torstai 21. maaliskuuta 2013

Pakkomielle -Leap on täällä

Pakkohan se oli tämänkin äipän tarttua Cittarin lastenvaatetarjoukseen (-30%) ja vaikka livekaupassa ei Reiman vaaleanpunaista Leapia näkynytkään, löytyi se silti verkkokaupan puolelta. Kiitos vain Miiman anonyymille lukijalle, joka oli vinkannut Citymarketin myyvän jopa kevään uutuuksia hyvällä alella. Meillä oli tulevaksi syksyksi tilaa yhdelle välikausitakille ja Reiman Leap ehti muodostua jo jonkinmoiseksi pakkomiellehankinnaksi. Luulin tosin, että näin hyvää alea saisi odotella kesään saakka... Muutenkin pointsit kotiin Cittarin verkkokaupalle: Ilmainen toimitus noutopisteeseen kesti kolme arkipäivää ja tuotteet on mahdollista ostaa laskulle, joka toimitetaan perästä.

Leap -takin kuosi on kevysti kiiltelevä ja denim -tyyppinen. Vesipylväs 3000 mm, joten vettäkin takki pitää jonkin verran. Kulutustakin takin pitäisi kestää kivasti. Leapin koosta on ollut juttua monessakin eri blogissa. Meille Leap kotiutui koossa 122 cm ja totesin sen ihan pidettäväksi jo nyt keväällä tuolle meidän tulevalle eskarilaiselle, joka talven kotimittauksessa sai pituustulokseksi 110,5 cm. Neidillä on pitkät raajat ja rakenteeltaan hän on (huonosti syövä) hoikkis. Vertasin takkia meillä ennestään oleviin 122 cm takkeihin. Toinen takki on Reiman omaa viime kevään mallistoa ja toinen Ticketin toppatakki. Leap vastasi leveydeltään ja pituudeltaan hyvin Reiman viimevuotista, mutta hiha on resorinmitan lyhyempi. Sama tulos Ticketin toppatakkiin verrattuna sillä erolla, että toppa oli toki vähän reilumpi myös leveydeltään. Eli mitään suuria heittoja ei koossa ole ainakaan näillä vähän isoimmilla senttiluvuilla.
Alla Reiman viime kevään mallistoa oleva vk takki ja päällä Leap. Molemmat koossa 122 cm.
Alla Ticketin toppatakki (otetaan käyttöön ensi talvena) ja päällä Reiman Leap. Molemmat ovat koossa 122 cm.
Näissä kuvissa sävy luonnolliseen natsaa parhaiten kuin ylemmissä kuvissa. Leapin sisäpuoli on verkkokangasta, hihojen sisäpuoli on sileää kangasta. Takkiin saa kiinnitettyä myös Reiman fleecen neppareilla. Kivaa mallia hihoihin tuo oikean puoleisessa kuvassa näkyvät ompeleet hihassa kyynärpään kohdalla.
Neidillä oli eilen rankka päivä päiväkodissa. Pari postausta alempaa voi lukea syyn. Kirjoitustaidosta ei aina seuraa pelkästään positiivisia asioita. Kotona rangaistuksena neiti ei saanut pelata Little big Planet2:sta ja sekös vasta koville ottikin. Takki oli tytön mielestä ihana, mutta "sovittaminen on vielä tylsempää kuin se, ettei tee mitään!!!" Outo kommentti neidiltä, joka yleensä alkaa heti poseerata kameran nähdessään. Jos joku on ihmetellyt tytön ainaisen iloisia ilmeitä sovituskuvissa niin nyt seuraa jotain hyvin tyylistä poikkeavaa:
Leapin kaulus maistuu hyvältä... Takki on takaa mielestäni hyvän mittainen (pidempi kuin edestä). Sovituskuvassa tytöllä on takin alla vain ohut paita. Kiva yksityiskohta ovat heijastavat vetoketjun vetimet. Myös pitkän vetoketjun vierustalla koko matmalla kulkee heijastinnauha. Eivät huonoja yksityiskohtia ollenkaan.
Ps. Muistakaa, että MiniQ -lahjakorttien arvontan ehtii osallistua vielä tänään!

