tiistai 23. huhtikuuta 2013

Villervallaa kevään kuiville ja kesän viileille

Sain loppuviikosta iloisia uutisia, kun Mami Go Go:n Minttu ilmoitti meidän voittaneen Skidin kanssa yhteistyössä järjestetyssä arvonnassa vapaavalintaisen ala- sekä yläosan Villervallan mallistosta. Innostuin suunnattomasti, sillä olin miettinyt jo valmiiksi Villervallan Canvashousujen hankkimista tytölle kevään kuivemmille keleille pyöräilyyn ja muihin pihatouhuihin. Aiemmin tytöllä on ollut Villervallalta vain teeppareita, mekkoja sekä svetareita. Oli siis korkea aika Villervallata myös tytön housuhylly.

Valitsimme tytön kanssa yhdessä Skidin valikoimista vihreät "Relaxed" Canvashousut (koossa 122 cm) sekä pinkin EKO raitapusakan (koossa 122 cm). Pinkkiä siksi, jotta tytön uusi kypärä, polkupyörä ja muut asusteet eivät menisi heti vaihtoon värien natsaamattomuuden takia. Ei siitä pinkistä niin vain päästäkään.
Pusakka on vähän reiluhko, mutta hihat saa siististi käännettyä pois leikkien tieltä. Housut ovat mukavan reilut, mutta eivät valu jalan alle resorin ansiosta.
Erityisen ihastunut olen Canvashousuihin. Ne ovat ihanan pehmeää materiaalia. Puntissa on resori, joka pitää lahkeen paikallaan. Polvien kohdalla on kevyet muotoa antavat ompelukset. Parasta on kuitenkin housujen istuvuus; Vyötärön kuminauhaa pystyy säätämään, joten housut pysyvät ihan taatusti jalassa hoikemmallakin. Jos Canvas-shortsien säätö on yhtä loistava, voisin sellaisetkin kotiuttaa mahdollisen hyvän alen turvin esimerkiksi Lapsimessuilta...
Villervallan Canvashousut ovat mukavan pehmoista materiaalia. Housujen istuvuus on loistava vyötärön säädettävän kuminauhan ansiosta. Meillä tykästyttiin!
Tuhannet kiitokset vielä Mintulle sekä Skidiin! Skidi toimitti palkinnon kyllä ihan ennätysajassa. Nyt, kun vielä tulisi niitä kevään kuivia, että pääsisimme testaamaan settiä ihan oikeasti ja ulkona.

24 kommenttia:

  1. No vau, onnea! :) L-E taisi puhua ihan totta kun sanoi, että Kati voittaa kaiken :D Mä ostan noita canvaseja alesta jos niitä sinne jää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe! Enhän mä ole koskaan sunkaan arvonnoissa mitään voittanut :D Täytyy kyllä myöntää, että blogiarvonnoissa käy paljon parempi mäihä kuin lottoarvonnoissa...

      Mä mietin kans, että pitäiskö alesta kans vielä ensi vuodeksi jemmata yhden Canvasit, jos vaikka malli sitten taas muuttuu. Nyt nämä nimittäin ovat passelit. Viime vuonna pyörittelin Villervallan canvaseja myös, mutta jäivät hankkimatta, kun tuota säätöä ei ollut. Nuo Canvasit ovat muuten jo täyteen hintaankin ihan suht kohtuuhintaiset alle 30 euron hinnallaan.

      Poista
    2. :D Taisin tosiaan just tulla Miimalle sanoneeksi ettei blogiarvontoihin kannata osallistua kun Kati kumminkin voittaa kaiken :D.

      Hyvän väriset canvashousut valitsitte - tykkään, heh :D.

