaan nauttimaan herkkuravintoloiden antimista kattojen yläpuolelle nostettavassa kattauskeittiössä. Hullun hommaa korkeanpaikankammosta kärsivän mielestä! Mummo ja tyttö sen sijaan hyppäsivät maailmanpyörän kyytiin ja nauttivat huimaavasta meiningistä kahden kierroksen verran. Hauskaa kuulemma oli (vaikka kuvista päätellen neiti pitikin silmiään kiinni ainakin osan matkasta).
Papusade ja Papu :)
Mehän olimme siis tytön kanssa lähdössä vain iltapäivällä vähän kävelylle, mutta hyppäsimmekin extempore mummon ja papun matkaan kauppareissulle ja keskustassa käymään. Keskustassa pyörähtäminen täytynee ottaa vielä uusiksi viimeistään loppuviikosta, sillä silloin Hämeenpuistoon on pöllähtänyt jälleen Eurooppalainen ruokatorikin herkkuineen.

Hauskaa viikon jatkoa! Täällä lomameininki sen kuin paranee. Isukki tosin toi taas töistä flunssan tullessaan...

2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä niin ihanalta tuo kaupunki reissaillu. Herkullisen näköistä jäätelöä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin tuolla reissulla puhuttiin, kun on tullut niin vähän kaupungin kesätapahtumia kierrettyä, että ihan kiva siitä kesästä on välillä ihmisvilinässäkin nauttia... Mutta kyllä maalla on aina mukavampaa!

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...