16 kommenttia:

  1. On se suloinen!! Väri näyttää ihanalta :)
    Viikonloppuna olisi muuten tarkoitus postata Reiman vastinetta uudistuneeseen mitoitukseen (tai lähinnä se on mallien muokkausta) ja myöskin hanskojen kulumiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mielenkiintoista Reimasta tulossa siis. Blogeja lukemalla on näyttänyt siltä, että pienet koot ovat olleet selvemmin pienempiä kuin näissä isommissa. Tiedä sitten. Odotan postausta innolla!

      Poista
  2. Noissa Cittarin takeissa tulee varmaan lisävarusteena joku kiukkuviukkuvirus!!! Tuolta se meinaa näytti kun meillä juuri sovitettiin ;).

    Meidän on onneksi se denim, tuo vaaleanpunainen ei olis oikein istunut meille yhtään :D. Teillä näyttää sitten keväästä talveen aika hailakan pinkiltä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, mä en suoraan sanottuna osannut epäillä mitään kiukkuviukkuvirusta, mutta mahdolinenhan sekin on. Täytyy laittaa takki tuulettumaan, että virukset kuolee :D

      Mä rakastan tuota hailakan pinkkiä ja niin tuntuu rakastavan tyttökin (ei kyllä ilmeestä päätellen). Meillä on ollut niin paljon kirkasta pinkkiä, että tuo näyttää taivaalta sen jälkeen. Uskon, että jaksan katsella tuotakin väriä useamman kauden muiden takkien rinnalla.

      Poista
  3. Kivalta näyttää toi vaaleanpunainenkin denim-sävy:). Mä tilasin kans Cittarista tuon Leapin mutta denimsinisenä. Tänään vaan oli tullut saapumisilmoitus jossa ilmotettiin että tuo takki oli päässyt loppumaan enkä sitä siis saa:( Ärsyttää, ihan normaalisti sain kuitenkin sunnuntaina tehtyä tilauksen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kökkö :( Siellä kyllä kävi sellainen kuhina ja takit hupenivat niin vauhdilla, että varmasti on tilausvaiheessa ollut sitten turhan monta samalla hetkellä. Harmi.

      Poista
  4. Minäkin kävin hakemassa oman Leap-takkimme eilen, mutta vielä emme ole saaneet aikaiseksi kokeilla päälle. Ihana se kyllä on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Leapin kangas on tosi ihanan näköinen ja oloinen. Livenä niissä sinisessä ja harmahtavassa denim -kuosi pääsi vielä tuota vaaleanpunaista paremmin esiin. Ihana takki!

      Poista
  5. Tuo on ihana! Minäkin kurkin Cittarin alennusmyyntiä, mutta pienin koko oli 104cm ja ajattelin että se on turhan iso 92cm pituiselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin kans, että pienimmät koot puuttuivat valikoimista tai sitten ne olivat jo menneet. Reiman takeissa on malli muuttunut ja monessa blogissa on vertailtu kokoja ja on näyttänyt siltä, että ainakin hihojen pituus on vastannut aimpien mallien yhtä pienempää kokoa. Itse en uskaltanut tilata tuota takkia mistään, ennen kuin pääsin näkemään sen joku aika sitten livenä Anttilassa ja vertailemaan kokoja silmämääräisesti.

      Poista
  6. Kiva takki! Ja toivottavasti mä voitan lahjakortin, mulla alkaa olla aikamoinen pakkomielle siitä Papu-piposta (mulle). :D

    VastaaPoista
  7. Vasta menin kehumaan miten nätisti tyttö aina poseeraa, mutta ei aina voi jaksaa. Etenkin kun on ollut huono päivä takana.

    Todella kivat nuo heijastavat vetoketjun vetimet-nauhat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä menitkin! Harvinaista tällainen kiukkuaminen meillä jo nykyään, mutta ei kai aina voi olla hyvä päivä... Mä tykästyin kans heijastin -juttuihin. Varsinkin lasten ulkovaatteissa ne ovat aina plussaa ja mitä hienommin toteutettuna, sen parempi.

      Poista
  8. Nätti takki on ja miten edullisesti sen -30 % alella saikaan. Ihme kyllä ei silti meille mikään must-have tullut tuosta :) Meillä on ihan omat kuviot tänä vuonna vk-vaatuksessa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omat kuviot voi olla ihan hyvä juttu. Tuntuu, että tää Leap on ollut muutamalla muullekin pakkomielle kuin meille :D

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...