sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kevättalven aurinkoa ja jälleen haaveillaan (MiniQ)

Juu. Aurinkolasit olivat päässä, mutta olivat kuulemma koko ajan huurussa. Tarviiko sitä sillälailla riehua jatkuvasti?
Aurinko paistaa ja lunta sataa, taitaa tulla kevät. Haaveilu kevät/kesäkamppeista jatkuu siis. Tällä kertaa kokosin kollaasia yhteistyökumppanin eli MiniQ:n valikoimista. Kauppaan on saapunut jo kuormittain kevätuutta. Houkuti, houkuti... meillekin on tulossa MiniQ:sta jotain kivaa Molon vk -rukkasten lisäksi. Arvaatko, mitä?
Molo tekee tämän äiti-ihmisen ihan vauhkoksi (hehe). Voisin kotiuttaa melkein kaikki tyttömäiset kuosit.
Pipoja ja huiveja joka lähtöön, voiko näitä muka olla kuolaamatta?
Haaveilu on kivaa ja alkaa vähän tuntua siltä, että kesäksi täytyy vielä kotiuttaa ainakin Moloa ja Maxomorraa. Vaikka yritän kuinka päästä pinkkikaudesta eroon, taidan tykätä silti eniten tuosta Maxomorran kruunukuosista...

13 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on! Meillä on viime syksyn violettia sellaista hupparin muodossa odottamassa kesäisempiä kelejä.

      Poista
  2. Mä luulen että teille on tulossa Mini Rodinin flamingoja. Mutta saatan olla väärässäkin ;).

    Mulla on nyt siitä omituinen kausi että ei tee mieli enää yhtään mitään... Jaa-ah, odottelen siis ihan rauhassa jotain kunnon kolahdusta :D.

    Huvittavinta on se että tyttö tarvitsisi venyneille säärilleen uusia leggareita ja olen kolmesti lähtenyt niitä ostamaan mutta kaupassa olen sitten päättänyt että enpäs nyt jaksakaan ostaa :D. Ehkä kyse on siitä etten osaa päättää minkä firman olis ne parhaimmat :D. Tai sitten värit on vääriä tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä taidat tuntea mut jo liiankin hyvin :D Menee Keenit oikein ja nyt myös Rodinit.

      Mulla on menossa ihan hirveä kausi ostolakon jäljiltä. Tekee mieli kaiken näköistä. Itsellekin pitäisi kevääseen varmaan jotain hankkia?

      Meillä on kans kaikista viime kesän leggareista tullut polvihousuja tai kapreja :D Dääm! Voihan niitä toki niinkin pitää, mutta täytyy varmaan muutamat täysmittaisetkin hankkia.

      Poista
    2. :D Tai sitten meillä on vaan yhtä hyvä maku?

      Juuri tänään mietin että täytyisikö itsellekin hommata uusi vedenpitävä ulkoilupuku mutta jaa-ah, onkohan sellaista mua miellyttävää tehty sopuhintaisena :D.

      Poista
    3. Mä en tiedä, mikä tuossa harmaassa nyt viehättää... ja mustassa.

      Aikuisten kurapuku haussa siis? Eikö sulle riitä, kun katsot neidin rypemista kurassa? :D Mulla on kaapissa muutama ulkoilupuku, mutten koskaan muista laittaa niitä päälle. Farkut toimii, kun ei mene kovin syvälle lammikkoon. Hehe!

      Poista
    4. :D En mä ihan rypeä ajatellut mutta muistatko miltä näyttää oma vaatetus sen jälkeen kun joutuu kantamaan kotiin sen lätäkössä rypeneen 2-veen joka sanoo ettei jaksa enää kävellä :D. Niin ja ajattelin että jos sateessakin ulkoilee niin kiva olis pysyä kuivana, sateenvarjo ei ole siinä hommassa kovin kätevä, etenkin jos joutuu samalla kantamaan sen 2-veen :D.

      Poista
  3. Ihania noi pipot, voisin ottaa jonkun itellekin :)

    VastaaPoista
  4. Siis ihan tosi harmaata tulossa teille? :O Mä olisin veikannut jotain värikästä Moloa! ;D
    Maxomorralla olis monta kivaa kuosia, mutta nyt kun kattelin niitä syksyn paitoja kriittisesti, niin en ole taas vakuuttunut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo. Yritin taistella vastaan, mutta en saanut tuota harmaata flamingoluomusta mielestäni ennen kuin klikkasin sen meille. Värikästä Moloakin on saatava, mutta ehkä sitten kesemmällä :D

      Muhun ei kevään Maxomorra -kuoseissa iskenyt tyttömäisistä täysillä kuin tuo kruunukuosi, mutta poikien jutuista ihastutti tuo jalkapallo ja autot keltaisella pohjalla. Meillä kans parit viime kesäiset Maxomorrat ovat vähän elähtäneen näköisiä, mutta ihan pidettäviä vielä. Tuli kyllä aikalailla ahkerasti niitä käytettyäkin...

      Poista
    2. Ja molemmat sitten kirjoittaa blogiin niistä paljon pestyistä Maxomorristaan? :D

      Poista
  5. Voipa olla, että tuota jalkapalloa pitää tilata :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...