      P.S. Ollaan taas kotona :)

      Poista
    3. En voita kaikkea! En edes enää muista osallistua kaikkiin kivoihin arvontoihin :D

      On kyllä hyvän väriset -eikä vähiten siksi, että teidän neidillä on saman väriset :D

      Toivottavasti oli mukava reissu :)

      Poista
    4. Vau, onpa tosi ihanan näköinen setti! Kivaa! :)

      Poista
    5. On kyllä ihan mahtava ja tykätty setti! Onneksi tuli nopeasti niitä kuivia päiviä ja setti on ollutkin jo kovassa käytössä :)

      Poista
  2. Vitsi sulla on hyvä mäihä, onnea:D!! Ihanan setin valitsit, tosi raikas! Ja mätsää hyvin nuo vihreet housut, kun tuo tähtikuvio tuon värinen. Mulla on kans ostoslistalla(haluunlistalla;D) pitkään nuo canvakset, mutta niiden kanssa oon hillinny itteni toivomalla, että meille löytyisi lapsimessuilta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus se onni potkii, mutta katsotaan sitten, koska taas seuraavan kerran :D

      Pusakan tähdestä tuo housujen väri-idea lähtikin. Tyttö kyllä pähkäili pitkään, että haluaisi turkoosit housut, mutta sanoin, että pinkin pusakan tähti ei natsaa niiden kanssa :D

      Toivotaan, että Lapsimessuilla olisi paljon kivoja tarjouksia. Itsekin aion canvas-shortseja sieltä kytätä.

      Poista
  3. No voi pojat, taasko sä jotain voitit! :)
    Meille olis varmaan tullut tuo sama huppari, kivalta näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, niinhän siinä pääsi käymään :D

      Tuo pusakka on kyllä kätevä. Siinä ei ole huppua, joten se menee myös välipusakkana kätevästi takin alla.

      Poista
  4. Noi säädettävät kuminauhat vyötäröllä ovat kyllä mahtava keksintö! Esikoinen kun on pitkä ja hoikka (ei siis äitiinsä tullut) niin lähes kaikki housut valuvat ilman säätömahdollisuutta pois jalasta melkein kuin itsestään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Canvakset istuvat päällä kyllä tosi kivasti ja napakasti. Kiristin tytöllekin vyötäröä melkoisesti. Meillä neiti ei suostu pitämään mitään housuja, jotka vähänkin valuvat jalasta. Eikä siinä mitään. Onhan se itselläkin epämiellyttävä tunne, jos housut eivät pysy jalassa... Noin niin kuin silloin, kun niiden pitäisi pysyä :D

      Poista
  5. Onpa ihanan pirteät. Ja siis oikeasti voitit TAAS?!? Voisitkohan lahjoittaa mullekin edes himppusen tuuria:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Täytyy vain ahkerasti osallistua, niin kyllä se voitto silloin tällöin napsuu kohdalle. Voitithan säkin tässä joku aika sitten jotain - en kyllä muista enää, että mitä ja mistä :D

      Poista
    2. Ai niin, minähän voitin tytölle kengät joskus ennen joulua. Mutta kun mä mielelläni voittasin enemmänkin kaikkea! Mä odottelen muuten lottovoittoakin, vaikka en ole koskaan lotonnut;-)

      Poista
    3. Niin, ja mun piti kytätä niitä samaisia kenkiä ensi talveksi alesta :D Niinhän se olikin. Taitaa jäädä syksyyn talvikenkäpohdinnat...

      Mä kans petyn joka viikko ihan aidosti, kun ei tullutkaan 7 oikein lotossa. Pari kertaa on ollut 5 oikein kyllä. Meillä on aina lotto vetämässä :)

      Poista
  6. Ai sinäkö se menit voittamaan tuonkin! :D Ihana setti! Housut on ihan parhaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sorry vaan! :D Olen kyllä settiin tosi tyytyväinen. Nyt kelpaa pyöräillä, kunhan säät sallivat. Miten nuo housut ovatkin niin pehmeät ja ihanat? Voinko laittaa miehen ens yöks sohvalle ja nukkua noiden housujen vieressä? :D Vitsi, vitsi!

      Poista
  7. ihanan pirteet pöksyt..hitto kun löytyis meikäläistenki koossa. varmaan piristäs omaaki liikkumista tollaset pökät..

    VastaaPoista
  8. Voi vau :) Kuumeisesti tavoiteltiin samaa palkintoa :D
    Canvasit näyttää tosi hyvältä, täytyy laittaa harkintaan, kun elokuulle tarvitaan hoitoon hiekkalaatikko vaatteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita housuja voi kyllä suositella ainakin istuvuuden ja mukavuuden kannalta. Varmasti kesän ihan parhaat viileiden, mutta kuivien säiden housut ;)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...