lauantai 1. kesäkuuta 2013

Saahan sitä aina haaveilla

Tyttö harjoitteli sukeltamista tänään kuivaharjoitteluna. Loppuviikosta tyttö valitteli päänsärkyjä ja äänensä meni todella käheäksi ja perjantaiaamuna tyttö raakkui kuin varis. Tänään alkoi sitten vuotaa nokka pienen lämpöilyn kera, joten päätimme pysyä varmuuden vuoksi neljän seinän sisällä rauhallisen meiningin turvaamiseksi. Huomenna on pakko ulostautua, jos tuo ei nyt tuon kummemmaksi mene... Eikä me nyt varmaan sukeltelua tarjettaisi vielä muutenkaan harjoitella. Saa kai siitä silti haaveilla?
Tytön uimalasit ja jo talvella jemmaan teetetty Jenni K Handmade froteemekko sointuvat hyvin yhteen. Pul, pul! Lasit päässä mietittiin myös sitä katoaako maailmankaikkeus joskus. Tyttö ei siis pelkästään näytä uimalasit päässään äärimmäisen älykkäältä, vaan myös on sitä :D
Ja se siitä rauhallisesta kesäflunssapäivästä sitten. Kyllähän se nyt on selvä, ettei ihan pikkuisen pipinä kotona oleminen hotsita yhtään. Seinille hyppiminen alkoi kello 15 ja järjetön rääkyminen tylsyydestä alkoi jo kello 12 päivällä. Huomenna ulos!
Kuka käski jäämään sisälle ulkona juoksentelun sijaan? Rauhallinen meno ei tarkoita suinkaan paikallaan pysymistä...

Mukavaa viikonloppua! Ja onnittelut kaikille koulunsa päättäneille, valmistuneille ja muuten vain kesälomansa aloittaneille!

12 kommenttia:

 1. Ihanan pinkit uimalasit.

  Meillä lapset usein ulkoilevat jos on pientä lämpöä. Kukaan ei jaksa eikä kestä heitä sisällä. Pistän tuohon omalle pihalle ulkoilemaan ainakin lyhyeksi aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se täytyy tehdä meilläkin. Huomenna ulos. Lähinnä ajattelin, että seurataan meneekö pahemmaksi. Päänsärkyyn, kun on nyt otettu särkylääkettä loppuviikon aikana pari-kolme kertaa. Riekkumiseksi se menee täällä sisälläkin kuitenkin ja ulkonakin lievästi sanottuna tarkenee :D

   Poista
 2. Hus kaikille taudeille, mutta ihana pirtsakka pinkki lady siellä :) aurinkoista viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän sitä nyt pieni kesäflunssa aina sairastaa. Toivottavasti ei sitten vaivaa enää kesälomalla :) Aurinkoista viikonloppua sinne myös!

   Poista
 3. Jaa-ah, ei tuolla ulkona kyllä ainakaan enempää vilustu :D. Pikaista paranemista - toivottavasti muut vältytte kesäflunssalta.

  Hetken jo luulin että teidän tytöllä on migreeni kun yhdistin pikalukuna päänsäryn ja rauhallisen meiningin sanaksi migreeni (ehkä se on vähän liian läheinen minulle?). Onneksi ei siis ole migreeni vaan kesäflunssa vaan, se kun parenee ennen pitkää.

  Onpas pirteän pinkki mekko... Tuossa menee enkä minun rajani pinkin suhteen eli tuo on jo liikaa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olen yleensä minä se, joka valittaa päänsärkyä (ja silloin tällöin sitä aurallista migreeniäkin). Tyttö ei edes flunssaisena juuri koskaan. Nyt tämä flunssa alkoi ihan audosti päänsäryillä ja sitä seurasi äänen käheys. Nyt meni yö hyvin, joten eiköhän tuo ole jo parempaan menossa :)

   Täyspinkki mekko oli kyllä vähän pelottava yhdistelmä uimalasien kanssa. Kuva ei kuitenkaan kerro koko totuutta, sillä alta pilkottivat kyllä keltaiset leggarit ja sukat :D Ihan hyvä kotiyhdistelmä.

   Poista
 4. Toivottavasti siellä on ollut kiva ulkoilupäivä tänään! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinpä kävittekin. :) Tampereelle pitäis kyllä vääntäytyä kesällä!

   Poista
  2. Tervetuloo vaan! :) Tampereella on kesällä vaikka mitä häppeninkiä.

   Poista
  3. haluan peruuttaa mauri kunnas kirjakerhon jäsennyyden, rahat loppu jäsen n.o 104-307543512

   Poista
  4. Kannattaa ehkä vinkata asiasta myös ko. kirjakerhon asiakaspalveluun, että kirjojen tulo lakkaa ;) Oman kokemuksen mukaan kirjakerhosta irtautuminen onnistuu ihan sähköpostia lähettämällä.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...